Vrije tijd

1.909 resultaten in Vrije tijd | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Zing en speel mee met Drs. P
Drs. P liet een indrukwekkend en omvangrijk oeuvre na. Hij wordt geroemd om zijn originele geest, droge humor en verbeeldingskracht, en zijn werk is verrassend, vol fantasie en bizarre wendingen. Zijn ollekebollekes staan in ieders geheugen gegrift, en ook zijn liedteksten behoren tot de culturele canon. In 2019 zou de Drs. honderd zijn geworden.
Lees meer
vanaf  € 35,00
Boekomslag Het papercutboek
Het papercutboek is een schitterend en inspirerend handboek van illustratrice en knipkunstenaar Geertje Aalders. Voor wie fan is van al die mooi geknipte kaartjes, posters en silhouetjes op Instagram en Pinterest, maar niet weet hoe te beginnen, is dit boek een uitkomst.
Lees meer
vanaf  € 17,50
Boekomslag Scania
vanaf  € 29,95
Boekomslag Tropenjazz
TROPENJAZZ gaat over jazz in Nederlands-Indië, vanaf de Fidgety Feet Jazz gespeeld in 1919 tot serieuze luisterjazzconcerten eind jaren dertig.
Lees meer
vanaf  € 24,95
Boekomslag Zo werkt Google Foto's, 2e editie
Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's.

Google Foto's is een gratis app van Google voor het beheren en bewerken van je op je smartphone gemaakte fotoverzameling.
Lees meer
vanaf  € 17,99
Boekomslag De Portretbijbel
De Portretbijbel geeft je inspiratie om met plezier prachtige portretfoto's te maken. Niet met lange technische verhalen, maar met 101 praktische en eenvoudige voorbeelden.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag Escape game - Nacht in de bibliotheek
Je hebt morgen examen. Natuurlijk ben je te laat begonnen met leren en moet je nu een nacht doorhalen met koffie, pizza en energiedrank. Je hebt alles wat je nodig hebt, behalve dan dat ene boek dat je moet leren en je maar niet te pakken kan krijgen.
Lees meer
vanaf  € 8,99
Boekomslag Escape game - Verloren in het doolhof
Je wordt wakker en ligt in het gras. Er lijkt niets mis te zijn, maar je voelt je toch niet op je gemak. Je kijkt rond: je bent in een doolhof. Overal om je heen reiken enorme muren naar de hemel en voor je, een deur. Om je pols zit een horloge met een stopwatch dat op een uur staat.
Lees meer
vanaf  € 8,99
Boekomslag Escape game - De vervloekte piramide
Je droomde ervan om tijdens je vakantie de piramides te zien, ver weg van je collega's. Zien zul je ze inderdaad, maar niet zoals je zelf gedacht had. Je wordt naar de tijd van de farao's gestuurd waar je een verwoede zoektocht moet afleggen naar een mysterieus amulet.
Lees meer
vanaf  € 8,99
Boekomslag Escape game - Gevangen op de kermis
Dit spel wordt door twee personen gespeeld. De een speelt Fish en de ander Duck, twee jeugdvrienden die een dagje naar de kermis gaan. Aan het eind van de dag betreed Fish het reuzenrad. Dan wordt hij wakker in een vreemde kamer met in de hoek een plattegrond en een walkie-talkie.
Lees meer
vanaf  € 8,99
Boekomslag LogicaTests Mensa
Je staat er misschien niet bij stil, maar je gebruikt logica bij alles wat je doet. Zonder probleemoplossend denken zou je bijvoorbeeld niet kunnen autorijden, want wat doe je dan bij een omleiding? Een goede tekst schrijven zou ook niet lukken, want hij zou geen structuur hebben.
Lees meer
vanaf  € 16,95
Boekomslag RekenTests Mensa
Of je er nu een talent voor hebt of niet, iedereen heeft zich ooit weleens afgevraagd wat het nut van wiskunde is. Waarom zou je zelf de oplossing zoeken als je rekenmachine het sneller kan? Toch leert wiskunde je meer dan alleen maar wat spelen met getallen.
