Verwacht

De nieuwste boeken binnenkort verkrijgbaar bij Kaleida.nl, de betere online boekwinkel.
1.928 resultaten in Verwacht | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Weersta me
Juliette is iedereen kwijt.
Na haar vrij rampzalig verlopen periode als opperbevelhebber is ze ontvoerd en bevindt ze zich ergens op een basis ver van sector 45. Terwijl ze de eenzaamheid en martelingen probeert te doorstaan, moet ze ook haar herinneringen op een rijtje zien te krijgen.
Lees meer
vanaf  € 19,99
Boekomslag Nice and Accurate Good Omens TV Companion
A companion book to the TV series }Good Omens{, a six-part BBC and Amazon Prime adaptation of the bestselling book by Neil Gaiman and Terry Pratchett, written and, run by Gaiman. With photos, location shots, interviews and more
Lees meer
vanaf  € 36,95
Boekomslag Quite Nice and Fairly Accurate Good Omens Script Book
The Quite Nice and Fairly Accurate Good Omens Script Book contains much that is new and revelatory and even several scenes that are not actually in the final television series.Neil Gaiman's glorious reinvention of the iconic bestseller Good Omens is adapted from the internationally beloved novel by Terry Pratchett and Neil Gaiman and is soon to be a massive new TV launch on Amazon Prime Video and the BBC. The series is written and show-run by Neil himself and stars David Tennant, Michael Sheen, Jon Hamm and Miranda Richardson, to name but a few.**Includes an introduction by Neil Gaiman about bringing Good Omens to the screen**In 1990, dream literary collaborators Terry Pratchett and Neil Gaiman published 'the funniest book they could write' about the end of the world. Now, Neil Gaiman reinvents their groundbreaking classic for 2019 with his original shooting scripts from the show, and gives readers a unique insight into his adaptation and vision for translating this iconic novel to the screen in an introductory essay.This all-new take on a tale about representatives of good and evil who join forces to prevent the coming apocalypse (which is scheduled to happen on a Saturday, just after tea) will be a joy for fans and new readers alike.
Lees meer
vanaf  € 21,95
Boekomslag Eindelijk je streefgewicht
Gezond afvallen was nog nooit zo gemakkelijk

Allen Carrs Stoppen met roken heeft wereldwijd miljoenen mensen geholpen te stoppen met roken. In dit boek richt hij zijn logische en eenvoudige methode op voeding.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag Eiland van verloren stilte
In de roman 'Eiland van verloren stilte' van Gea Veldkamp ontmoet Dana tijdens een vakantie op Schiermonnikoog monniken die zich daar sinds kort gevestigd hebben. Het contrast met haar normale omgeving, die zich kenmerkt door haast, is enorm. Ze sluit vriendschap met een van de mannen, broeder Marcus.
Lees meer
vanaf  € 17,50
Boekomslag Speuren in het water + kartonnen zaklamp
Het boek begint eerst met een educatief stuk over het onderwerp. Hier kom je ook gelijk de kartonnen zaklamp tegen. Vervolgens begint er een verhaal met dikgedrukte woorden. Deze dikgedrukte woorden staan onderaan de pagina afgebeeld.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Rebelse katten
Stoere verhalen over rebelse katten In dit bijzondere boek staan verhalen over meer dan dertig katten die écht (hebben) bestaan. Wist je bijvoorbeeld dat er tijdens de Tweede Wereldoorlog heldhaftige poezen rondliepen? Of dat er een kat bestaat met een Guinness World Record op zijn naam? Er is zelfs een astrokat die door de ruimte heeft gereisd.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Escape game - Nacht in de bibliotheek
Je hebt morgen examen. Natuurlijk ben je te laat begonnen met leren en moet je nu een nacht doorhalen met koffie, pizza en energiedrank. Je hebt alles wat je nodig hebt, behalve dan dat ene boek dat je moet leren en je maar niet te pakken kan krijgen.
