Verleiding

Boeken over verleiding, erotiek, seksualiteit en massage.
262 resultaten in Verleiding | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Hoogspanning
Mark en Nora zijn een jong, gelukkig stel en staan midden in het leven. Opleiding, werk, sport, heel normaal allemaal. Tijdens een avondje stappen sluit het stel een spannende weddenschap af. Nora beweert dat ze dezelfde avond nog een vrouw gaat versieren. Na deze avond is alles anders.
Lees meer
vanaf  € 22,50
Boekomslag Steampunk Annie
Ja, het is Annie, Steampunk Annie (op z'n Engels). Een volwassen meisje met een verhaal en een permanente rugzak, een gedateerde cabrio, een anti existentialiste en zonder verbindingen, verbanden, gedrevenheid.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag Alice Gaines - erotische verhalen
KORTE VERHALEN Verleidelijke lessen, schandelijke eisen en opwindende spelletjes... Lees er alles over in deze vier erotisch-romantische verhalen van USA Today bestsellerauteur Alice Gaines! (1) LESSEN IN LUST Lily, de hertogin van Millford, weet dat de society haar met de nek aankijkt. Het deert haar niet.
Lees meer
vanaf  € 4,99
Boekomslag Saskia Walker - erotische verhalen
KORTE VERHALEN Drie superopwindende verhalen over verboden seks, bdsm en het opzoeken van erotische grenzen _ geschreven door USA Today bestsellerauteur Saskia Walker! (1) RISKANTE BEGEERTE Die nieuwe collega irriteert haar, en Chrissie begrijpt niet goed waarom. Tegelijkertijd kan ze haar ogen niet van hem afhouden.
Lees meer
vanaf  € 3,99
Boekomslag Megan Hart - erotische verhalen
KORTE VERHALEN Voor het eerst in één sexy bundel: de zinderende erotische korte verhalen van New York Times bestsellerauteur Megan Hart! 'Megan Hart is zonder meer een van de meest getalenteerde auteurs die ik ben tegengekomen sinds de recente eroticahype.
Lees meer
vanaf  € 3,99
Boekomslag Buiten de lijnen
een jongen van 12 wordt in het zwembad geobserveerd met een erectie. Hij heeft een bermuda- zwembroek aan en staat voor iedereen duidelijk zichtbaar aan de rand. Hij wordt als straf 4 weken geschorst.
Lees meer
vanaf  € 59,50
Boekomslag Handboek voor BDSM-relaties
BDSM vereist vertrouwen, zekerheid, vrijheid en een heel veel intimiteit binnen een relatie. Dit handboek focust zich op het relationele aspect van BDSM relaties. Zowel technische, psychologische als biologische aspecten van BDSM komen aan bod.
Lees meer
vanaf  € 18,99
Boekomslag 24 erotische Homo/bi verhalen Deel 2
het tweede boek met 24 erotische homo /bi verhalen,deze zijn ook gebaseerd op eigen ervaringen ,die ik opgedaan heb tezamen met diverse chauffeurs op de parkeerplaatsen langs de autowegen.
Lees meer
vanaf  € 15,31
Boekomslag Zwoele zomerverhalen
Geniet van deze zwoele zomerverhalen met een vleugje erotiek.
Lees meer
vanaf  € 4,99
Boekomslag Kunstenaar
Chris is eigenares van een groot PR bureau. Eén van haar klanten is een internationaal befaamde kunstenaar. Voor een opdracht reist ze naar hem toe. Op zijn prachtige haciënda op het eiland Menorca maakt ze kennis met zijn wereld waarin macht en onmacht deel uitmaken van hun seksuele spel.
Lees meer
vanaf  € 17,95
Boekomslag Vlucht
Tijdens een weekendje weg met de motorclub leert Sofie de stoere Rick kennen. De vonk tussen beiden slaat direct over. Sofie is getrouwd met Frank, maar leven al jaren langs elkaar heen. Het weekend weg doet Sofie beseffen dat haar huwelijk al lange tijd over is en ze besluit haar man te verlaten. Ze gaat op zoek naar haar eigen, net ontdekte, seksualiteit.
Lees meer
vanaf  € 16,95
Boekomslag Duna
Leiden, 1252 na Chr. In een paar maanden tijd zijn in het graafschap Holland drie mooie jonge vrouwen spoorloos verdwenen. Hun enige overeenkomst: blonde haren en een lelieblanke huid. Als ook de beeldschone Duna verdwijnt en de onrust onder de bevolking toeneemt, besluit graaf Willem II zijn beste mannen in te zetten om hen op te laten sporen.