Lees meer
vanaf  € 16,95
Boekomslag IQ-Tests Mensa
Wist je dat slechts twee procent van de wereldbevolking een IQ heeft dat hoog genoeg is om lid te worden van Mensa, dé wereldwijde vereniging voor hoogbegaafde mensen? Wil je weten of je bij die twee procent hoort of hou je er gewoon van om je grijze cellen te pijnigen?

In dit boek vind je tal van IQ-tests bestaande uit uitdagende raadsels, wiskundepuzzels en br
Lees meer
vanaf  € 16,95
Boekomslag Feeling Plantastic FITNESS SHEETS
De fitness sheets bevatten: 52 weken fitness tracker 5 fitness goals 20 workouts 5 persoonlijke records metingen
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Feeling Plantastic FOOD SHEETS
De food sheets bevatten: 52 weken maaltijdplanner boodschappenlijstjes favoriete recepten 3 kartonnen pockets
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Feeling Plantastic SCHOOL SHEETS
De school sheets bevatten: 52 weken lesplanner leerdoelen lesroosters cijferlijsten
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Feeling Plantastic STICKERS
Iedere planneraddict heeft een stash stickers nodig. Maak je planner overzichtelijk met deze stickerset.
Lees meer
vanaf  € 15,99
Boekomslag Mijn art journal een jaar vol creatieve uitdagingen
Doorbreek je artistieke blokkade en laat je 52 weken lang inspireren door artjournalexpert Chelsea Ward. Mijn art journal een jaar vol creatieve uitdagingen is een musthave gids om je creativiteit weer te laten sparkelen. De unieke projecten in het boek zijn geschikt voor beginners en gevorderden.
Lees meer
vanaf  € 15,99
Boekomslag Feeling Plantastic MAXI
-Een planner voor twaalf maanden zonder data; je kunt beginnen wanneer je wilt.
Lees meer
vanaf  € 25,00
Boekomslag Feeling Plantastic MINI
-Een planner voor twaalf maanden zonder data; je kunt beginnen wanneer je wilt -Met aparte jaar- en maandoverzichten -Overzichtelijke weekplanners met genoeg schrijfruimte -Voeg gemakkelijk extra sheets toe om je planner te personaliseren
Lees meer
vanaf  € 19,99
Boekomslag Mijn bullet journal
De basis voor een bullet journal is een leeg notitieboek met dotted papier. Een bullet journal heeft een vaste basis die je daarna verder kunt personaliseren. Sommige mensen stoppen ontzettend veel tijd in het personaliseren van hun bullet journal en versieren hem met handletters, doodles, ingewikkelde diagrammen en tekeningen... dat kan, maar hoeft natuurlijk niet.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Een puppy in huis
Martin en Sacha Gaus laten in Een puppy in huis zien hoe je ervoor zorgt dat een puppy opgroeit tot een leuke, betrouwbare hond. Hoe leer je een puppy om buiten te plassen of om alleen thuis te blijven? En hoe kunnen kinderen veilig met de hond spelen? In dit boek staat alles wat ieder hondenbaasje moet weten over de opvoeding van een hond.
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag De Pingelpinguïn 1
Deze pianomethode is niet alleen geschikt voor volwassenen maar ook voor begaafde kinderen en voor kinderen die iets naast hun gewone methode willen gebruiken om de pianoles meer body te geven. De Pingelpinguïn is geen snelle verkoper. “Leer pianospelen in twee maanden” en dat soort onzin smeert hij je niet aan. De Pingelpinguïn kan het ook niet alleen.
Lees meer
vanaf  € 25,00
Boekomslag Geef poot!
De vriendschap tussen een mens en een hond is bijzonder. Het is een levenslange metgezel. Met geef poot! neem ik jullie mee op reis in de vriendschap tussen mijn hond en mij. Af en toe afgewisseld met wat gemopper, want Nederlanders klagen nu eenmaal. Er zullen stukjes in staan waarin menig hondenbezitter zich wel in zal herkennen.
