Spiritualiteit

3.408 resultaten in Spiritualiteit | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Leven met de psalmen - Deel I (POD)
Leven met de psalmen - deel I bevat een eerste reeks van 50 psalmcommentaren.De Psalmen staan in het centrum van onze Bijbel. Sinds de vierde eeuw vormen ze ook het hart van het dagelijkse gebed van de Kerk. Ze voeden het denken en bidden van de enkeling en van hele gemeenschappen.
Lees meer
vanaf  € 29,99
Boekomslag Meditatie
Of je nu net aan je meditatiereis begint of op zoek bent naar een verdieping van je beoefening, dit praktische en inspirerende handboek gebaseerd op de teachings van Sri Chinmoy zal van onschatbare waarde blijken te zijn in je zoektocht naar de innerlijke vrede en vervulling die meditatie brengt.
Lees meer
vanaf  € 22,95
Boekomslag Angst
Thich Nhat Hanh laat zien dat erkenning angst hanteerbaar maakt. Angst beheerst het leven van velen: angst voor eenzaamheid, voor verlies, voor ziekte of dood. Angst verlamt, en daarom duwen we deze emotie het liefst ver weg. Zijn aanpak: spoor de oorsprong van deze negatieve emotie op, en leer los te laten. Zo kun je alle vormen van angst het hoofd bieden.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Uit het hart gesproken
De persoonlijke omstandigheden die mensen op hun levenspad meemaken, zijn niet zelden zeer diepgaand en vaak aangrijpend. De oorzaak en de bedoeling van persoonlijke, geestelijke, emotionele en/of lichamelijke klachten komen in dit boek tot uiting. Vanuit zijn lange praktijkervaring als MediumJaco, heeft Jaco Elken een aantal van zijn consulten verwerkt in deze uitgave.
Lees meer
vanaf  € 29,95
Boekomslag Een psychose door therapeutische training
Carlos Monteiro studeerde Psycho Sociaal Werk toen hij in het kader van zijn opleiding deelnam aan een therapeutische trainingsweek. Hij kon toen nog niet vermoeden dat deze training zijn leven, zijn toekomst en zijn dromen totaal overhoop zou gooien.
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag Boeddhisme in het dagelijks leven
Hoe kun je de boeddhistische levenswijze praktisch toepassen in het dagelijks leven? In zijn directe, nuchtere 'down-to-earth'-stijl slaagt Lama Yeshe erin om deze diepzinnige onderrichtingen te ontdoen van hun mystiek en ze toe te lichten op een zodanig manier dat ook de meeste verstokte geest deze gemakkelijk kan begrijpen en toegang verkrijgt tot de onderrichtingen.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld
201800126, 201800149, 201800166, 201800180, 201800182, 201800184, 201800206, 201800223, 201800233David Icke waarschuwt al bijna 30 jaar voor een naderende orwelliaanse staat, waarin een zeer klein aantal mensen de bevolking geknecht zou houden via hun controle-uitoefening over regeringen, de media, de financiële wereld en een militaire geheime politie, die 24 uur per dag
Lees meer
vanaf  € 42,50
Boekomslag De kracht van helende stenen
Van amethist tot lapis lazuli: de beste edelstenen en kristallen voor meer balans, energie, geluk en creativiteit

Helende stenen worden al sinds mensenheugenis in alle beschavingen gedragen als sieraden, symbolen (van autoriteit, rijkdom, vruchtbaarheid...) en magische voorwerpen. Ook nu nog dragen mensen stenen omdat ze behoefte hebben aan hun heilzame werking.