Lees meer
vanaf  € 8,99
Boekomslag Escape game - Verloren in het doolhof
Je wordt wakker en ligt in het gras. Er lijkt niets mis te zijn, maar je voelt je toch niet op je gemak. Je kijkt rond: je bent in een doolhof. Overal om je heen reiken enorme muren naar de hemel en voor je, een deur. Om je pols zit een horloge met een stopwatch dat op een uur staat.
Lees meer
vanaf  € 8,99
Boekomslag Escape game - De vervloekte piramide
Je droomde ervan om tijdens je vakantie de piramides te zien, ver weg van je collega's. Zien zul je ze inderdaad, maar niet zoals je zelf gedacht had. Je wordt naar de tijd van de farao's gestuurd waar je een verwoede zoektocht moet afleggen naar een mysterieus amulet.
Lees meer
vanaf  € 8,99
Boekomslag Pachinko
Een generaties omspannend verhaal over een Koreaanse familie die een nieuw leven opbouwt in Japan

Voor de lezers van Wilde zwanen en Het achtste leven

Korea, 1900. Sunja, de veelgeprezen dochter van een arme maar trotse visser, valt voor een rijke vreemdeling aan de kust van haar geboortedorp.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag Hoe vang je een mummie?
Een Stilton Samenleesboek voor de beginnende lezer! Samen een boek lezen is niet alleen erg gezellig, het is ook stimulerend voor kinderen en het bevordert het taalbegrip! In dit boek kan de beginnende lezer op elke pagina een paar zinnetjes van de voorlezer overnemen (op AVI-niveau M3).
Lees meer
vanaf  € 13,50
Boekomslag Het land van Christus
Het land van Christus is Katanacho's theologische fundering van het Kairos-document Uur van de waarheid (2009), dat ook in deze uitgave is opgenomen. Van wie is het Beloofde Land: alleen het Joodse volk, of ook de Palestijnen? In het debat hierover laat Yohanna Katanacho een verrassend geluid horen.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Zij aan zij
Mia is een jonge Amerikaanse christelijke moeder die met haar gezin naar het islamitische land Soedan vertrekt. Daar ontmoet zij Hamilah, een Arabische studente uit de hogere klasse met een schitterende toekomst in het vooruitzicht. Wat gebeurt er als het pad van deze jonge moeder kruist met dat van een Soedanese studente? God verandert hen beiden... voorgoed.
Lees meer
vanaf  € 16,99
Boekomslag Van hart tot hart
Van hart tot hart is een gedachtewisseling in briefvorm. John Lapré, inmiddels landelijk bekend door zijn boek De veilige kerk en door spreekbeurten en interviews over hoe gelovigen met seksuele diversiteit om (kunnen) gaan, beantwoordde een brief van evangelisch voorganger Wieger Sikkema en van het een kwam het ander.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Leven vanuit rust
Sommigen dromen dat er ooit meer uren in een etmaal zullen passen of hopen op onverwachte meevallers in hun agenda. Weer anderen worstelen met een overvol leven en het gevoel dat ze nooit kunnen ontspannen.
Lees meer
vanaf  € 17,99
Boekomslag Lotte Weeda
In een Zuid-Hollandse gemeente verschijnt een vrouw die naar het lijkt betrekkelijk willekeurige dorpelingen fotografeert. Het is de bedoeling een fotoboek te maken. Een bejaarde dorpeling raakt volledig van slag door de fotografe. Hij beeldt zich in dat zijn kinderen uit zijn eerste en tweede huwelijk niet van hem zijn.
Lees meer
vanaf  € 7,99
Boekomslag Ik verbind u door
Een lichte wrevel tussen een man en een vrouw, 's ochtends in bed, wordt als een bacil doorgegeven, springt op verschillende mensen over en zet hun doen en laten onder spanning.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Als de winter voorbij is
Voetbalkunstenaar Johan Cruijff is een icoon.
Hij was misschien wel de beste speler aller tijden. De invloed van zijn speelstijl en voetbalfilosofie was en is groot. Hij is een held, een voorbeeld, een leermeester. Zowel voor- als tegenstanders luisterden geboeid als hij het woord nam, op zijn onnavolgbare wijze.