Lees meer
vanaf  € 19,50
Boekomslag Onmisbare tips en tricks voor de klusser
Hameren, schroeven, zagen - bestaat er iets mooiers dan zelf dingen maken en klussen in huis? Dat er weleens iets misgaat, hoort erbij. Maar gelukkig bestaat er voor elk probleem een oplossing. Glijdt de boor weg als je in tegels wilt boren? Plak dan van tevoren plakband op de boorplek.
Lees meer
vanaf  € 14,95
Boekomslag Let's Go Crazy
Purple Rain is een van de belangrijkste platen uit de muziekgeschiedenis, en al in de eerste week na verschijnen werden er 1 miljoen exemplaren van verkocht. Zes maanden lang stond het in de hitlijsten, het bezorgde Prince een Oscar en twee Grammy's.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Materieelgids jaren '80
Welke spoorwegliefhebber verlangt niet terug naar de jaren tachtig, het decennium waarin het NS-materieel veel gedaanten aannam, zowel qua types als kleurstellingen? Het materieelpark was in deze tijd aan een grote moderniseringsslag onderhevig.
Lees meer
vanaf  € 39,90
Boekomslag 2
Dit is mijn tweede boek over spellen voor honden. In dit boek beschrijf ik 110 nieuwe spellen om met de hond te doen. De spellen zijn wederom gemaakt van huis-,tuin-en keukenvoorwerpen, afvalproducten of kinderspeelgoed.
Lees meer
vanaf  € 32,95
Boekomslag 3
Met trots presenteer ik deel 3 van Spellen met honden! Ook nu is het weer gelukt om 110 nieuwe low-budget-spellen te bedenken die je samen met je hond kunt doen. Van pannenonderzetter tot afdruiprek, van voetbal tot kindermasker en van toiletrolletje tot klomp, vrijwel alles is te gebruiken om leuke en leerzame spellen voor je hond te creëren.
Lees meer
vanaf  € 32,95
Boekomslag 4
In deel 4 Spellen voor honden, van snuffelspel tot hersenspel, inspireert Helen Hagestein opnieuw met maar liefst 110 nieuwe spellen! Het thema van dit boek is: “Honden en baasjes inspireren door te variëren en te combineren” Met bekende materialen nieuwe spellen maken, waardoor hond en baas telkens weer geïnspireerd raken.
Lees meer
vanaf  € 32,95
Boekomslag Geschriften uit de nalatenschap, open brieven en herinneringen
Vijftig jaar schrijverschap in één band. In dit negende deel van de reeks Prozageschriften van Richard Wagner zijn de teksten bijeengebracht die grotendeels ontleend zijn aan de postuum uitgegeven banden van Wagners verzamelde werken.
Lees meer
vanaf  € 29,50
Boekomslag 1
In dit boek beschrijf ik 111 spellen om met de hond te doen. De gebruikte spelvoorwerpen zijn betaalbare huis-, tuin- en keukenvoorwerpen. Vaak heb je het al in huis, kun je het eenvoudig zelf maken of zijn het dagelijkse gebruiksvoorwerpen of kinderspeelgoed.
Lees meer
vanaf  € 29,95
Boekomslag Bouw je eigen Tiny House
De huidige vorm van tiny housing is uit Amerika over komen waaien. Het is daar nu bijzonder populair en heeft een enorme vlucht genomen. De huisjes in Amerika zijn in vele opzichten anders dan wat er in Nederland mogelijk is; zo kunnen de zogeheten Tiny Houses On Wheels daar veel groter en zwaarder zijn.
Lees meer
vanaf  € 65,00
Boekomslag 2019
vanaf  € 8,75
Boekomslag Honden
Zoveel honden, zoveel bazen. Er zijn weinig dieren met wie de mens zo'n innig contact kan hebben als met de hond. Honden kunnen emoties aflezen bij mensen en zo goed reageren op de bui van de baas. Maar honden kunnen ook slecht luisteren en ongehoorzaam zijn.
