Management en ondernemen

Managen, leiden of ondernemen moet je vooral zelf doen. Een hoop vaardigheden kun je wél leren. Lezen over of luisteren naar goede en slechte ervaringen van iemand anders is waardevol en een kijkje in de keuken van een ander werkt super inspirerend. Durf te leren om beter te inspireren...
5 resultaten in Management en ondernemen | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Het grote veranderverhalen boek
“Als je een rups probeert te redden bij zijn worsteling om vlinder te worden, gaat hij dood”, een prachtige metafoor voor de persoonlijke worsteling die mensen doormaken tijdens verandering waarbij anderen soms denken te helpen, maar in feite de verandering of verbetering kapot maken. Dit boek geeft geen antwoorden op die ene vraag hoe je het beste kunt veranderen.
Lees meer
vanaf  € 9,95
Boekomslag Het onbenutte potentieel van de werkvloer
Nederland moet kantelen om concurrerend te blijven. Hiervoor zijn hervormingen nodig die impact hebben op de inrichting en aansturing van organisaties. Een organisatie is gebaat bij medewerkers die zich ontwikkelen om van waarde te zijn en te blijven, vooral lager opgeleiden zijn op dit punt kwetsbaar.
Lees meer
vanaf  € 28,74
Boekomslag De kern van veranderen
Deze samenvatting, gebaseerd op het boek 'De kunst van Veranderen' is het resultaat van een uitgebreid ontwikkelproces.
Lees meer
vanaf  € 13,32
Boekomslag Let op!
Leidinggeven is een vak. Het is veel meer dan het bekleden van een positie. Het is ook veel meer dan het geven van opdrachten en controleren of en hoe die zijn uitgevoerd. Als leidinggevende faciliteer je ontwikkelingsprocessen bij medewerkers met als doel vaardigheden en gedrag in te zetten in het belang van de organisatie.
Lees meer
vanaf  € 18,46
Boekomslag De Drie Dimensies van succes
In mijn werk als adviseur kom ik het vaak tegen. De ervaringen lopen van geval tot geval uiteen, maar in de kern zijn de verhalen hetzelfde: het aansturen van medewerkers en het geldende HR-beleid worden geplaagd door complexiteit en tegenstrijdigheden. Althans, zo voelt dat voor de betrokkenen.
Lees meer
vanaf  € 4,75