Recent verschenen

174 resultaten in Recent verschenen | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Klokkijken Analoog en Digitaal gemengd
Analoog en Digitaal Klokkijken? Geen probleem! Met het leer- en oefenboek van Junior Einstein word jij een kei in analoog en digitaal klokkijken
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Het aveniristisch ethos.
Dat de materiële welvaart voor de modale bevolking rond de Middellandse Zee en nog verder zuidelijk vaak achterblijft bij mensen die rond de Noordzee wonen is geen nieuws. En voor het gegeven dat de noorderlingen enkele eeuwen geleden massaal de katholieke kerk verlieten terwijl men dat in zuidelijker streken niet deed geldt hetzelfde.
Lees meer
vanaf  € 19,90
Boekomslag Revisor 22
'Er zijn wijken in Mexico-Stad waar de verkeerslichten altijd oranje knipperen. Het is een truc van de betreffende colonias, wijken, werd mij, de onvermurwbaar vragen stellende bijrijder, uitgelegd. De oranje verkeerslichten voorkomen dat auto's stil komen te staan en overvallers, voor wie een rood licht lang genoeg duurt om hun missie te volbrengen, worden gestimuleerd.
Lees meer
vanaf  € 12,50
Boekomslag Ik mis je
Gillian King is helemaal terug met de levensechte feelgoodroman 'Ik mis je'. Als na het uitgaan Charlottes beste vriendin Bo omkomt door een auto-ongeluk dat zij overleeft, wordt ze gek van schuldgevoel. Charlie vertrekt uit Wassenaar en probeert haar leven op te bouwen los van Bo en los van Carsten, Bo's broer op wie ze in stilte verliefd is.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog
- Zoek beschutting - Zoek water - Maak vuur - NEEM WRAAK Dit verhaal kent twee beginpunten. Een daarvan is op een landingsbaan in Alaska. Het andere is aan de oever van een meer, waar de regen als mist op me neerdaalt, terwijl de houten resten van de hut nog nasmeulen.
Lees meer
vanaf  € 19,99
Boekomslag Niemandsland
Een oude man vindt zijn leven voltooid en wil sterven. Levenseindeconsulent Menno helpt hem aan een dodelijk middel, waarmee de man een zachte uitweg uit zijn leven vindt. Maar daarmee heeft Menno zich begeven in het niemandsland tussen leven en dood, een ontoegankelijk en verboden gebied. Hij komt hard in botsing met artsen, gelovigen en de wet.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Het paardenknutselboek
Een knutselboek met paarden in de hoofdrol: welke paardengek wil dat nou niet? Met prachtige en eenvoudig te maken knutsels, tekeningen en baksels. Maak bijvoorbeeld je eigen uitnodigingen voor een paardenfeestje of leuke verjaardags-paardencadeautjes.
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag De school van de magische dieren II
De klas van Miss Cornfield heeft een geheim. En ze beloven het nooit te vertellen aan iemand anders.
Maar Ida en Rabbat verspreken zich. Ze vertellen per ongeluk het geheim door. Wat nu? Wat zal mevrouw Cornfield daarvan zeggen? En waar komen al die vreemde gaten in de schooltuin ineens vandaan?Dit is het tweede deel in de reeks De school van de magische dieren.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag In 10 stappen effectieve e-mailmarketing ontmakerd
Ben je ondernemer en wil je e-mailmarketing slim en effectief inzetten voor jouw onderneming? Of heb je al een e-mailfunnel en wil je deze optimaliseren, zodat je er zoveel mogelijk resultaat uithaalt? Wil je minder met hagel schieten, met als doel veel meer interactie op jouw mailings, een hogere winst en meer klanten? Lees dan dit boek! Met het praktische 10 stappenplan
Lees meer
vanaf  € 17,50
Boekomslag Druk zijn is een keuze
Wil jij ook meer tijd overhouden voor datgene wat er écht toe doet en waarvan je écht gelukkig wordt? Wil je meer focus voor het groeien van je business? Wil jij minder chaos en meer rust in je hoofd? In dit boek leer je stap voor stap alles over productiviteit, timemanagement, balans en het creëren van je mooiste leven.