Lees meer
vanaf  € 17,95
Boekomslag Help! Mijn kind is misbruikt
Help! Mijn kind is misbruikt. Nadat u te weten bent gekomen dat uw kind slachtoffer is geworden van (seksueel) misbruik komt er heel veel op u en uw kind af. Wat moet u doen? Wat moet u niet doen? Hoe gaat u met schuldgevoel om? Hoe kan u uw kind het best begeleiden? Deze en andere vragen worden op een korte en duidelijke manier beantwoord.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag De Reizigers
Laten we het maar gewoon vooraf duidelijk zeggen: dit boek is niks voor hetero mannen! In het jaar 1920 pikt een rondreizend handswerksman een jonge wegloper op. Tussen de twee ontwikkelt zich een liefdesverhouding, die na een gedwongen verblijf in een klein dorp uitgroeit tot een driehoeksverhouding.
Lees meer
vanaf  € 8,95
Boekomslag Worldwidewet.come
Vrouwen van over de hele wereld delen hun seksuele fantasieën, zonder oordeel en 'slut-shaming' free!
Vrouwelijke fantasieën... Mannen gissen ernaar - vrouwen koesteren ze.
Lees meer
vanaf  € 21,95
Boekomslag Kom je ook?
Auteur Laura Hiddinga van Kom je ook? schrijft voor online magazine LotteLust over vrouwen en seks. In dit boek staat alles wat iedere vrouw – en man – moet weten over het vrouwelijk orgasme. Oefening baart kunst, is het motto van dit informatieve en praktische boek, vol met tips om alleen of met partner toe te werken naar meer en betere orgasmes.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag Massage voor beginners
Massage is een prachtige behandelmethode en kan voor ontspanning en verlichting zorgen. Daarnaast kan massage het lichaam ondersteunen om zichzelf te helen. Massage voor beginners biedt je een eenvoudige manier om kennis te maken met massagetechnieken. In het eerste hoofdstuk vind je informatie over de verschillende technieken.
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag Traumasexuality
Traumasexuality concerns the lives of men who were sexually abused as boys. The term provides a new perspective on the damage caused by sexual abuse.
Lees meer
vanaf  € 36,00
Boekomslag Respect
In 'Respect', van Inti Chavez Perez, is geen vraag te groot, te klein, te beschamend of taboe. In deze baanbrekende, eerlijke gids richt de schrijver zich rechtstreeks tot tienerjongens en beantwoordt al hun vragen over liefde en seks. Ook jongens zijn soms onzeker over hun lichaam.
Lees meer
vanaf  € 18,99
Boekomslag Goddelijke Seks
In dit boek begeven we ons op het pad der liefde en seksualiteit. De schrijfster laat ons zien wat mogelijk is met de liefde bedrijven, welke orgasmes er bestaan en hoe tot deze orgasmes te komen. Wat is er voor nodig? Welke inzichten heb je nodig en hoe pak je dit aan? Helder en vlot geschreven.
Lees meer
vanaf  € 28,90
Boekomslag Het Habsburger Fiasco
Een boekje uit de reeks zomaar wat geschreven. Het is her en der te koop. En nu dus de tweede versie met aanvullende verhalen. De versie zelf is aangepast aan de moderne tijd. Het manuscript, tenslotte, stamt uit 1993. De tijd van stoomtrams, harde rock muziek van The Cats en BZN, steenkolen en auto's zonder elektrisch bedienbare ramen en een vierbak.
Lees meer
vanaf  € 25,11
Boekomslag MeToo en YouToo. Een kritische steunbetuiging
Dr. J. G. Carlier (°1949) is dokter in de geneeskunde en seksuoloog en psychotherapeut. Hij heeft tientallen jaren ervaring in het werken met slachtoffers van seksueel misbruik en in het werken met daders ervan. Hij is tevens stichter en al vele jaren voorzitter van het Vertrouwens-centrum Kindermishandeling West-Vlaanderen.
Lees meer
vanaf  € 14,00
Boekomslag Urban Tantra
Barbara Carellas Urban Tantra Seksuele en spirituele gelukzaligheid is ook te vinden in de gehaaste samenleving van vandaag! In Urban Tantra heeft seksuologe Barbara Carrellas de eeuwenoude tantra beoefening vernieuwd voor de moderne, seksuele ontdekkingsreizigers die nieuwe grenzen willen ontdekken.
Lees meer
vanaf  € 34,90
Boekomslag She
EROTISCHE ROMAN | Inderdaad brengt de ontmoeting met de schoonheid Marein, een op zichzelf gerichte man, hem tot een moreel ongebruikelijke leefwijze. Want She bevindt zich in de ongebruikelijke situatie haar schoonheid aan te moeten bieden, waardoor zijn opbloeiende liefde voor haar behalve mooi, ook grillig is. Beiden leiden zij 'a double life'.
