Management en ondernemen

Managen, leiden of ondernemen moet je vooral zelf doen. Een hoop vaardigheden kun je wél leren. Lezen over of luisteren naar goede en slechte ervaringen van iemand anders is waardevol en een kijkje in de keuken van een ander werkt super inspirerend. Durf te leren om beter te inspireren...
18 resultaten in Management en ondernemen | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Succesvol Lean
Lean heeft veel te bieden. Dit praktische boek helpt je om het succesvol in een organisatie door te voeren. Dat blijkt hard nodig, want Lean-initiatieven hebben vaak niet de gewenste uitkomst. 'Succesvol Lean' gaat over de dieperliggende kern van deze managementfilosofie: over de mentale instelling, de Lean-cultuur en de veranderkundige aspecten van Lean-implementaties.
Lees meer
vanaf  € 24,99
Boekomslag De 7 V's van verandermanagement
Versnellen Vertrouwen Verbeelden Verbeteringen aantonen Verduidelijken Verbinden Verankeren Dit zijn de 7 V's waarmee de belangrijkste risico's tijdens een veranderingsproces beter voorspeld en beheerst kunnen worden. De 7 V's van verandermanagement laat op heldere wijze de bouwstenen van integraal verandermanagement zien.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Galerij der groten
'You can't start a fire without a spark' zingt Bruce Springsteen in 'Dancing in the dark'. Het zou het motto van deze bundel interviews kunnen zijn waarin de grondleggers van management vertellen waar en hoe hun ideeën zijn ontsproten en gerijpt. Soms is dat de tijdgeest, soms toeval, soms een spontane ingeving.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Je eigen managementcoach
Manager zijn is een veeleisende rol. Gezond managen, met voldoening én succes, betekent erachter komen wat je echt wilt en daar in de praktijk naar handelen. Je eigen managementcoach is het perfecte hulpmiddel hierbij. Manu Busschots geeft je verfrissende inzichten waarmee je aan jezelf kunt werken.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Lean
Deze resultaatgerichte, praktische gids geeft je de kennis waarmee je je organisatie stroomlijnt en de concurrentie voorblijft.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Managen volgens Confucius
Ben je op je werk jezelf of ben je daar 'de manager'? Op je werk speel je een rol. Die rol moet je goed vervullen, want anders ben je niet geloofwaardig. De Chinese wijsgeer Confucius stelde dat je alleen iets kunt bereiken als je rolvast communiceert. De verantwoordelijkheid legde hij bij de hoogste in rang. Als die uit zijn rol valt, kan niemand meer goed functioneren.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag De managermeetlat
Leg je managementskills langs de meetlat!

Een onderscheidende strategie ontwikkelen en alle elementen van de bedrijfsvoering uitwerken tot het best functionerende businessmodel. Dat doe je met behulp van het Think Value Framework. Dit unieke model omvat alle belangrijke strategische en managementstromingen en -scholen.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Begroten en budgetteren
Deze 'Financial Times gids' ontraadselt budgetten en financiële prognoses. Voor iedereen die voor het eerst verantwoordelijk is voor een budget, een opfriscursus nodig heeft, nieuwsgierig is naar de laatste ideeën of gewoon meer wil weten over hoe financiën werken, is dit boek een uitkomst.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Het kleine boekje over leiderschap
Dit baanbrekende boek over leiderschap daagt je uit, spoort je aan, wijst je de weg en creëert nieuwe kansen op succes.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag De grootste managementdenkers aller tijden
's Werelds grootste managementdenkers in één boek.

Stephen Covey, Peter Drucker, Ken Blanchard, Jim Collins - iedereen die wel eens een managementboek heeft opengeslagen zal deze namen kennen.
Lees meer
vanaf  € 24,95
Boekomslag The Principles of Scientific Management - Nieuwe Nederlandse vertaling!
Frederick Winslow Taylor is de grondlegger van 'Scientific Management'. Al lange tijd is zijn boek uit 1911 een bron van inspiratie voor leidinggevenden en studenten van managementtechnieken, die tot doel hebben de productie te verhogen. Het boek heeft de basis gelegd voor de moderne organisatiekunde en de beslissingstheorie.
Lees meer
vanaf  € 15,95
Boekomslag Slim en simpel netwerken
Je moet dan wel weten wat je doel is en hoe je netwerken gaat inzetten. Met Slim en simpel netwerken kun je aan de slag met een helder doel en een goed plan.
Lees meer
vanaf  € 15,95
Boekomslag Zakelijk mindmappen
Moet je een probleem oplossen, een bedrijfsplan opstellen of een team formeren?
Zoek je naar nieuwe manieren om uw werk te doen? Met Zakelijk mindmappen heb je het ultieme zakelijke hulpmiddel in handen.
Gebruik mindmaps om ideeën te genereren, strategisch te denken, timemanagement te vergemakkelijken en projecten te managen.
Lees meer
vanaf  € 25,95