Zoekresultaten voor subcategorie Eten en drinken

2.173 resultaten in Zoekresultaten voor subcategorie Eten en drinken | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Gin & Tonic
Gin is een blijver! Cocktailbars en restaurants die hun eigen gin creëren, een aparte ginkaart in de meeste bars, gins die van kleur veranderen, alcoholvrije gins... Het almaar groeiende aanbod merken en soorten in supermarkten en speciaalzaken bewijst dat we niet genoeg krijgen van dit drankje.
Lees meer
vanaf  € 29,99
Boekomslag De kunst van no-waste
Hoe verspil je minder voedsel? Vaak zijn simpele technieken en een beetje planning al genoeg om verantwoorder te koken en minder voedsel weg te gooien. Dit boek inspireert je om ingrediënten beter te benutten. Of het nu gaat om het karkas van een kip, een restje vlees of stukken van groenten die je normaal achteloos weggooit.
Lees meer
vanaf  € 19,99
Boekomslag Biotope
On 14 May 2019, two-star chef Bart De Pooter turned 51. He also celebrated the 25th anniversary of his top restaurant Pastorale in his native village Reet.
Lees meer
vanaf  € 49,99
Boekomslag Biotoop
Op 14 mei 2019 werd tweesterrenchef Bart De Pooter 51 jaar. Hij vierde tegelijk ook het 25-jarige bestaan van zijn toprestaurant Pastorale in zijn geboortedorp Reet.
Lees meer
vanaf  € 49,99
Boekomslag Onweerstaanbare hamburgers
Een lekker broodje, een blaadje sla, een flinke portie gehakt, een plakje kaas, 2 of 3 specerijen en voilà, uw burger is klaar in precies 5 minuten. Fastfood verbleekt erbij en iedereen is er dol op. Dit boek verklapt u het geheim van een echte authentieke burger en verrast u met allerlei variaties daarop.
Lees meer
vanaf  € 9,95
Boekomslag RIBS
vanaf  € 9,99
Boekomslag Familie favorieten
VOOR GEZONDE, VOEDZAME GERECHTEN WAARMEE JE ZELFS DE MOEILIJKSTE ETERS TEVREDEN ZULT STELLEN. VOEG EEN PAAR NIEUWE FAMILIEFAVORIETEN TOE AAN JE WEKELIJKSE MENU. LAAT JE INSPIREREN DOOR DE MEER DAN 100 RECEPTEN IN DIT BOEK , OF HET NU OM JE ONTBIJT, JE LUNCH, JE AVONDETEN OF EEN GEZOND TUSSENDOORTJE GAAT.
Lees meer
vanaf  € 6,99
Boekomslag Keukengeluk
Praktische, creatieve en verrassende tips & tricks voor in de keuken, duidelijk uitgelegd in heldere stappen met illustraties. Van hartvormige eitjes tot het pellen van een granaatappel en van gekleurde spaghetti tot lekkere kliekjesverwerking, en nog heel veel meer.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag Grandi gusti
Katie Parla is culinair journalist en betovert haar lezers met een culinaire liefdesbrief aan het zuiden van Italië. Lees over de levendige, op eten gerichte cultuur en proef de mooiste versies van populaire maar ook bijna vergeten, authentieke gerechten die zo typerend zijn voor de minder ontdekte streken van Italië.
Lees meer
vanaf  € 25,99
Boekomslag Meals in Minutes
Meals in Minutes is een boek vol eerlijk, echt, snel eten met simpele ingrediënten. Elk recept kent handige kooktechnieken en slimme shortcuts die garanderen dat er razendsnel een verrukkelijke maaltijd op tafel staat. Doorbreek de sleur van het dagelijks 'moeten' koken en laat je inspireren door hoofdstukken vol one pot, one pan & six-or-less-recepten.
Lees meer
vanaf  € 25,99
Boekomslag bouillon! zomer 2019
Berichten Duivelse precisie, tekst Jac Rijks Komkommertijd, tekst Norbert Mergen Metz Hoe ik opgroeide als ijskind, tekst Carlina De Lorenzo Eten zonder strapatsen, tekst Will Jansen Bouchonwijnen om lekker te lebberen, tekst Nicolaas Klei Whisky bij de Ta Oy, tekst Tieme Hermans Florence by night, tekst Irene de Bruijne Ik wil vooral de verbanden laten zien, tekst Will Ja
Lees meer
vanaf  € 18,00
Boekomslag Hemelse modder
vanaf  € 27,50
Boekomslag Hemelse modder
Restaurant Hemelse modder in Amsterdam bestaat 35 jaar. Ter ere daarvan is dit kookboek verschenen met behalve recepten ook verhalen uit de buurt en interviews met gasten. Geert Mak heeft de introductie voor het boek geschreven.
