Reizen

Reizen levert je meestal onvergetelijke ervaringen op. Reisgidsen helpen je om het meeste uit je vakantie te halen en de mooiste plekken te ontdekken. Maar ook na je reis helpen boeken over al dan niet verre bestemmingen om nog lang na te genieten.
4.204 resultaten in Reizen | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag De Groene Reisgids Weekend - Bilbao
 • Met extra aandacht voor de must sees en must do's in Bilbao en San Sebastián
 • Bilbao en San Sebastián in 3 dagen: met een uitgewerkt reisplan
 • Meer dan 150 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppen
 • De hoogtepunten van Bilbao en San Sebastián, met de handige Michelin sterrenbeoordeling
 • Overzic
Lees meer
vanaf  € 10,99
Boekomslag De Groene Reisgids Weekend - München
 • Met extra aandacht voor de must sees en must do's in München
 • München in 3 dagen: met een uitgewerkt reisplan
 • Meer dan 100 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppen
 • De hoogtepunten van München, met de handige Michelin sterrenbeoordeling
 • Overzichtelijke stadsplattegronden op basis van de bepr
Lees meer
vanaf  € 10,99
Boekomslag Reisjournal
Reisjournal is een unieke combinatie van een dagboek en een invulboek met tips, travelhacks opdrachten en reisfoto's van Geraldine.
Lees meer
vanaf  € 15,99
Boekomslag Provinciewandelgids Overijssel Oost
De 22 wandelroutes in dit boekje zijn zeer divers: drie prachtige routes door het noordelijk deel van het Vechtdal, in het oostelijk deel van Twente meerdere routes door het schilderachtige landschap met beekdalen, landgoederen, watermolens, talrijke kastelen en pittoreske dorpjes en in het zuidelijk deel van Twente een paar routes door boerenland, veengebieden en langs be
Lees meer
vanaf  € 14,95
Boekomslag Groots Genieten in de Kustprovincies
2019 Deze handzame pocketgids bevat 55 fiets- en wandelroutes door Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland.
Lees meer
vanaf  € 4,95
Boekomslag Cafés
Waar ga je naartoe voor lekker bier? Fiona De Lange doorkruiste heel Nederland op zoek naar de cafés met de meest bijzondere bierbeleving en de leukste locaties om ongedwongen aan de bar te hangen. Een statige herberg in een voormalige kerk, een bruine kroeg in een dorpsschool, een artistiek museumcafé of een gelagzaal tussen de bierketels...
Lees meer
vanaf  € 34,99
Boekomslag GPS Wijzer
Gps wijzer richt zich op iedereen die een Garmin outdoor-gps heeft of wil aanschaffen. Alle informatie is direct toegankelijk via het register en de zeer duidelijke hoofdstukindeling. Bekijk dit ebook bij voorkeur op een tablet, omdat daarop de opmaak het beste tot zijn recht komt. Deel 1 van het boek instrueert je in het gebruik van je gps.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Rother wandelgids Camino Primitivo
Deze wandelgids beschrijft in 14 etappes en zes varianten de Camino Primitivo van Villaviciosa aan de Atlantische kust via Oviedo naar Santiago de Compostela en in nog eens vijf etappes de voortzetting naar Finisterre en Muxía.
Lees meer
vanaf  € 16,95
Boekomslag Reishandboek Estland, Letland en Litouwen
Het Reishandboek Estland, Letland en Litouwen laat je kennismaken met de Baltische landen. Deze reisgids geeft je uitgebreide informatie over verblijf, vervoer en de vele bezienswaardigheden. Ontdek een wonderlijke wereld met een rijke en bewogen geschiedenis, met prachtige oude steden en een overweldigende natuur.
Lees meer
vanaf  € 18,95
Boekomslag Rother wandelgids Peloponnesos
De 45 mooiste kust- en bergwandelingen in de Peloponnesos naar afgelegen baaien, authentieke berg- en vissersdorpjes, hoge bergtoppen, adembenemende kloven en schatten uit het verleden.
Lees meer
vanaf  € 16,95
Boekomslag Rother wandelgids Wales

De Rother wandelgids Wales beschrijft de 50 mooiste kust- en bergwandelingen in het westen van het Verenigd Koninkrijk - van Pembrokeshire tot Anglesey, van de Ierse Zee tot de grens met Engeland, in de bergachtige regio's, het binnenland en langs de kust.