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag Terug naar toen we begonnen
Bruegel is een bakermat. Zijn werk van ruim vier eeuwen geleden is als een krachtige levensboom blijven doorgroeien tot vandaag. Met de schilderijen van Pieter Bruegel de Oude voor ogen verzamelde Ivo van Strijtem veertig eigentijdse Nederlandstalige gedichten die niet louter terugblikken, maar vooral een kritisch beeld van de moderne mens schetsen.
Lees meer
vanaf  € 10,00
Boekomslag Basisboek Outlook 2019, 2016 en Office 365
Het programma Microsoft Outlook wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het versturen van e-mailberichten en het beheren en sorteren hiervan. Daarnaast bevat het programma ook mogelijkheden voor het bijhouden van een agenda, takenlijst en contactpersonen. Dit maakt het programma zeer geschikt voor het bedrijfsleven, maar ook voor thuis.
Lees meer
vanaf  € 18,99
Boekomslag Al Dente 2 libro dello studente + esercizi Premium . A2
Al dente è un corso d'italiano per stranieri moderno e innovatore basato sull'approccio azionale e con un forte orientamento lessicale che riunisce tutti i componenti in un unico volume. L'edizione Premium di Al dente include il libro cartaceo e il libro digitale interattivo sulla piattaforma Blink Learning.
Lees meer
vanaf  € 34,00
Boekomslag Al Dente 3 libro dello studente + esercizi Premium . B1
Al dente è un corso d'italiano per stranieri moderno e innovatore basato sull'approccio azionale e con un forte orientamento lessicale che riunisce tutti i componenti in un unico volume. L'edizione Premium di Al dente include il libro cartaceo e il libro digitale interattivo sulla piattaforma Blink Learning.
Lees meer
vanaf  € 34,00
Boekomslag Al Dente 4 libro dello studente + esercizi Premium . B2
Al dente è un corso d'italiano per stranieri moderno e innovatore basato sull'approccio azionale e con un forte orientamento lessicale che riunisce tutti i componenti in un unico volume. L'edizione Premium di Al dente include il libro cartaceo e il libro digitale interattivo sulla piattaforma Blink Learning.
Lees meer
vanaf  € 34,00
Boekomslag Over draken gesproken
Bewijs dat de mens ooit draken heeft aanschouwd is wereldwijd terug te zien, niet alleen in wat gevonden is maar ook in wat men ons vanuit lang vervlogen tijden vertellen kan.
Lees meer
vanaf  € 16,90
Boekomslag De Schatkamer
Als lid van de ondernemingsraad komt er veel op je af. Zeker als nieuw OR-lid lijkt het wel eens of je in het diepe wordt gegooid. In de praktijk van het OR-werk komen er vaak allerlei vragen op.
Lees meer
vanaf  € 19,50
Boekomslag Mona
Mona is 42 jaar, advocate en getrouwd met Tim. Oude dromen zijn opgeborgen, samen met haar levenslust. Wanneer Mona onverwacht de stem van een ex hoort op de radio, vlammen oude gevoelens op. Ze zoekt de ex terug op. En daar zal het niet bij blijven. Als haar mooi georganiseerde leven in elkaar stuikt, vindt ze zichzelf alleen, tegenover de levensgrote vraag 'wie ben ik?'.
Lees meer
vanaf  € 22,50
Boekomslag Waar komt mindfulness (plots) vandaan?
Dit e-book is voor lezers die al eens hadden gehoord van Mindfulness en er het fijne van willen weten. Dit e-book is voor lezers die zich afvragen waarom Mindfulness nu zo populair is geworden, terwijl het boeddhisme al duizenden jaren bestaat. Dit e-book is voor lezers die zich vragen stellen rond de miljardenindustrie onder de noemer van Mindfulness.
Lees meer
vanaf  € 3,99
Boekomslag Bewust Mens-zijn
Het is tijd om te kiezen voor groei, voor de volgende dimensie op ons pad! Een dimensie waarin we de kracht van eenvoud, eenheid en de natuurlijke ritmes van het leven weer gaan herkennen én erkennen als de essentiële basis voor gezond en bewust leven.