Lees meer
vanaf  € 27,50
Boekomslag Myllymäki Vis & schaaldieren
Dit boek bevat zo'n 80 recepten van Tommy Myllymäki. Hij maakt ze zowel thuis als in zijn restaurants, met ingrediënten die je doorgaans gewoon in de supermarkt kunt krijgen. In het boek vind je verschillende recepten met eenvoudige, alledaagse vissoorten, zoals in room gebakken koolvis met tomatenvinaigrette en zalm met prei en rodewijnsaus.
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag Freakshakes
Freakshakes zijn monsterlijke over-the-top-milkshakes die aangekleed en opgestapeld worden tot een indrukwekkende berg met cupcakes, wafels, donuts, koekjes, popcorn, brownies en alle mogelijke snoepjes, zoals jellybeans en discodip. En natuurlijk slagroom, chocolade, vruchtensiroop en wat je nog meer kunt bedenken.
Lees meer
vanaf  € 13,50
Boekomslag Myllymäki Salades
Salades eet ik bij iedere gelegenheid en ik ben gek op de veelzijdigheid ervan. Eet een salade als lunch of met een stukje vlees of vis. Of maak een buffet met allemaal verleidelijke salades. Bij de opbouw van een goede salade heb je een paar basisregels nodig, maar je hebt vooral veel vrijheid.
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag Groene proteïne
In Groene proteïne staan 20 plantaardige proteïnebronnen centraal. Denk aan noten, zaden, granen, peulvruchten, rauwe cacao en edelgist. Met deze proteïnerijke ingrediënten kun je 60 heerlijke, eenvoudige gerechten bereiden.
Lees meer
vanaf  € 19,99
Boekomslag Ready, Set, Go
Hoe combineer je een hectisch leven met gezond koken? Slim vooruitblikken, creatief kokerellen en quickies in the kitchen! Want yes, we kunnen wel degelijk "drukdrukdruk" zijn en toch een week lang de lekkerste energieke maaltijden op tafel toveren. Stefanie Baert van FoodLove weet als geen ander haar liefde voor gezond eten te combineren met een drukke levensstijl.
Lees meer
vanaf  € 24,99
Boekomslag De complete koolhydraatarme keuken
In 'De complete koolhydraatarme keuken' presenteert Jonno Proudfoot koolhydraatarme recepten waar je de rest van je leven plezier van hebt. Hij leert je alles over essentiële kooktechnieken en over smaakcombinaties uit bijna veertig wereldkeukens.
Lees meer
vanaf  € 24,99
Boekomslag Rijst & co
Haal meer uit rijst met Rijst & co en breid je repertoire bijzondere rijstgerechten uit. Maak eens jambalaya uit de Cajunkeuken of jollofrijst, het ultieme West- Afrikaanse feestgerecht. Doe meer met risottorijst en schotel je gasten Italiaanse arancini voor. Maak de ultieme pilav, of koop dessertrijst om overheerlijke nagerechten op basis van rijst te maken.
Lees meer
vanaf  € 23,50
Boekomslag Vega bbq
Met de fantastische recepten uit 'VEGA BBQ' kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen voor een vegetarische barbecue. Het boek begint met een uitgebreide uitleg over het aansteken van de barbecue, grilltechnieken en grilltijden van diverse groenten, fruit en andere ingrediënten als kaas en tofu.
Lees meer
vanaf  € 10,99
Boekomslag Koken con amore
In dit inspirerende kookboek – oorspronkelijk verschenen in de jaren zeventig – komt Sophia Loren met meer dan 200 typisch Italiaanse recepten. Van pizza en risotto tot gefrituurde courgettebloemen en Napolitaanse carnavalskransjes: echt de allerbeste gerechten en lekkernijen uit Italië, zoals ze daar nog altijd worden gegeten.
Lees meer
vanaf  € 20,99
Boekomslag Verrot gezond
In zijn nieuwe kookboek 'Verrot gezond' geeft Christian Weij, naast een heldere uitleg van hoe de bacteriën in ons lichaam werken, een groot aantal recepten voor de verschillende soorten gefermenteerde producten. Van groente & kruiden, fruit, noten, zaden, peulvruchten, granen, zuivel tot vlees en vis.