Lees meer
vanaf  € 16,95
Boekomslag Te Araroa
In Te Araroa wordt de lezer meegenomen in het wandelavontuur van Jasper van Riet Paap. In de 3.000 kilometer lange voettocht door Nieuw-Zeeland krijgt hij modder, bergen en tegenslagen te verwerken.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Groots Genieten in Noord Nederland
Deze gids is jouw ideale hulpmiddel als je op pad wilt gaan in het noorden van Nederland. Blader lekker door deze gids heen en plan een tochtje langs de leukste plekjes van Groningen, Friesland en Drenthe.
Lees meer
vanaf  € 3,95
Boekomslag Het Grote SAS Survival Handboek
Het grote SAS Survival Handboek van John 'Lofty' Wisemen is nu verkrijgbaar in een extreme en luxe uitvoering! Boordevol onmisbare technieken om voedsel, water en onderdak te vinden, je aan te passen aan extreme omstandigheden, op natuurrampen te reageren, enzovoorts.
Lees meer
vanaf  € 35,99
Boekomslag Lesbos & Chios
Als je een actuele reisgids voor de Griekse eilanden Lesbos en Chios zoekt heb je die hier gevonden. Geen oude herwerkte uitgave, vertaald in het Nederlands maar een fris, nieuw boek geschreven door een Vlaming die al vele jaren in deze regio woont.Bezienswaardigheden, stranden, geschiedenis, natuur en traditie, zowat alles komt aan bod.
Lees meer
vanaf  € 15,50
Boekomslag Groots Genieten in Brabant
2019 Ontdek de schatten van Noord-Brabant met dit handzame routeboekje dat perfect in je broek- of jaszak past. Laat je meenemen door de mooiste natuurgebieden vanuit de Brabantse Horeca locaties en geniet met volle teugen van stuifzandgebieden, heidevelden die eindeloos lijken, groene bossen en historische bezienswaardigheden die je gezien moet hebben.
Lees meer
vanaf  € 4,95
Boekomslag Groots Genieten in Gelderland en Utrecht
2019 Ontdek de parels van Gelderland & Utrecht met dit handzame routeboekje dat perfect in je broek- of jaszak past door het compacte A6 formaat. Deze gids staat boordevol fiets- en wandelroutes (44) die je meenemen langs de mooiste plekken van Gelderland en Utrecht.
Lees meer
vanaf  € 4,95
Boekomslag Boedapest
vanaf  € 13,99
Boekomslag Trotter Noordwest-Italië
 • Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters
 • Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen
 • Verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter
 • Honderden budgetvriendelijke en uitgeteste horeca-adressen
 • 29 kaarten en plattegronden waarop je al onze adressen terugvindt
Lees meer
vanaf  € 22,99
Boekomslag Van hier tot Tokio
Op de benzinetank van zijn Moto Guzzi V7 zet Graziano Rossi, de vader van de legendarische GP-coureur Valentino Rossi, drie handtekeningen. Journalist Paul van Hooff weet dan nog niet hoe hard hij deze zegen van de Godfather van de motorsport later nog nodig zal hebben.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Madeira
ANWB Ontdek reisgids Madeira - Portugal Verken Madeira op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Madeira! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals de Botanische tuin en het uitkijkterras op de Cabo Girãoniet niet missen.
Lees meer
vanaf  € 18,95
Boekomslag Thailand
National Geographic Reisgids Thailand is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van het land.
Lees meer
vanaf  € 17,50
Boekomslag Met de CAMPER door Schotland
In de routegids 'Met de Camper door Schotland, reis je per camper of caravan door de Border Counties, door de Oostelijke en Westelijke Hooglanden en over de Eilanden van de Hebriden
Lees meer
vanaf  € 17,95
Boekomslag Radführer LF Maasroute
De fietsgids bestaat uit mapje met een boekje en 3 losse kaartbladen. Duitstalig.
Lees meer
vanaf  € 12,95
Boekomslag Cappuccino in Jordanie
'Cappuccino in Jordanië' is een waargebeurd verhaal over een reis door een land vol wonderen. Soms heb je er het gevoel dat je door de Bijbel rijdt, maar diezelfde middag kom je ineens in Indiana Jones terecht, of speel je de hoofdrol in een roman van Stephen King. Het is alsof je er zelf bij bent.
Lees meer
vanaf  € 14,95
Boekomslag Groots Genieten in Overijssel
Routetips voor eindeloos veel tochtjes Ben je op zoek naar leuke tips om Overijssel te ontdekken per fiets of te voet? Dan is deze handzame gids jouw ideale hulpmiddel want het A6 formaat past perfect in je fietstas en jaszak. De gids geeft je namelijk alles wat je nodig hebt voor één of meerdere leuke dagjes uit in Overijssel.
Lees meer
vanaf  € 4,95
Boekomslag Roaming America
Renee & Matthew Hahnel, two professional travel photographers, embarked on the adventure of a lifetime ... a seven month journey to every national park in America.