Lees meer
vanaf  € 18,50
Boekomslag Niemand geloofde mij
Wanneer Rob na een wekenlang coma in het ziekenhuis ontwaakt, lijdt hij aan geheugenverlies. Hij heeft hij geen enkele herinnering aan zijn leven of aan het motorongeluk dat hem is overkomen. Wat hij zich wel tot in detail kan herinneren, zijn de ontmoetingen die hij tijdens zijn coma heeft gehad met Sylvia.
Lees meer
vanaf  € 17,75
Boekomslag The Angel's Revenge
In a world where angels, demons and many other creatures roam Earth hidden amongst humans, there is a princess who is mistreated by her own family. She deals with it for many years, but when they kill the love of her life, she draws the line. Azumi, the said princess, goes to Hell, where she trains and becomes a Hell assassin. Years later she meets Sin and his gang.
Lees meer
vanaf  € 18,96
Boekomslag Experttips voor Financieel Succesvol Ondernemen
Als ondernemer wil je een goede omzet. Maar financieel succesvol ondernemen is meer dan alleen veel omzet maken. Werk je hard, maar zie je dat niet (altijd) terug op je bankrekening? Ging je voor vrijheid, maar word je nu beperkt door je financiële situatie, of doordat je veel werkt? Dan is dit boek voor jou.
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag Experttips voor een betekenisvolle organisatie
De rol en de kracht van een organisatie in de huidige tijd is ten opzichte van het verleden fundamenteel veranderd. Van verschillende kanten grijpen maat-schappelijke en economische ontwikkelingen in elkaar, waardoor ondernemers, directies en zzp'ers totaal andere vragen op zich afkrijgen dan een halve eeuw geleden.
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag Experttips voor Legalproof Ondernemen
Loopt je bedrijf goed, maar krijg je daardoor ook meer verplichtingen en verantwoordelijkheden te dragen? Wil je meer impact maken, maar niet meer risico's lopen? Wil je 'juridisch veilig', vanuit rust en verantwoord ondernemen? Dan is dit boek voor jou! Investeer jij ook alleen geld in juridische zaken, als er zich een probleem voordoet? Veel ondernemers vinden het onder
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag Experttips voor een online winstgevend leerplatform
Wil jij je impact vergroten en je onderneming gezond en duurzaam laten groeien? Wil je comfortabel leven, nu en in de toekomst? Neem het heft in eigen handen met een winstgevend online leerplatform. In dit boek leer je hoe je met video's en webinars meer mensen bereikt en hoe je hiermee meer omzet en passief inkomen realiseert.
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag Verborgen erotische fantasieën
Ieder mens heeft zo zijn fantasieën. Fantasieën over wat we willen doen als we genoeg geld hebben. Of we stellen ons voor als een bekende popster, een beroemde voetballer of wat dan ook. Over die fantasieën praten we wel met anderen. Maar we hebben ook ideeën en fantasieën die we vaak voor onszelf houden; fantasieën op het gebied van erotiek en seks.
Lees meer
vanaf  € 20,75
Boekomslag FOLDED BRAIN
Een gedichtenbundel over liefde, eerlijkheid en dicht bij jezelf staan. Over het mooie en pure van de natuur en dat niet verloochenen. Over je alles en niets afvragen. Vol persoonlijke doch herkenbare gedichten.
Lees meer
vanaf  € 45,00
Boekomslag Als liefde een obsessie wordt
Omdat ik mezelf heb opgeofferd, ben ik mezelf kwijtgeraakt tijdens een verziekte relatie waarin ik in een chronische staat van verwarring terecht ben gekomen. Waarom is mij dat aangedaan, waarom is mij dat overkomen? In al mijn vertrouwen ging ik ervan uit dat ik geholpen zou worden, geloofd zou worden.
Lees meer
vanaf  € 23,50
Boekomslag The Anticipating Mind
How does the mind 'work'? In his book 'The anticipating mind', Peter Greve combines knowledge from various scientific disciplines with a new approach for describing the mind. This leads to a surprisingly coherent insight in the mental processes that underlie our thoughts and behavior.