Lees meer
vanaf  € 24,95
Boekomslag Gewenste intimiteiten: sexy business 1
KORTE VERHALEN In deze bundel vind je vier verrukkelijk ondeugende verhalen over seks op het werk, van Amanda McIntyre, Saskia Walker, Susan Lyons en Portia Da Costa. Redactrice Abby heeft stiekem de wildste fantasieën over haar jongere collega, Ryan.
Lees meer
vanaf  € 4,99
Boekomslag Gewenste intimiteiten: sexy business 2
KORTE VERHALEN In deze bundel vind je vier verrukkelijk ondeugende verhalen over seks op het werk, Anne Calhoun, Kimberly Kaye Terry, Megan Hart en Saskia Walker. Corryn wil niets liever dan zich overgeven aan Luke, de onweerstaanbare onderdirecteur van het bedrijf waar ze werkt. Radio-dj Sheena volgt alle erotische bevelen van haar anonieme beller op.
Lees meer
vanaf  € 4,99
Boekomslag Erotische vertellingen
KORTE VERHALEN Vergeet de verhalen van duizend-en-een nacht. De erotische historische verhalen die Maeve en Devlin elkaar vertellen, zijn duizendmaal opwindender! (1) ÉÉN NACHT VOL OVERGAVE Eén nacht om echte hartstocht te ervaren. Meer verlangt koningin Philomena niet.
Lees meer
vanaf  € 4,99
Boekomslag De meesters
KORTE VERHALEN Alleen de leden zelf weten dat het bestaat: een geheim genootschap dat zich uitleeft in bdsm-rollenspelen. Gasten mogen de privévertrekken slechts op uitnodiging en in het gezelschap van een Meester betreden...
Lees meer
vanaf  € 3,99
Boekomslag Heleen
Het vreemde gedrag van Vince wekt achterdocht bij zijn vrouw Heleen. Eindelijk, na al die jaren samen durft Vince zijn alles bepalende vraag aan haar voor te leggen. Heleen is geschokt, met stomheid geslagen. Dit had ze niet zien aankomen, zeker niet van een zelfverzekerde harde zakenman.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Vier Erotische Homo/Bi verhalen
Deze verhalen zijn gebaseerd op pure fantasie ,mijn dromen, aangevuld met eigen ervaring van mij, maar ook van diverse truckers en sletjes 1e Mijn opleiding, tot truckersletje in 10 dagen 2e De trucker uit de Krim 3e Erik's droom 4e Iedereen kan chauffeur worden, maar alleen de besten worden, trucker
Lees meer
vanaf  € 15,09
Boekomslag De Duivelse kunst der Verleiding
De erotische thriller 'De duivelse kunst der verleiding' is een zinnenprikkelend erotisch boek, dat vanaf de eerste pagina boeit en aangrijpt. De beeldschone Veronique deelt haar goddelijke lichaam. Alles voor het hogere doel. Hebzucht en wellust maken zich meester van de ogenschijnlijk zo vrome gemeenschap en kerkbestuurders.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Zondagmiddag, het wormkooitje, weerstand
In korte erotische verhalen wordt de zoektocht van Rebecca naar ultieme seksuele overgave beschreven. Gevoed door opwindende sfeerbeelden en expliciete beschrijvingen spat de erotiek, passie en seks van de pagina's af. Zondagmiddag: Rebecca beleeft een opwindende middag met haar Dominant waarbij zij kortstondig de touwtjes in handen heeft.
Lees meer
vanaf  € 3,99
Boekomslag Libertijns België
Libertijns België Een onthullende blik op het vrije seksleven Met Libertijns België verschijnt het eerste boek ooit over het vrije seksleven in ons land! Waar reportages op televisie en in magazines proberen te scoren met platte sensatie en extreme figuren is dit écht … Gebaseerd op gedegen research en talloze getuigenissen biedt het iedereen een eerlijke inkijk in h
Lees meer
vanaf  € 40,00
Boekomslag Myra
Een werk vol erotiek op velerlei terreinen die de lezer wegwijs maken in de gewone en bizarre wegen van fantasie en lust van de eenentwintigste eeuw. Het gebruik van middelen om de lezer te vermaken en te informeren is veezijdig en mond uit in een stille huiskamer waar een eenzame geleerde de laatste hand legt aan zijn levenswerk.
Lees meer
vanaf  € 21,46
Boekomslag Resex Jezelf!
Er schuilt veel waars in de opmerking: 'Zij heeft een goede beurt nodig!' Iedereen zou meer moeten sexen, vooral vrouwen. Je wordt er vrolijk en vitaal van. Geen powerfood, of -workout kan op tegen de krachtexplosie van een goed opgebouwde climax, gevolgd door de ultieme ontspanning. Maar sex creëert veel meer. Het maakt jong, fit, zelfverzekerd en creatief.