Lees meer
vanaf  € 24,95
Boekomslag Stervensbegeleiding in een nieuwe tijd
Wie gelooft dat de dood het einde van de mens is, zal bijvoorbeeld gemakkelijk euthanasie adviseren. Waarom zou een mens meer moeten lijden dan nodig is? Maar wie inziet dat de dood niet alleen het einde is van het fysieke lichaam, maar ook de geboorte van de geest, zal zich afvragen wat er aan geboortebegeleiding bij het sterfbed nodig is.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Ho'oponopono
De basis van het Hawaïaanse vergevingsritueel is dat iedereen met elkaar verbonden is, ondanks gevoelens van onthechting of eenzaamheid. Met vier zinnen kom je tot jezelf en tot elkaar.
Lees meer
vanaf  € 4,99
Boekomslag Wow Heel de Mens Het ware individu
Hoe komt het dat we "niet meer weten" de innerlijke stilte te zijn? Wow brengt verlichting als startpunt, verlichting is namelijk onze ware aard.
Lees meer
vanaf  € 21,00
Boekomslag De weg naar de oude mysterieën
Vanaf de alleroudste beschavingen vormen de mysteriën de kern van de westerse esoterische traditie. De sleutel tot deze verborgen kennis is te vinden in de magische kabbala, een praktisch systeem om met de kabbalistische levensboom te werken. Gecombineerd met de magische cirkel ontsluiten zich geleidelijk de diepere lagen van oeroude kennis.
Lees meer
vanaf  € 32,50
Boekomslag De drie vragen
De drie vragen bieden je de kans om je spirituele pad verder te verdiepen. De antwoorden openen de deur naar de volgende stap in je ontwikkeling en leiden je naar de ontdekking van je ware Zelf.
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag Eenzaamheid
Hans Stolp belicht in Eenzaamheid, troost door inzicht zijn bijzondere en tegelijkertijd hoopvolle visie op eenzaamheid. Meer dan een miljoen mensen voelt zich structureel eenzaam, een op de drie Nederlanders af en toe. Eenzaamheid kan zwaar drukken op een mens.
Lees meer
vanaf  € 13,50
Boekomslag Nature is Almighty
Thus says the teaching of Vishnuh: "Know and let it know: Not God / Allah created man in his image, but Nature created man and everything that lives on this planet and man created God / Allah in his image. Nature is the source of life, and the universe that includes nature is greater and more powerful than all gods. Nature is the creator of life.
Lees meer
vanaf  € 44,06
Boekomslag De Kus
Het is de zomer van 1932. Adolf Hitler maakt zich op om Duitsland en de wereld in een verwoestende oorlog te storten, als de romanticus Johannis Liebe zich op 21-jarige leeftijd bij een Nederlands Jezuïetenklooster aanmeldt. Om aan het juk van zijn autoritaire vader te ontsnappen wil hij priester worden in de orde die absolute onderworpenheid van haar leden verlangt.
Lees meer
vanaf  € 29,95
Boekomslag KABRA
Dit kleine werkje is ontstaan op basis van mijn ervaringen en kennis met de Tarot kaarten, mijn studiegebied de Kabbalah en de gechannelde leringen van Ra. Vandaar ook de gegeven naam KABRA, die wijst op Kabbalah en Ra. Eind jaren tachtig tot in de jaren negentig heb ik les gegeven aan de School voor Universele Wijsheid te Nijmegen (SUW) in Kabbalistische Tarot.
Lees meer
vanaf  € 23,50
Boekomslag Voorgoed ongeschikt?
Het was niet zo dat Abel Borghuis in een nacht een visioen kreeg dat een wending in zijn leven zou inluiden. Ook hoorde hij geen stem in zijn hoofd die hem de weg uit het dal wees. Toch is er in pakweg een jaar tijd veel gebeurd, en ook leek het gebeurde vaak uit de lucht te vallen.
Lees meer
vanaf  € 4,95
Boekomslag Oude patronen loslaten
Welke oude patronen ervaar je als beperkend en zou je willen veranderen? Eric laat zien dat alles begint bij bewustwording van je denkpatronen. In dit boekje lees je welke stappen er nodig zijn om je oude patronen, die niet voor jou werken, te verruilen voor patronen waar je wél gelukkig van wordt.