Lees meer
vanaf  € 28,00
Boekomslag De Vrouwen van Napoleon
Napoleon, een man van staal op het slagveld, was bang om gedomineerd te worden door vrouwen. De vrouw was meestal een goed gewapende vijand die zich als zwak uitgaf. Vandaar dat hij zich vaak als een bruut toonde. Eenmaal binnen de intimiteit van het koppel herwon zijn gevoelige natuur al snel zijn plaats. Aan tranen kon hij niet weerstaan.
Lees meer
vanaf  € 21,99
Boekomslag Blauw
De Antwerpse galeriehoudster Olivia worstelt al jaren met schuldgevoelens en verdriet. Haar vriendin Ella is de enige die haar geheim kent. Wanneer Olivia geen uitweg meer ziet, vindt Ella dat het tijd wordt dat Olivia de waarheid vertelt over wat er die zomer in Normandië gebeurde.
Lees meer
vanaf  € 21,99
Boekomslag Drie Generaties en Ik
Dit boek is gebaseerd op waargebeurde verhalen, waarvan veel lezers verwonderd zullen opkijken. Het beschrijft de ervaring die de auteur heeft opgedaan als maaltijdbezorger bij bejaarden. Toen zij startte was zij 40 jaar en waren haar eerste klanten vergelijkbaar met de 'grootouder-generatie' van toen.
Lees meer
vanaf  € 22,11
Boekomslag De Almanak van Onuitsprekelijke en Onbeschrijfbare Oergruwels
Een afgebrande bibliothecaris, een excentrieke kluizenaar en een narcistische telepaat treden het Einde van de Wereld tegemoet. Het klinkt als het begin van een slechte grap, maar wanneer een van de zeven Oergruwels de Aarde als tussendoortje verorbert, moet de bibliothecaris Patrick de realiteit zien voor wat het is.
Lees meer
vanaf  € 22,50
Boekomslag Cadenza
De schrijfster heeft na haar eerste bundel 'Fem in de wirwar' niet stilgezeten en vol passie geschreven aan haar volgende bundel 'Cadenza'. Cadenza, afkomstig van het woord 'cadans', is van oorsprong een muzikale term en daarnaast dient het ook als Italiaanse meisjesnaam waar zij de betekenis 'ritmische' heeft.
Lees meer
vanaf  € 12,95
Boekomslag Het uur van de tractor
Er was een tijd in ons leven, dat we 's avonds voor het slapen gaan een verhaaltje voorgelezen kregen. Ergens doorheen de jaren is dat gestopt. En dat is jammer. Verhalen hebben de kracht ons te verbazen, te beroeren en onze fantasie te prikkelen.
Lees meer
vanaf  € 24,94
Boekomslag Bankiersleed en andere verhalen
BANKIERSLEED EN ANDERE VERHALEN biedt een zeldzame kijk in de voor buitenstaanders gesloten wereld van corporate en investment banking met staaltjes van bluf, expertise en office politics. Over bankiers en de schaduwkant van dit destijds eerzame beroep is veel geschreven.
Lees meer
vanaf  € 24,99
Boekomslag Boeren met passie
Boeren doen hun werk met passie en vormen een belangrijke schakel tussen de mens die zijn voedsel consumeert en de aarde, waarop het groeit. De voedselvoorziening van een groeiend aantal mensen is een taak die op de schouders ligt van een steeds kleiner aantal boeren.
Lees meer
vanaf  € 16,50
Boekomslag How to become the best Actor
***** VIP-Program ***** In Hollywood and Bollywood is always a huge request of new upcoming talent. Talent is something you have or that you can develop. I will teach you how to become a good actor or actress.
Lees meer
vanaf  € 99,00
Boekomslag Het groot wielerwoordenrijmpjesboek
Er verschenen in de loop der jaren meerdere wielerwoordenboeken waarin wielertermen niet alleen worden uitgelegd maar ook toegelicht, b.v. met anekdotes uit de wielerhistorie, uitspraken van renners, (flarden) poëzie en proza. Miel Vanstreels (1951) gaat in deze bundel nog iets verder: hij licht 100 wielerbegrippen toe met een korte omschrijving én een rijmpje.