Lees meer
vanaf  € 27,00
Boekomslag Predikant
Ze slingerde behoorlijk toen ze in de midzomernacht naar huis fietste. Ze had meer gedronken dan ze van plan was geweest, maar dat merkte ze niet. Ze was tenslotte volwassen, dus kon ze doen wat ze zelf wilde. Na haar veelgeprezen debuut IJsprinses komt Camilla Läckberg nu met een tweede misdaadroman die in geen enkel opzicht onderdoet voor haar eerste.
Lees meer
vanaf  € 4,99
Boekomslag Huidpijn
Saskia Noorts gevoeligste thriller tot nu toe, waarin ze opnieuw bevestigt als geen ander een scherp oog te hebben voor de tijdsgeest. Bevat de titelsong 'What to do?' door Juliah Noa.
Lees meer
vanaf  € 12,50
Boekomslag Laatste roos van de zomer
Het derde deel in Montefiores meeslepende serie over de familie Deverill

In het betoverend mooie Ierland van de twintigste eeuw blijven drie vrouwen voor altijd met hun geboorteplaats verbonden.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Saturnusplein 3
'Saturnusplein 3' van Josha Zwaan draait om loyaliteit en verraad, om grote liefde die omslaat in onmacht, hardheid en vervreemding. Een indringend verhaal over liefde en een verwoest leven.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Buigend bamboe
In 1988 reist Carolijn Visser, in de voetsporen van de zeventiende-eeuwse wereldreiziger en voc-man Johan Nieuhof, door de binnenlanden van China, waar eeuwenoude tempels, pagodes en dorpjes in diepe rust gedompeld zijn. Een jaar later, in juni 1989, keert ze terug.
Lees meer
vanaf  € 12,50
Boekomslag Handboek Externe Verslaggeving 2019
In een sterk door wet- en regelgeving gekaderd beroep # zoals het accountantsberoep # is het niet vreemd dat u zich in uw dagelijks werk af en toe afvraagt of u wel correct handelt conform de regelgeving. Met deze uitgave heeft u alle informatie bij de hand om NL GAAP correct toe te passen.
Lees meer
vanaf  € 82,50
Boekomslag Hernhutters in beweging
Hernhutters in beweging is een door de Broedergemeente Zeist samengestelde jubileumbundel en belicht de bouwkundige geschiedenis van de grote kerkzaal in Zeist, de geschiedenis van de hernhutters, maar ook de brede maatschappelijke functie van de Evangelische Broedergemeente en hun kerkzaal in de Zeister samenleving.
Lees meer
vanaf  € 24,99
Boekomslag De bijenkoningin
'De bijenkoningin' van Laura Frantz: een rauwe, maar toch ook warme historische roman over een verboden liefde op een mistig eiland in Schotland. De Schotse Lark MacDougall ziet met lede ogen aan hoe de vrouw van haar jeugdvriend en kasteelheer Magnus Macleish zichzelf steeds dieper in de nesten werkt.
Lees meer
vanaf  € 23,99
Boekomslag De buitenstaander
Wanneer het misbruikte en levenloze lichaam van een elfjarig jongetje wordt gevonden, wijzen ooggetuigen en forensisch materiaal onmiskenbaar in de richting van de populaire coach van het plaatselijke Little League-team. Maar de verdachte, die met groot machtsvertoon wordt gearresteerd, heeft een waterdicht alibi.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Dichterbij dan je denkt
Wanneer Katja haar man verliest, stort haar wereld in. Dan komt ze een oudere heer tegen in haar trappenhuis. Dr. Blank blijft logeren en weet haar met astronautenvoeding en wijze adviezen weer op de been te krijgen. Wanneer ook een brandweerman zich na een foutieve brandmelding met groot gemak in Katja's leven nestelt, begint het avontuur pas goed.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag Blozosaurus zoekt huis 79
Oei, Rotsfort schudt op zijn grondvesten! Dat moet wel een aardbeving zijn ... of toch niet? Potjandino, zouden de oerknagers op uitsterven staan? Maar dat laat Thea niet gebeuren! Kordaat leidt ze een expeditie naar de bron van de beving. Maar dat is nog niet zo makkelijk.