Lees meer
vanaf  € 27,50
Boekomslag Leon
De mantra van Leon luidt: 'Lekker eten dat goed voor je is.' Deze heerlijke recepten - een verzameling uit hun bekroonde kookboeken - zitten boordevol smaken en goedheid. Begin de dag goed met een Aardbeienpowersmoothie, kom tot rust met een Champagnegranita, drink een verwarmende Mexicaanse chocolademelk of ontspan met een Frisse fruitcocktail of Leons zomerpunch.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Gwenn's Bakery
Finalist van Heel Holland Bakt, Gwenn Danis, heeft de Franse patisserie letterlijk met de paplepel binnengekregen. Hij is opgegroeid in Frankrijk en woont nu in Amsterdam met zijn Franse vrouw en dochter. Toen hij na de Hoge Hotelschool weer naar Frankrijk verhuisde, kwam hij dagelijks in contact met de verfijnde Franse pâtisseries.
Lees meer
vanaf  € 29,99
Boekomslag Yummy, Easy, Quick
Langverwacht, op veler verzoek gekomen: het allernieuwste kookboek Yummy, Easy, Quick van MasterChef-lieveling Matt Preston. Want wie houdt niet van zijn moderne klassiekers met een twist? Nu lekkerder, makkelijker en sneller dan ooit.
Lees meer
vanaf  € 25,99
Boekomslag Casa Benali
Soep van gesmolten peulvruchten, couscous met zeven groenten, zoete dorade met zeevruchten – dit zijn Marokkaanse gerechten (zonder E-nummers!) die je het water in de mond doen lopen. Schrijf alleen over eten op een lege maag, adviseerde Ernest Hemingway. Maar ook een schrijver moet eten.
Lees meer
vanaf  € 12,50
Boekomslag Beste streetfood ter wereld
Met Beste streetfood ter wereld brengt Lonely Planet de lekkerste streetfoodsmaken van over de hele wereld naar je eigen keuken. Het hart van een (nationale) keuken en de cultuur daarvan vind je steeds vaker op straat: van tacokarretjes en noodlebars tot straatmarkten en gelateria's.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag De groene bakplaat
In De groene bakplaat staan 75 creatieve en veelzijdige recepten waarmee je eenvoudig de lekkerste veganistische en vegetarische ovengerechten kunt bereiden. Het boek bestaat voor de ene helft uit veganistische en voor de andere helft uit vegetarische recepten. De hoofdstukken zijn ingedeeld op bereidingstijd. Denk aan curry van geroosterde wortel en bonen (30 min.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag 150 restaurants you need to visit before you die
Food travel is hot, but finding the ultimate restaurant in a metropole is often challenging and disappointing. Enter 150 Restaurants You Need to Visit before You Die, a selection of the 150 must-visit restaurants around the world.
Lees meer
vanaf  € 20,99
Boekomslag Salade in 6 stappen
Van fris & licht tot goedgevuld & hartverwarmend: met de salades uit Salade in 6 stappen zit je zo aan je gezonde portie groente en gezonde granen per dag. Hoe je met ingrediënten varieert en je salade net zo lekker en spannend maakt als in de hippe saladbars ontdek je met dit boek van Ditte Ingemann.
Lees meer
vanaf  € 25,00
Boekomslag Koning Bloemkool
Bloemkool is weer 'in'. Deze groente, een van de veelzijdigste ter wereld, is tegenwoordig populair health food en geschikt voor allerlei culinaire hoogstandjes, maar tegelijkertijd nog steeds die vertrouwde bloemkool die je op een koude winterdag bij je oma at. Geniet er thuis van, met familie of vrienden, of in je eentje op de bank voor de tv.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag Het krokettenboek
De kroket is een typisch Nederlandse lekkernij, wordt vaak gedacht. Dus is het vreemd dat slechts een enkeling zélf kroketten maakt, en bijna niemand zich heeft verdiept in de geschiedenis ervan. Johannes van Dam (1946-2013) deed dat wel, en constateerde dat er weinig producten zijn waarover zo veel historische onzin wordt gedebiteerd.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag De natuurlijke Zweedse keuken
De natuur zit vol heerlijks! Vruchten en paddenstoelen uit het bos, wortelgroenten en kool uit de tuin: laat je inspireren om van deze overvloed te genieten. In dit boek heeft Louise Bondebjer haar beste recepten en tips verzameld om de oogst van het seizoen zo goed mogelijk te benutten, en daarnaast besteedt ze aandacht aan de tijd dat we dicht bij de natuur leefden.
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag Leon Soepen, salades & snacks
Met hun vele smaakvolle alternatieven voor een energievretende boterham hebben de LEON-restaurants de lunch in een nieuw jasje gestoken. In deze superstijlvolle verzameling uit Leons bekroonde kookboeken maak je kennis met Apples Perzische uiensoep, Laura's juwelensalade en Arthurs slawraps met eend.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Little Green Kitchen
In Little Green Kitchen geven David en Luise hun nieuwe recepten die je voor en samen mét kinderen kunt maken. In het boek staan recepten voor onder andere doordeweekse maaltijden, feestgerechten, lunchtrommelfavorieten, snacks en zoetigheden.