Lees meer
vanaf  € 9,95
Boekomslag Een zachte koelte
In haar achtste bundel weet de bekende Dordtse dichteres Hannie Schuller (1951) weer een gevoelige, religieuze snaar bij de lezer te raken.
Lees meer
vanaf  € 22,00
Boekomslag Dicht op de dag
Het boek 'Dicht op de dag' is een persoonlijk boek, waarin Van den Berg zoekt naar spirituele bronnen, die betekenis kunnen geven aan ons leven. Wat is in het informatietijdperk echt van betekenis? Marinus van den Berg zoekt antwoorden in korte, poëtische teksten en in langere prozateksten.
Lees meer
vanaf  € 19,99
Boekomslag Dangave
De zon komt op boven de beste van alle denkbare werelden. Maar voor hoe lang voelt dat nog zo? Het zijn de jarig dertig van de twintigste eeuw. In de bossen van het Noorden van Canada heeft de vijftienjarige Cedric, die in het houthakkerskamp zit samen met zijn beste vriend Dixie, nog geen weet van het verdriet dat zich spoedig zal aandienen.
Lees meer
vanaf  € 5,00
Boekomslag Leven met de sterren
Yasmin Boland is bekend geworden met haar boek Leven met de maan, en nu is er haar nieuwe boek: Leven met de sterren! In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen.
Lees meer
vanaf  € 20,99
Boekomslag Jezelf leren afsluiten voor allerlei energieën
Ik liep al enige tijd rond met het idee om een boek te schrijven over hoe je jezelf voor allerlei negatieve en zware energieën kunt leren af te sluiten. Ik realiseer mij maar al te goed dat datgene waar ik over wil gaan schrijven voor iedereen duidelijk moet zijn. Dat valt niet mee want iedere lezer heeft zo zijn eigen (spirituele) ervaringen en niveau van bewustzijn.
Lees meer
vanaf  € 17,95
Boekomslag Liefde en spiritualiteit (door de ogen van een helderziende bekeken)
Dit boek heb ik geschreven om mensen allereerst te steunen. Iedereen heeft zo op zijn eigen bijzondere wijze te maken met liefde. In mijn praktijk gaan verreweg de meeste vragen over allerlei liefdesaangelegenheden. Mensen komen bij mij voor een consult (advies). Meestal loopt het dan even niet lekker met hun relatie of huwelijk.
Lees meer
vanaf  € 17,95
Boekomslag Van een haastig bestaan naar dieper inzicht
In dit boek: 'Van een haastig bestaan naar dieper inzicht', tref je allerlei bewustzijnszaken aan die op jouw eigen leven kunnen slaan. Het is de bedoeling om meer inzicht in het leven met de daarbij behorende levensvragen te geven. Als je iets leest wat betrekking heeft op je eigen leven dan kan dat een bijzonder goed gevoel geven.
Lees meer
vanaf  € 17,95
Boekomslag Paranormale momenten
Dit is een leuk en leerzaam boekje met een aantal interessante paranormale zaken/begrippen. Speciaal voor de jeugd/jongeren maar ook interessant om door oudere belangstellenden te worden gelezen. Het is een eenvoudig overzicht van de paranormale wereld waar we allemaal in leven. Ik had zelf op de lagere en middelbare school ook vreemde ervaringen.
Lees meer
vanaf  € 14,95
Boekomslag Allerlei paranormaliteiten
Leuk startersboek voor iedereen. In dit boek 'Allerlei paranormaliteiten' staan korte stukjes over het paranormale en het spirituele, bewustzijn en gezondheid. Het zijn op zichzelf staande stukjes, vrij 'luchtig' van opzet, en informatief bedoeld. Dit boek is in tweeën gesplitst en op alfabet gerangschikt.
Lees meer
vanaf  € 17,95
Boekomslag Karma of vrije wil?