Lees meer
vanaf  € 17,95
Boekomslag 24 Erotische Homo/Bi verhalen
Deze 24 Erotische Homo/Bi verhalen zijn gebaseerd op eigen ervaring. Maar ook die ik heb op gedaan, met diverse gesprekken die ik met chauffeur heb gevoerd. Dat allemaal tezamen,plus mijn Fantasieën heb ik verweeft,tot de 24 verhalen. Die zich afspeelt op de parkings langs de autowegen.
Lees meer
vanaf  € 14,56
Boekomslag Tales By Alicia
'Mijn hoofd bonst, ik lig naast de haard op de grond met alleen nog mijn hemdje en slipje aan. De plakkousen die gisteravond nog sexy onder mijn glitterjurkje zaten, hangen nu afgedragen op mijn enkels. Onder de kerstboom zie ik mijn verdwaalde pumps liggen.' De sexy verhalen in Tales by Alicia zijn gebaseerd op werkelijke situaties en versterkt door haar fantasie.
Lees meer
vanaf  € 4,99
Boekomslag Trucker Girl 2
Speciaal voor de fans van Christina Lauren en Sylvia Day. Stuurloos is het tweede en laatste deel van de Trucker Girl serie. Wat zeggen lezers over deze serie? 'Lichtvoetig en amusant.' 'De spanning die tussen de hoofdpersonen brandt is zeer voelbaar, waardoor je haast alleen nog maar sneller wilt lezen om te zien hoe het verhaal daadwerkelijk in elkaar steekt.
Lees meer
vanaf  € 22,62
Boekomslag 7 dagen op proef
7 dagen, 7 opdrachten, 7 opwindende mannen... De vader van Tess is ontslagen bij Diamond Enterprises omdat hij gefraudeerd zou hebben. Tess is altijd overtuigd geweest van zijn onschuld. Jaren later, wanneer haar vader inmiddels is overleden, krijgt ze eindelijk de kans om wraak te nemen: ze solliciteert naar de functie van assistent van Mr.
Lees meer
vanaf  € 7,99
Boekomslag De postorderbruid
De postorderbruid is een erotische verhalenbundel. Ondanks dat de hoofdpersonen in de verhalen aan alle clichés voldoen (het mooiste meisje van de klas, de dorpsmeester, het corpsmeisje, de topambtenaar op het ministerie, het SGP-raadslid, de postorderbruid) zijn de verhalen zeker niet triviaal.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Nieuwe namen
Arthur Japin: 'Opnieuw weet Eveline van de Putte de verhalen van een uitzonderlijke groep mensen van binnenuit te vertellen. Indringend en van wezenlijk belang, persoonlijke verhalen over leven en overleven!'

Boris Dittrich: 'Aangrijpende verhalen, die laten zien hoezeer het nodig is de spotlights op oudere transgenders te richten.
Lees meer
vanaf  € 25,00
Boekomslag 10 tinten verder e-bundel / 2
Grijs? Nee, de verhalen in deze bundel zijn bepaald niet grijs! Integendeel, ze variëren van spannend rood tot opwindend zwart...
Lees meer
vanaf  € 7,99
Boekomslag Kennismaken met Tantra
Tantra is een verdieping van seksualiteit naar een ervaring van intens contact op hartsniveau, waarbij liefde gaat stromen, oordelen wegvallen en schoonheid van binnenuit wordt gezien. Tantra is de hogeschool van de liefde. Het gaat om elkaar zien in je wezenlijke kern en het eren en waarderen van je seksuele kracht als levenskracht.
Lees meer
vanaf  € 17,50
Boekomslag Happy Sex
Alexander Witpas is seksuoloog en relatietherapeut, al jaren 'sekscoach' bij Het Nieuwsblad en een van de vier experten die de koppels op weg helpen in het VTM-programma Blind Getrouwd. Hij vertelt in dit boek over hoe je seksueel geluk kan vinden en houden. Niet door een arsenaal aan standjes of een beter begrip van de werking der seksuele organen.
Lees meer
vanaf  € 22,99
Boekomslag Kama Sutra à la carte
Ontdek samen met je geliefde de Kama Sutra om optimaal van elkaar te genieten. Zoek samen met je partner uit welke aanrakingen jullie het leukst vinden en van welke posities jullie het meeste houden: het Paradijs, de Hiëroglief of misschien de Duin? Gebruik dit boek om samen een uniek menu op te stellen dat op jullie persoonlijke smaak is afgestemd.
Lees meer
vanaf  € 17,95
Boekomslag Red Light Tales
Red Light Tales is een boekje met humor geworden. Met veel genoegen ben ik in de huid van het Kaapse meisje van plezier gedoken. Zit ik eenmaal in een personage, dan ben ik dat ook; ik voel haar wezen tot in mijn haarvaten. Na het schrijven moet ik afkicken met een kopje thee en een rumboon.
Lees meer
vanaf  € 14,99