Recent verschenen

5 resultaten in Recent verschenen | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Handleiding Jeugdrecht voor de politiepraktijk.
Jeugdrecht en jeugdzorg zijn belangrijke terreinen voor de politiepraktijk. Maar juist op deze terreinen is het voor de politie nog wel eens lastig om over alle relevante juridische informatie te beschikken. De Handleiding Jeugdrecht voor de politiepraktijk voorziet in deze informatiebehoefte.
Lees meer
vanaf  € 36,25
Boekomslag De verzetprocedure bij de OM-strafbeschikking in het licht van artikel 6 EVRM
Sinds de introductie van de OM-strafbeschikking in 2008 is het Openbaar Ministerie bevoegd strafzaken zelfstandig af te doen met een strafbeschikking. Als de verdachte het niet eens is met deze strafbeschikking en zijn recht op toegang tot de rechter wil effectueren, dan moet hij in verzet gaan.
Lees meer
vanaf  € 34,95
Boekomslag Kom je bij me eten?
Annitta kortstam had als kind interesse in mensen die een product aan het maken waren en daar hoorde natuurlijk ook koken bij. Op negenjarig leeftijd leerde ze koken van haar moeder en sinds dien, is de interesse in koken gebleven. Annitta was vooral gefocust op lekker eten en het maken van taarten en koekjes.
Lees meer
vanaf  € 36,95
Boekomslag Publieke dienstverlening: percepties van marktwerking en kwaliteit
Discussies over het onderwerp marktwerking bij publieke dienstverlening zijn aan de orde van de dag, zoals blijkt uit de wekelijkse berichtgeving in de kranten, televisie-uitzendingen over onderwerpen als topsalarissen bij de publieke sector en wantoestanden in de thuiszorg en het hoger beroepsonderwijs.
Lees meer
vanaf  € 30,00
Boekomslag Lors est ce jour grant joie nee
This volume gathers eight contributions regarding the French medieval language and literature. They are a selection of papers presented during a colloquium organized in honor of Prof.
Lees meer
vanaf  € 39,50