Ik heb gemerkt als helderziende dat er niet zoveel vrije wil is. Al het leven wordt 'achter de schermen' heel groots en subtiel bestuurd en begeleidt. Dit klinkt misschien voor sommigen negatief maar als je je hier verder in verdiept is het eigenlijk heel positief.
Lees meer
vanaf  € 17,95
Boekomslag Telepathie, ook een onderdeel van jouw leven?
Persoonlijke ervaringen, tips en paranormale oefeningen van paragnost / helderziende Ron Malestein Iedereen weet dat wanneer we 's morgens wakker worden, we vijf zintuigen tot onze beschikking hebben. Tenzij je uiteraard bijvoorbeeld kleine of grote problemen met je ogen en oren hebt.
Lees meer
vanaf  € 17,95
Boekomslag Tips voor een vermoeide aura
Afbeelding voorkant boek: Sluit met je handen je zonnevlecht (je buikchakra) af. Ik heb al meer dan 30 jaar als paragnost en als magnetiseur praktijkervaring met cliënten met allerlei lichamelijke en psychische klachten. Ik probeer zo goed als ik kan me een beeld te vormen van de oorzaak van de klachten van een persoon.
Lees meer
vanaf  € 17,95
Boekomslag New age zaken
Dit boek heb ik geschreven voor iedereen die op zoek is naar meer geestelijke inzichten. Je hoeft niet per se zelf paranormale ervaringen te hebben gehad. Eigenlijk is het een boek over diverse boeiende Nieuwetijds bewustzijnszaken, die we allemaal vroeg of laat in ons leven tegen zullen komen.
Lees meer
vanaf  € 17,95
Boekomslag Eindeloos
Eindeloos; De kracht van de menselijke geest Een spirituele reis naar de magie van het leven. Salvatore is een van de meest briljante musici aller tijden. Als geen ander is hij direct verbonden met het collectieve veld waar alle muziek, inspiratie, kennis en wijsheid is te vinden. In een bitter gevecht met het leven leert hij de grenzeloze kracht van zijn geest kennen.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag De Beker van Saki
Hazrat Inayat Khan is de grondlegger van het Universeel Soefisme, een mystieke stroming die de goddelijke waarheid in en eenheid van alle religies erkent. Inayat Khan was een Indiase soefi meester, musicus en mysticus die in het begin van de 20e eeuw naar het Westen reisde en daar zijn tijdloze gedachtengoed van 'Liefde, Harmonie en Schoonheid' uitdroeg.
Lees meer
vanaf  € 19,00
Boekomslag De kunst van het ont-moeten
Bedoeld voor iedereen die een Reiki-cursus heeft gevolgd en zich graag verder wil ontwikkelen. Luisterboek met drie geleide meditaties en pdf met de complete tekst van het boek.
Lees meer
vanaf  € 12,50
Boekomslag 13 manen agenda van de natuurlijk tijd 2019-2020
“Ik wil nooit meer een andere agenda!” – Jarenlange gebruiker van de 13 Manen Agenda Elk jaar telt 13 manen. Logisch dus dat veel oorspronkelijke volken een kalender van 13 maanden hadden. Deze agenda brengt de 13 manen terug in het leven van de gebruiker, die daardoor beter kan afstemmen op de cycli van de natuur en van de tijd.
Lees meer
vanaf  € 17,95
Boekomslag Tibetaanse studies & The Kundalini Clinic
Dit boek omvat de zoektocht naar de wijsheid van Tibet van waaruit ook de nieuwe vrijmetselarij zal komen. Ook is er een essay in opgenomen over de noodzaak van het oprichten van een Kundalini-kliniek in de lage landen, zoals deze in het buitenland reeds werd opgericht door Dr Lee Shanella en Dr Gabriel Cousens. Wij verwachten ook de esoterische kennis van de toekomst.
