Management en ondernemen

Managen, leiden of ondernemen moet je vooral zelf doen. Een hoop vaardigheden kun je wél leren. Lezen over of luisteren naar goede en slechte ervaringen van iemand anders is waardevol en een kijkje in de keuken van een ander werkt super inspirerend. Durf te leren om beter te inspireren...
7 resultaten in Management en ondernemen | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Help de klant beslissen! Deel 1
Dit luisterboek traint verkopers bij het overwinnen van weerstand bij de klant. Door de juiste vragen stellen win je het vertrouwen en verkoop je meer. Deel 1 van 2.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag Help de klant beslissen! Deel 2
Dit luisterboek traint verkopers bij het overwinnen van weerstand bij de klant. Door de juiste vragen stellen win je het vertrouwen en verkoop je meer. Deel 2 van 2.
Lees meer
vanaf  € 10,99
Boekomslag Anderen stimuleren en jezelf motiveren
Duidelijk wordt dat het motiveren van anderen een onmogelijke opgave is. Mensen kunnen alleen zichzelf motiveren door contact te maken met hun eigen behoeften, doelstellingen en wensen. Een ander kan dat niet voor ze doen.
Lees meer
vanaf  € 26,00
Boekomslag Einstein en de kunst van leidinggeven met diepgang
Einstein
In de serie Einstein en de kunst van ... staat Einstein voor nieuwsgierig, onderzoekend, aandachtig, moedig en persoonlijk. Hij is niet bang zich in onbekende werelden te begeven. Hij durft vanzelfsprekendheden los te laten, al is het maar tijdelijk. Zo kan hij openstaan voor wat zich aandient.
Lees meer
vanaf  € 18,00
Boekomslag Einstein en de kunst van het zeilen
Einstein en de kunst van het zeilen neemt je mee op een enerverende zoektocht naar de rol van de leidinggevende. Van dit managementboek zijn ruim 37.500 exemplaren verkocht!
Lees meer
vanaf  € 30,00
Boekomslag Einstein en de kunst van duurzaam leidinggeven aan energieke medewerkers
Einstein
In de serie ‘Einstein en de kunst van ...’ staat Einstein voor: nieuwsgierig, consistent, integer, gewetensvol, aandachtig en altijd persoonlijk. Hij is de onderzoeker, die denkt in hypotheses, die hij aandachtig toetst door het stellen van vragen.
Lees meer
vanaf  € 18,00
Boekomslag TA elke dag
Transactionele Analyse is een theorie over persoonlijkheid, communicatie en verandering waarmee je je zelfbewustzijn en zelfinzicht kunt vergroten. Het is een manier om naar de verschillende delen van je persoonlijkheid (egotoestanden) te kijken. Je krijgt inzicht in wat jouw werkelijkheid is, jouw referentiekader.
Lees meer
vanaf  € 13,50