Lees meer
vanaf  € 27,99
Boekomslag Albanië
Nog niet zo lang geleden was Albanië een onbekend, van de buitenwereld afgesloten stukje Europa. Nu is het een vakantiebestemming in opkomst! Wie kennismaakt met de in veel opzichten harde geschiedenis van dit land zal verbaasd zijn over de openheid en de vriendelijkheid van de mensen.
Lees meer
vanaf  € 21,99
Boekomslag Lonely Planet 100 reizen die je leven veranderen
Lonely Planet komt met 100 reizen die je leven veranderen. Onderweg sta je open voor nieuwe ontmoetingen en indrukken. Iedere reiziger komt terug met nieuwe ervaringen. Soms zijn die zo bijzonder dat ze je leven veranderen en anderen inspireren.
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag Onder de Poolster
Willem van Wakkerendijk , geboren in 1741 in het Veerhuis van de 'Oude Melm' aan de rivier de Eem, was 14 jaar toen hij als jongen naar zee ging. Hij klom op tot stuurman en was later schipper.
Lees meer
vanaf  € 25,00
Boekomslag Algarve Marco Polo NL
Marco Polo reisgids voor de Algarve! Handig pocket formaat, boordevol informatie, met plattegronden in de gids en uitneembare kaart.
Lees meer
vanaf  € 13,50
Boekomslag Slovenië Marco Polo NL
Marco Polo reisgids voor Slovenië! Handig pocket formaat, boordevol informatie, met plattegronden in de gids én uitneembare kaart.
Lees meer
vanaf  € 13,50
Boekomslag Fuerteventura Marco Polo NL
Marco Polo reisgids voor Fuerteventura! Handig pocket formaat, boordevol informatie, met plattegronden in de gids en uitneembare kaart.
Lees meer
vanaf  € 13,50
Boekomslag Harz Marco Polo NL
Marco Polo reisgids voor de Harz! Handig pocket formaat, boordevol informatie, met plattegronden in de gids en uitneembare kaart.
Lees meer
vanaf  € 13,50
Boekomslag Ibiza & Formentera Marco Polo NL
Marco Polo reisgids voor Ibiza & Formentera! Handig pocket formaat, boordevol informatie, met palttegronden in de gids en uitneembare kaart.
Lees meer
vanaf  € 13,50
Boekomslag Ligurië Marco Polo NL
Marco Polo reisgids voor Ligurië! Handig pocket formaat, boordevol informatie, met plattegronden in de gids én uitneembare kaart.
Lees meer
vanaf  € 13,50
Boekomslag Schotland Marco Polo NL
Marco Polo reisgids voor Schotland! Handig pocket formaat, boordevol informatie, met uitneembare kaart en 16 bladzijden met plattegronden.
Lees meer
vanaf  € 13,50
Boekomslag Thessaloniki & Chalkidiki Marco Polo NL
Marco Polo reisgids voor Chalkidiki en Thessaloniki! Handig pocket formaat, boordevol informatie, met plattegronden in de gids én uitneembare kaart.
Lees meer
vanaf  € 13,50
Boekomslag Sicilië & Eolische Eilanden Marco Polo NL
Marco Polo reisgids voor Sicilië en de Eolische Eilanden! Handig pocket formaat, boordevol informatie, met plattegronden in de gids én uitneembare kaart.
Lees meer
vanaf  € 13,50
Boekomslag Zuid-Engeland Marco Polo NL
Marco Polo reisgids voor Zuid-Engeland! Handig pocket formaat, boordevol informatie, met plattegronden in de gids én uitneembare kaart.
Lees meer
vanaf  € 13,50
Boekomslag Lonely Planet Best of Germany 2e
Lonely Planet's Best of Germany is your passport to the most relevant, up-to-date advice on what to see and skip, and what hidden discoveries await you. Discover the best of Germany and begin your journey now!
Lees meer
vanaf  € 22,95
Boekomslag Lonely Planet Best of France 2e
Lonely Planet Best of France is your passport to the most relevant, up-to-date advice on France's top experiences. Embrace the sights and sounds of Paris, sample tangy olives at the weekly market in Provence, or explore the vineyards of Champagne; all with your trusted travel companion.
Lees meer
vanaf  € 22,95
Boekomslag Lonely Planet Best of Great Britain 2e
Lonely Planet Best of Great Britain is your passport to the most relevant, up-to-date advice on Great Britain's top experiences. Ponder the mysteries of Stonehenge, explore the many sides of Edinburgh, or be charmed by the Lake District; all with your trusted travel companion.
Lees meer
vanaf  € 22,95