Lees meer
vanaf  € 33,01
Boekomslag Cadeautjes uit het Hiernamaals
Opgedragen aan allen die leven, allen die gestorven zijn, en aan allen die nog geboren zullen worden. De uitgebloeide paardenbloem bevindt zich in de laatste cyclus van haar bestaan. Zij heeft haar leven op deze bijzondere planeet geleefd en staat nu op het punt haar zaden terug te geven aan deze Aarde.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag Dakloos geborgen
Reinoud Fentener van Vlissingen was psychiater in Rotterdam en had de gave van helder-schrijven. Dat leverde 82 zeer bijzondere meditaties op. Of zijn het gebeden? Het is een taal uit een christelijk aandoend jargon, maar bovenal is het een opwekkende, indringende en overstijgende stem die tot ons komt. Diep inspirerend en tot contemplatie stemmend.
Lees meer
vanaf  € 19,00
Boekomslag Pelgrimeren met de H Birgitta van Zweden
Huguette Jurriaanse & Felicia Dekkers Pelgrimeren met de H. Birgitta van Zweden Reizen om stíl te staan Birgitta Birgersdotter was een rijke edelvrouw, echtgenote en moeder, maar ook zeer religieus bevlogen. Na de dood van haar man krijgt ze visioenen, o.a. met de opdracht om een klooster te stichten.
Lees meer
vanaf  € 15,90
Boekomslag Roses of the Alcázar
Roses of the Alcázar, a rose garden in Seville is a must read for everyone who loves the beautiful city of Seville in Southern Spain.
Lees meer
vanaf  € 29,68
Boekomslag Omarm jezelf
Ton roumen Omarm jezelf De weg van angst naar liefde Omarm jezelf als je angstig, onveilig of eenzaam bent. Dat is de simpele boodschap van dit boek. Dit antwoord reiken religieuze tradities al eeuwenlang aan als een hoopvolle handreiking voor de opheffing van lijden en pijn; jezelf omarmen is een helend voertuig op de spirituele weg.
Lees meer
vanaf  € 16,90
Boekomslag Who Remain on Earth Who Goes to Heaven or to Hell?
Many parents around the world have irrevocably ruined their lives and those of others by their religious behavior, such as my biological parents. Like other believers, they were also bad people or perhaps even worse.
Lees meer
vanaf  € 28,65
Boekomslag Integrale meditatie
Integrale meditatie Mindfulness als pad naar groei, ontwaken en voluit leven Ken Wilber Ken Wilber introduceert een meditatietechniek gebaseerd op zijn baanbrekende Integrale Theorie. Hij combineert de aloude paden van meditatie en mindfulness met moderne inzichten in de ontwikkelingspsychologie.
Lees meer
vanaf  € 28,90
Boekomslag Krul als een cobra
Mara Leiblum ontwikkelde met dit kinderyoga doe- spel- en kleurboek een unieke manier om kleuren als rustgevend en meditatief onderdeel van de yogales te integreren in de yogabeoefening van kinderen. Alle illustraties in dit boek kunnen worden ingekleurd als afwisseling met de actieve oefeningen, in de vorm van verhaaltjes en gedichtjes, en spelvormen.
Lees meer
vanaf  € 14,50
Boekomslag De appel is weer barstig
De lieve vrede maakt meer kapot dan ons lief is. Schuld is in de ogen van de auteurs van 'De appel is weer barstig' een miskend thema. Dit terwijl het menselijk tekort - in de vorm van schuld - van alle tijden is en in alle culturen voor komt. Schuld beperkt zich niet tot het traditionele christendom. Schuld openbaart zich ook buiten godsdienstige kaders.
Lees meer
vanaf  € 15,95
Boekomslag Een jaar met de Woestijnvaders
Anselm Grün Een jaar met de woestijnvaders Beproefde wijsheid Abbas Mozes vraagt aan Abbas Silvanos: 'Kan een mens elke dag opnieuw beginnen?' Silvanos antwoordt daarop: 'Als hij een werker is, dan kan hij zelfs elk uur opnieuw beginnen.' Een jaar onderweg met de Woestijnvaders.
Lees meer
vanaf  € 24,90