Lees meer
vanaf  € 15,99
Boekomslag Van Scruffy naar Fluffy
Ben jij dol op je Labradoodle en wil je hem de beste verzorging bieden, maar heb je nog zoveel vragen waar je eerlijke, no-nonsense antwoorden op zoekt? Doodletrimster Wanda Klomp leert jou je Doodle te borstelen, uitdunnen, ontklitten, de oren uit te plukken en de nagels te knippen.
Lees meer
vanaf  € 54,00
Boekomslag De Pingelpinguïn 2
Wie De Pingelpinguïn 1 heeft doorgewerkt en de stukjes erin aardig kan wegpingelen mag geen beginner meer genoemd worden. Of hij wil of niet is hij met deze prestatie ingewijd in het esoterische genootschap van doordouwers. De nu verworven status is er niet alleen om ervan te genieten. Met blije vrijblijvendheid is het gedaan. Dure en zure plicht dienen zich aan.
Lees meer
vanaf  € 25,00
Boekomslag Een bosjesman in het struikgewas
In de editie van 1963 van Nederlands oudste wielerkoers Olympia's Tour geven de renners elkaar geen duimbreed toe. De wedstrijd blijft spannend tot op de laatste dag. Geen wonder, met zoveel deelnemers die later wereldkampioen, geletruidrager, bergkoning, nationaal kampioen of winnaar van een klassieker zouden worden. Een echte whowonnit in de sfeer van die tijd.
Lees meer
vanaf  € 14,90
Boekomslag Mijn bullet journal - Maak je eigen trackers
Het basisprincipe van het tracken van je humeur, gewoonten en allerlei andere zaken is dat je ze op een leuke manier kunt documenteren in je bullet journal en door het visueel maken makkelijker kunt analyseren. Aansluitend kun je stappen nemen om een positieve verandering door te voeren.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Overal en nergens thuis
Een boek vol pakkende verhalen over de hondjes die opgevangen worden in The English Bulldog Resort in Beringen. Heidi Swerts investeerde het geld dat ze ooit won met haar deelname, samen met haar buldog Max, aan het programma Superhond, in een opvangplaats met een hart.
Lees meer
vanaf  € 22,50
Boekomslag Smalltown Boy
Smalltown Boy & andere muzikale memoires vertelt over muziek en geluiden uit mijn jeugd en latere leven. In dit boek heb ik mijn muzikale belevingen steeds willen omschrijven aan de hand van hun eigen, unieke tijdgeest.
Lees meer
vanaf  € 14,95
Boekomslag Mijn art journal fabelachtige vrouwen
Zelfs als je maar een paar minuten per dag kunt besteden aan je art journal en creatief bezig zijn, dan zal het je verrassen hoe snel die minuten kunnen leiden tot een 'happy hour'! In Mijn art journal – Fabelachtige vrouwen biedt auteur en artiest Jane Davenport je prachtige zwart-wittekeningen op verschillende soorten papier, die je kunt gebruiken in je eigen art journ
Lees meer
vanaf  € 17,99
Boekomslag zelf een mes met kydex schede maken
Zelf een mes maken dit kan ook met simpele gereed schappen . veel mensen willen zelf een mes maken maar denken dat ze hiervoor allemaal industriële machines voor nodig hebben. En hoewel deze een grote hulp zijn voor de messen maker . Zijn deze niet noodzakelijk om een goed mes te maken. Met een paar simpele gereed schappen kan je al een goed en mooi mes maken .
Lees meer
vanaf  € 20,63
Boekomslag making a knife and kydex sheath
A lot of people want to make their own knife. But when you take a look at other knife makers. And you see all those different and expensive machines. And think you need them to make a good working knife. although they are very useful in the shop they or not necessary to make a knife. You can make a good working knife whit some simple tools. More on those later.
Lees meer
vanaf  € 20,57
Boekomslag I love Happy Cats
Het handboek 'I love Happy Cats' laat voor vele kattenliefhebbers een nieuwe wereld opengaan over hun kat en hoe ze gelukkiger te maken.
Lees meer
vanaf  € 19,99