Lees meer
vanaf  € 10,95
Boekomslag De Pioenenkoningin
De ouders van Violet hebben haar en haar vriendinnen uitgenodigd om naar China te komen voor haar verjaardag! Wat muizinnig cool! De Thea Sisters vliegen erheen, bewonderen het prachtige land en ontmoeten vele nieuwe knagers, waaronder oma Xiu Yuan, een oud omaatje met een weelderige Chinese tuin.
Lees meer
vanaf  € 15,50
Boekomslag De vuurcirkel
De ouders van de prinsessen komen op bezoek op hun school. Samah probeert een toespraak voor te bereiden, wat maar niet goed wil lukken. Ze zoekt net troost bij haar trouwe paard Astor, als haar zussen komen vertellen dat Yara onvindbaar is. Ze gaan op zoek en komen wel Yara's lynx Mira tegen, maar zonder Yara. Hij zit te trillen van angst.
Lees meer
vanaf  € 12,50
Boekomslag Hittegolf
Het is hartje zomer in de Algarve en een hittegolf houdt de gemoederen van de lokale bevolking en de Nederlanders die er zijn neergestreken, flink bezig. Maar Anoek Huizing en haar Portugese vriendin Cesária zijn, net als hun vrienden, meer geïnteresseerd in de Hollywoodfilm die op dat moment in de regio wordt opgenomen.
Lees meer
vanaf  € 6,99
Boekomslag Het brein body dieet
'Dit is hét dieetboek voor deze zomer' - Vriendin Het dieetboek dat verder gaat dan alle andere dieetboeken: geen symptoombestrijding, maar de oorzaken aanpakken! Als de connectie tussen je brein en je lichaam niet gezond is, ontwikkel je ontstekingen, kom je aan en word je ziek.
Lees meer
vanaf  € 13,99
Boekomslag De kinderen die het bos in gingen
De tegendraadse detective Charlie Lager moet terug naar haar geboortedorp, het ingeslapen dorp Gullspång. De laatste tijd heeft ze vreemde terugkerende dromen over nachtelijke wandelingen met haar moeder. Steeds weer keert een beeld van een landhuis terug, een landhuis dat een grote rol blijkt te spelen in de cold case waar Charlie op is gezet.
Lees meer
vanaf  € 7,99
Boekomslag Ik heb mijn vader niet gedood
Eenendertig jaar onschuldig in de gevangenis doorbrengen, het zal je maar overkomen. Leon Van Huffel uit het Waasland maakte het mee: in 1948 werd hij — onterecht — veroordeeld tot levenslang wegens doodslag op zijn vader, die zich in werkelijkheid in een schuur opgehangen had. Pas in 1979 kwam Leon toch vrij.
Lees meer
vanaf  € 19,99
Boekomslag De Kleine Gids Wmo 2015
Met deze kleine gids heeft u alle informatie over de Wmo 2015 binnen handbereik. Op overzichtelijke wijze vindt u uw weg binnen de complexe wereld van maatschappelijke ondersteuning. Stap voor stap krijgt u inzicht in de gehele procedure van de Wmo: van melding tot besluit.
Lees meer
vanaf  € 31,25
Boekomslag Kom, geef me een knuffel
Kom, geef me een knuffel van Michal Snunit is een sfeervol prentenboek voor kinderen én volwassenen over knuffeltaal, met prachtige illustraties van Esther Leeuwrik, geschikt als (kraam)cadeau. De wereld kan koud en kil zijn. Wat kun je soms hunkeren naar een beetje warmte, een liefdevol gebaar, een knuffel.
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag Je bent wat je lief is
In Je bent wat je lief is laat hoogleraar filosofie en theologie James K.A. Smith zien dat we worden gevormd door wat we liefhebben. Wij willen de cultuur beïnvloeden, maar de cultuur vormt ons nog veel meer, zegt Smith. Hij helpt de lezers de beïnvloedende kracht van de cultuur en de tegenkrachten van christelijke gewoonten te herkennen.
Lees meer
vanaf  € 19,99