Lees meer
vanaf  € 12,91
Boekomslag Het Vuur van de Waarheid
2047. Ludwig Mann wordt verkozen tot provoost van de Verenigde Staten van Noord-Europa en is misschien de laatste hoop om een planeet die geteisterd wordt door verdeeldheid, oorlog en een nijpend gebrek aan voedsel en grondstoffen te redden van de ondergang. Videojournalist Arnold Verheiden ligt er niet echt wakker van, die slaapt liever uit.
Lees meer
vanaf  € 17,95
Boekomslag Verdomd, ik win!
De naakte waarheid over een gevallen talent dat de status van halfgod niet kon bereiken. Een etappekoers met huilbuien in het fietsenhok, armen in de lucht, de mooiste wedstrijden, de prachtigste dansen en bevredigende orgasmes. Je wordt op de bagagedrager van de schrijver meegenomen door zijn wielerwereld.
Lees meer
vanaf  € 19,99
Boekomslag De avonturen van Harry en Nic
Wanneer Nic in het bos gaat wandelen, ontmoet hij een nieuwe vriend, Harry. Samen komen ze op een mysterieuze manier in de ruimte terecht op een planeet: Grootmondé. Op deze planeet, leven Grootmonden. Dit zijn kleine, rare, paarse wezentjes met een hele grote mond. Op een dag wordt Harry vermist, en drie keer raden wie daar achter zit.
Lees meer
vanaf  € 15,60
Boekomslag Koninklijke romance ; Tycoon gestrikt
(1) KONINKLIJKE ROMANCE - Leanne Banks Zakenman Daniel Connelly is verbijsterd. Moet hij echt de nieuwe koning van Altaria worden? Veel zin heeft hij niet om zijn leventje in Chicago vaarwel te zeggen. Tot de mooie Erin Lawrence op de stoep staat, die hem de fijne kneepjes van het vak moet bijbrengen. Wat hij niet weet, is dat dat niet haar enige opdracht is...
Lees meer
vanaf  € 5,99
Boekomslag Grote stad, grote liefde ; Een lastige keuze
(1) GROTE STAD, GROTE LIEFDE - Liz Fielding Philly's droom is uitgekomen, ze verhuist naar de grote stad! Haar lieve buurjongen heeft beloofd dat hij op haar zal wachten, in het dorpje waar ze vandaan komt. Maar nu heeft ze een nieuwe baan, een nieuwe flat en... een nieuwe buurman, Cal.
Lees meer
vanaf  € 5,99
Boekomslag Kindermeisje gevraagd ; Een enkeltje geluk
(1) KINDERMEISJE GEVRAAGD - Susan Meier Als Kristen hoort dat de Brewster-broers de voogdij hebben gekregen over een babydrieling, biedt ze zich aan als kindermeisje. De broers zijn dolgelukkig met haar komst _ drie baby's zijn toch wat veel voor drukbezette zakenmannen zonder enige opvoedervaring! Vooral de knappe Chas laat haar steeds merken hoe blij hij met haar is.
Lees meer
vanaf  € 5,99
Boekomslag Tycoon gestrikt
Playboy-tycoon Brett Connelly houdt van mooie vrouwen. Een gezin, compleet met kinderen, wil hij heus wel, maar later, want voorlopig laat hij zich niet strikken. Zijn voornemen wankelt echter wanneer Elena Delgado zijn pad kruist. Ze is sexy, onweerstaanbaar en... zwanger! Dit verhaal is eerder verschenen en is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.
Lees meer
vanaf  € 3,49
Boekomslag Grote stad, grote liefde
Philly's droom is uitgekomen, ze verhuist naar de grote stad! Haar lieve buurjongen heeft beloofd dat hij op haar zal wachten, in het dorpje waar ze vandaan komt. Maar nu heeft ze een nieuwe baan, een nieuwe flat en... een nieuwe buurman, Cal.
Lees meer
vanaf  € 3,49