Lees meer
vanaf  € 24,99
Boekomslag Weber's BBQ bijbel
Het ultieme boek voor de échte barbecuefan. Grillen als een echte BBQ-expert. Het nieuwste kookboek van Weber met daarin de lekkerste recepten voor zowel vis als groente en diverse soorten vlees op de BBQ. De recepten zijn overzichtelijk ingedeeld naar benodigdheden, aantal personen, bereidingstijd, grilltijd en rusttijd.
Lees meer
vanaf  € 24,99
Boekomslag Snel klaar
Loïc Van Impe lijkt een doodgewone gast: net aan het werk, trapt weleens tegen een voetbal, speelt in een bandje... Maar achter het fornuis gaat hij helemaal los! Met zijn flitsende #kotfood-filmpjes zette Loïc het leven van tienduizenden studenten op z'n kop.
Lees meer
vanaf  € 5,99
Boekomslag Vurig vlees
Barbecuechef Peter De Clercq kan grillen als geen ander. Vergeet die eenvoudige worstjes op de grill, want outdoor cooking kan ook heerlijk verfijnd.Een perfecte côte à l'os, een stevig ribstuk of een frisse steak tartaar?Dankzij deze recepten onthult ieder stukje vlees zijn puurste smaken.
Lees meer
vanaf  € 5,99
Boekomslag Gezonde groenten
Van alle jonge Belgische chefs is Seppe Nobels wellicht degene die het meest met groenten kookt. Hij doet dat bovendien op een bijzonder creatieve manier, nu eens speels, dan weer ingetogen, om het product de hoofdrol te laten spelen.In dit boek toont hij hoe je gezonder, maar ook inventiever kunt koken.
Lees meer
vanaf  € 5,99
Boekomslag Frisse vis
Vis is een erg veelzijdig product, zeker wanneer een topchef ermee aan de slag gaat. Kabeljauw op de zoutsteen, mosselen in de Q-bag of tongschar op de grill... De recepten van barbecuechef Peter De Clercq zullen je gegarandeerd inspireren.
Lees meer
vanaf  € 5,99
Boekomslag Schokkende chocolade
In dit boek verklapt Dominique Persoone chocoladebereidingen die gelukkig maken. Hij leert je onder meer hoe je zelf de lekkerste chocoladepasta maakt, de verleidelijkste chocoladesnoepjes, je eigen huisbereide frisco's, grootmoeders truffels of chocolademousse waarvan je het potje gegarandeerd uitlikt.
Lees meer
vanaf  € 5,99
Boekomslag De wijnkaart, alsjeblieft
In De wijnkaart, alsjeblieft kijk, lees en leer je op fris-lichte wijze alles over de wondere wereld van wijn. Dit prachtig geïllustreerde boek toont in welke landen wijn wordt geproduceerd en hoe wijn door de eeuwen heen de wereld heeft veroverd. Heel handig voor bij het proeven zijn de beschrijvingen van de verschillende druiven en hun smaakprofielen.
Lees meer
vanaf  € 25,00
Boekomslag 500 vegetarische gerechten
500 vegetarische gerechten biedt een frisse kijk op de vegetarische keuken. Het boek bevat een uitgebreide verzameling gerechten voor elke gelegenheid - behalve ontbijt- en brunchgerechten en snacks vindt u er tussendoortjes, gerechten om met vrienden te delen en een reeks zoete lekkernijen. Fantastische recepten voor de moderne vegetarische kok.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Heel Holland Bakt - Veel lekkers van Anna
Geheel terecht won Anna dit jaar de finale van Heel Holland Bakt. Deze stoere korporaal bij de Marine is trots op haar Turks-Nederlandse roots, ook in de keuken. Net zo lief smult zij van appeltaart en advocaat als van baklava of hartige fetarolletjes.
Lees meer
vanaf  € 21,99
Boekomslag Bouillon
Het succes van veel gerechten zit 'm in de bouillon Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do's en don'ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo'n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt.
Lees meer
vanaf  € 29,99
Boekomslag Eenvoudig en lekker vegan koken
100% plantaardige recepten boordevol smaak en gezondheid Wil jij net zoals vele anderen de overstap maken naar veganisme, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Of ben je al veganist, maar wil je graag wat inspiratie opdoen voor nieuwe, heerlijke gerechten? Dan is dit kookboek helemaal wat je zoekt! Vlees en andere dierlijke producten zet je met dit boek met plezi
Lees meer
vanaf  € 19,95