Management en ondernemen

Managen, leiden of ondernemen moet je vooral zelf doen. Een hoop vaardigheden kun je wél leren. Lezen over of luisteren naar goede en slechte ervaringen van iemand anders is waardevol en een kijkje in de keuken van een ander werkt super inspirerend. Durf te leren om beter te inspireren...
11 resultaten in Management en ondernemen | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Vzw’s en openbare besturen
Dit boek maakt deel uit van de reeks Btw-eetjes. Het is geen klassiek btw-handboek. Het gaat in dit boek over een aantal in de praktijk voorkomende btw-problemen waarop het antwoord niet onmiddellijk te vinden is in een klassiek btw-handboek en die specifiek betrekking hebben op vzw's en openbare besturen.
Lees meer
vanaf  € 35,00
Boekomslag Gezondheidspromotie
Deze introductie in de gezondheidspromotie, die theorie combineert met praktijkvoorbeelden, leert hoe gezond gedrag bij individuen en bij doelgroepen te bevorderen. Het streefdoel is doordacht handelen naar patiënten, cliënten en doelgroepen toe.
Lees meer
vanaf  € 20,50
Boekomslag Btw voor bouwpromotoren en notarissen
Dit boek bespreekt de btw-wetgeving die relevant is voor de bouwpromotoren en notarissen.

Naast de basisbegrippen die van belang zijn om het btw-stelsel te begrijpen, staan de handelingen m.b.t. onroerende goederen centraal.
Lees meer
vanaf  € 39,00
Boekomslag Mijn werkbalans
"Ik weet niet of ik dit werk nog wil blijven doen. Soms heb ik zin om weg te gaan. Op andere momenten denk ik dat ik het zo slecht nog niet heb. Ik loop vast en wil graag meer duidelijkheid ...
Lees meer
vanaf  € 29,90
Boekomslag Verbindende communicatie werkt
Verbindende Communicatie geeft inspiratie aan organisaties die mensen in hun kracht willen zetten. Gemotiveerde medewerkers die zich gerespecteerd weten, werken beter samen, creëren meer kwaliteit en zijn een garantie voor de toekomst. "Verbindende Communicatie is een vaste waarde bij Colruyt Group.
Lees meer
vanaf  € 30,80
Boekomslag Neem leiding!
De auteurs beschrijven op een beknopte en toegankelijke wijze leiderschap in de context van de snel veranderende wereld. In deze turbulente omgeving gaat het om een speelveld waarin verscheidene complexe transities tegelijk en op elkaar inwerkend plaatsvinden. Daardoor wordt steeds meer een beroep gedaan op (adaptief) leiderschap.
Lees meer
vanaf  € 21,60
Boekomslag Een vergadering voorzitten. De kunstgrepen
Vergaderen maakt integraal deel uit van onze overlegcultuur. Toch ergeren we ons vaak aan vergaderingen, omdat ze te lang duren, alle kanten opgaan, niet tot de essentie komen, zonder duidelijke conclusies eindigen,... De oorzaak is meestal het feit dat ze niet goed worden geleid.
Lees meer
vanaf  € 13,40
Boekomslag Samen veranderen
Dit boek wil inspireren én prikkelen om in onze steeds sneller veranderende wereld - en dus ook een veranderende werkomgeving - vooral niet te blijven stilstaan. Stilstaan is prima voor een moment, even een pas op de plaats. Maar als je te lang blijft stilstaan, ook als organisatie, team en/ of medewerker, dan mis je de boot.
Lees meer
vanaf  € 10,20
Boekomslag Cocreatief leiderschap
Cocreatie is bij uitstek de benadering wanneer jouw organisatie - bedrijf, instelling, vereniging, buurtwerking - geconfronteerd wordt met complexe uitdagingen en onbekende uitwegen. Dit boek is bestemd voor al wie als leidinggevende of begeleider, zonder pasklare antwoorden en oplossingen, het onvoorspelbare pad van cocreatief leiderschap wil bewandelen.
Lees meer
vanaf  € 16,50
Boekomslag Risicotaxatie en partnergeweld
Over het boek: Het verklarend woordenboek legt op een bevattelijke wijze 180 begrippen uit. Het gaat om algemene begrippen rond risicotaxatie en partnergeweld (bv. scoren, risicofactoren), meer klinische begrippen (bv. persoonlijkheidsstoornissen) en statistische begrippen (bv. betrouwbaarheid).
Lees meer
vanaf  € 12,90
Boekomslag Agressie tegen publieke dienstverleners
Over het boek: Hoe halen mensen het in hun hoofd om het werk van hulpverleners onmogelijk te maken? Vrijwel iedereen die geconfronteerd wordt met de verhalen over agressie tegen publieke dienstverleners stelt zich die vraag. Dit verklaart ook de grote aandacht die het fenomeen de afgelopen jaren heeft gehad.
Lees meer
vanaf  € 36,00