Management en ondernemen

Managen, leiden of ondernemen moet je vooral zelf doen. Een hoop vaardigheden kun je wél leren. Lezen over of luisteren naar goede en slechte ervaringen van iemand anders is waardevol en een kijkje in de keuken van een ander werkt super inspirerend. Durf te leren om beter te inspireren...
22 resultaten in Management en ondernemen | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Maak de match
Een passende baan vinden doe je in 5 stappen: Meten, Ambiëren, Toetsen, Concluderen, Herpositioneren. Ken jezelf, ken de markt. Speel het spel van vraag en aan bod om jezelf succesvol te positioneren.
Lees meer
vanaf  € 23,50
Boekomslag Een toekomst als Virtual Assistant, iets voor jou?
Ben jij managementassistent, secretaresse of Office Manager en merk je dat je niet meer meekomt? Dat er vraag is naar nieuwe competenties en vaardigheden? Of ben je bezig na te denken over een beroepskeuze en wil je aan de slag als zelfstandig ondernemer? Wist je dat er schreeuwende behoefte is aan Virtual Assistants? Zou het niet fijn zijn om ervoor te zorgen dat je
Lees meer
vanaf  € 22,50
Boekomslag Je financiën als ZZP'er de baas
Steek jij je kop in het zand als het om de cijfers van je bedrijf gaat? Wist je dat je betere keuzes maakt als je de cijfers van je bedrijf kent? Wist je dat je financiële problemen in de toekomst kunt voorkomen als je slim met je geld omgaat? In begrijpelijke taal laten Daphne Lie en Margreet Roels je zien dat je boekhouding eenvoudiger is dan je denkt én leggen ze uit
Lees meer
vanaf  € 24,95
Boekomslag Breinspel
In Breinspel lees je hoe je het onbewuste brein kunt inzetten om mensen keuzes te laten maken en in actie te laten komen. Je kunt dit morgen direct zelf in de praktijk brengen met technieken die je elke dag bij je hebt, gratis en doeltreffend zijn. Want elke beslissing is het resultaat van een spel tussen jouw brein en het brein van de ander.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag Key Performance Illusions
On a daily basis, millions of Key Performance Indicators (KPIs) are generated to provide guidance, feedback and direction. Decisions, big and small, find their origin in KPIs. Performance Measurement has become a well established management area and it is hard to imagine that not so long ago we were able to manage our progress with just a few financial metrics.
Lees meer
vanaf  € 22,95
Boekomslag Make Disruption Work
Digital disruption is the biggest challenge businesses are facing; Make Disruption Work gives you the blueprints of what it is and how to win at it. Jankovich and Voskes have worked with some of the biggest companies in the world, building their digital capabilities from the ground up. This book crystallizes the knowledge.
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag Waarom gaan dingen nou nooit eens een beetje vanzelf? En waarom dat de verkeerde vraag is.
Waarom gaan de dingen zoals ze gaan? Waarom hebben we in onze organisaties en in onze maatschappij de problemen die we hebben? En belangrijker nog: hoe komen we aan oplossingen? De antwoorden op veel relevante vraagstukken ontglippen ons omdat we de juiste vragen niet langer stellen. We zijn dit ontwend, zowel privé als zakelijk.
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag Wethouders, waarachtige (ver)leiders
Dertien wethouders die in de periode 2010-2014 voor het eerst wethouder zijn, laten zich in de eerste helft van deze collegeperiode interviewen over hun ervaringen als beginnend wethouder. Zomer 2017 zoekt Petra Habets hen opnieuw op en confronteert hen met hun ontboezemingen uit het eerste gesprek.
Lees meer
vanaf  € 24,95
Boekomslag Succesvolle cultuurverandering
Dit boek biedt een nieuw perspectief voor een snelle en succesvolle cultuurverandering op basis van het principe 'waarderen wat er is, ontdekken wat er kan'. In deel 1 lees je wat het belang is van de onderstroom in een veranderproces en hoe je de onderstroom kunt benutten om medewerkers positief mee te nemen in een cultuurverandering.
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag Risicomanagement
Dit boek is een must voor elk ondernemer, bestuurder, toezichthouder, leidinggevende, adviseur, auditors en, last but not least, politici omdat: 1. Het boek in 14 stappen aan geeft wat risicomanagement werkelijk in houdt, waarom het nodig is en wat elke organisatie moet doen om situationeel effectief risicomanagement te kunnen realiseren en te onderhouden.
Lees meer
vanaf  € 24,50
Boekomslag Zó ontdek je kansen voor innovatie
Hoe kun je overal kansen ontdekken om je doelen te realiseren? In dit compacte en gemakkelijk leesbare boek kun je bij elk willekeurig gekozen hoofdstuk beginnen. Je vindt er vele adviezen waar je morgen al direct mee aan de slag kunt.

Voor wie is dit boek geschreven:
- Je bent professional in een sterk veranderende organisatie.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag It all begins with people
Heb je enig idee van het aantal werknemers dat zich betrokken voelt bij hun werk? Dat wil zeggen: het aantal medewerkers dat intrinsiek gemotiveerd is om te doen wat zij de hele dag doen? Wereldwijd is dat 13%, in West-Europa 14% en in Nederland 9%. Daarmee scoort Nederland het slechtste in ons werelddeel.
Lees meer
vanaf  € 22,50
Boekomslag Outsouring development and life-cycle management
Over the last few decades, we have seen the development of open supply chains for production. These supply chains are now quite mature in terms of balanced relationships between OEMs and suppliers, as well as in terms of the associated business models and ways of working.
Lees meer
vanaf  € 29,95
Boekomslag Retail in oorlog
Schaamteloze schets van retail gisteren, vandaag en morgen

De retail zit middenin de grootste revolutie uit haar geschiedenis. Het tempo ligt ongekend hoog. Winkels komen op of gaan onder, maar het gaat altijd gepaard met schokgolven en verbazing bij het publiek. Veel verandering lijkt uit de lucht te komen vallen. Toch is dat niet zo.
Lees meer
vanaf  € 34,95
Boekomslag Het Vooruitvinderskompas
Dit is een tijd van maatschappelijke innovatie. Steeds meer mensen, wijken, coöperaties en maatschappelijke initiatieven en organisaties worden op nieuwe waarden gebouwd. Waarden zoals eigen kracht, doe het zelf samen en vertrouwen. Voor alle mensen die (mee) willen bouwen aan deze nieuwe orde hebben Jorn Bruining en Tom de Haas Het Vooruitvinderskompas ontwikkeld.
Lees meer
vanaf  € 18,95
Boekomslag De jonge professional
Aan de hand van concrete oefeningen maak je jezelf hele praktische vaardigheden meester. Dit geeft je tevens de basis om goed voorbereid in gesprek te gaan met je coach, leermeester of leidinggevende. Kom tot succes en geniet van de mooie reis die voor je ligt.
Lees meer
vanaf  € 23,50
Boekomslag De cirkels rond
De Cirkels rond 'persoonlijk leiderschap geeft meer regie op je cont(r)acten' is behalve een zeer informatief boek over persoonlijk leiderschap en cont(r)actmanagement ook een bijzondere beschrijving van de professionele ontwikkeling van de auteur.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Bless You methode
In dit boek behandelt Salomon Charlouis het hele spectrum van de sales. Vanaf het maken van afspraken tot en met de after sales als hulpmiddel en eye opener voor ondernemers, directies, management, trainers en coaches en voor de beginnende, gevorderde of ervaren sales professional in de B2B markt. Een hulpmiddel om nog succesvoller te worden en je in staat te stellen meer omzet te realiseren, maar nog belangrijker: om met minder stress je verkoopdoelen te halen en die bij voorkeur te overtreffen.
Lees meer
vanaf  € 27,95
Boekomslag Young professional career workbook
Ben Elsinga is an experienced professional, author and blogger. This book gives young professionals the tools and resources they can use to maximize their chances of growth and success.
Lees meer
vanaf  € 29,99
Boekomslag De jonge professional carrière werkboek
Ben Elsinga is een ervaren professional, auteur en blogger. Door middel van dit boek geeft hij jou de hulpmiddelen die je als jonge professional kunt gebruiken om je kans op groei en succes te vergroten.

Je bent jong van geest, zit vol met energie maar je hebt het gevoel dat jouw talenten nog niet hebben geleid tot het succes dat je voor ogen ziet.
Lees meer
vanaf  € 27,50
Boekomslag The basic principle of people analytics
People analytics (also called HR analytics) is revolutionizing Human Resource Management. Together with David Green we set out to write a book for HR professionals and managers who want to learn more about HR analytics and how it can help both the employees and the business.
Lees meer
vanaf  € 38,00
Boekomslag Zelf besluiten
Dit boek is voor ambtenaren en anderen in de publieke sector. In je werk moet je zelfstandiger kiezen en een eigen inbreng op vergaderingen hebben. Je wilt ook bewoners en anderen betrekken bij je besluit, je geeft mede vorm aan hun toekomst. Dit boekt helpt te komen tot betere besluiten.
Lees meer
vanaf  € 22,95