Management en ondernemen

Managen, leiden of ondernemen moet je vooral zelf doen. Een hoop vaardigheden kun je wél leren. Lezen over of luisteren naar goede en slechte ervaringen van iemand anders is waardevol en een kijkje in de keuken van een ander werkt super inspirerend. Durf te leren om beter te inspireren...
10 resultaten in Management en ondernemen | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Zweet
Wil jij net als DJ Tiësto of Maartje Paumen op hoog niveau presteren? Of gewoon de beste worden in jouw vak? Dan is alleen je talent niet voldoende. Volgens de succesvolle mensen die we interviewden voor dit boek, is niet hun stem, hun sprintkwaliteit of zakelijke instinct hun ware talent, maar vooral het harde werken waardoor ze het zo ver hebben geschopt.
Lees meer
vanaf  € 24,95
Boekomslag Naar de haaien
De Volvo Ocean Race-zeilboot van Team Vestas Wind/Powerhouse strandt in de nacht van 29 november 2014 in de buurt van Mauritius. De carbon achtersteven wordt door het vlijmscherpe rif finaal aan flarden gereten. Het mag een godswonder heten dat de negenkoppige bemanning het er zonder kleerscheuren vanaf brengt.
Lees meer
vanaf  € 24,95
Boekomslag Totaalcoachen XL
De moderne coach is een duizendpoot. Toch is de hoofdtaak simpel: training geven en coachen. Maar hij is ook inspirator, mentor en gids van sporters. Hij is scout, stelt selecties samen en bepaalt de tac- tiek. En hij geeft leiding aan het begeleidingsteam.
Lees meer
vanaf  € 63,07
Boekomslag Handboek sportief onderhandelen voor en door sportmanagers
Voor en door sportmanagers Sportmanagers komen op verschillend niveau in onderhandelingssituaties terecht. Soms in eenvoudige, maar vaak in complexe situaties. Met overheden, met sponsoren, met eigen leden of klanten, met leveranciers, met medewerkers, trainers en coaches of in hun eigen politieke/bestuurlijke context.
Lees meer
vanaf  € 19,03
Boekomslag iPad economie
40 digitale trends die iedereen begrijpt Digitale veranderingen razen door onze samenleving en scheppen een nieuwe generatie consumenten. In zeer korte tijd ontstonden wereldwijd opererende multinationals, zoals Facebook en Google. De iPad is het symbool geworden van de elkaar in rap tempo opvolgende digitale ontwikkelingen van de afgelopen vijf jaar.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag De excellerende sportcoach
De excellerende sportcoach

Coachen is een vak. Een sportcoach ontwikkelt trainingsprogramma’s,
neemt tactische beslissingen en brengt de kunst van het spel over
op zijn sporters. Een excellerende sportcoach is meer dan dat. Hij is
bovenal inspirator en mentor. Hij kent zichzelf en de sporters waarmee
hij werkt door en door.
Lees meer
vanaf  € 36,99
Boekomslag De ongrijpbare sportfan
In de sportwereld gaan jaarlijks wereldwijd miljarden om en de sector zal alleen maar blijven groeien. Het slechte nieuws is dat het nog nooit zo moeilijk is geweest om de sportfan te benaderen, te betrekken en, eenmaal binnengehaald, voor het bedrijf te behouden.
Lees meer
vanaf  € 41,87
Boekomslag Topmanagement van sporttoppers
Topmanagement van sporttoppers - Vijftig leiderschapslessen uit de sport
Hans Westerbeek & Aaron Smith

Zowel in de sport als in het bedrijfsleven zijn topprestaties van cruciaal belang.
Lees meer
vanaf  € 14,95
Boekomslag Leiderschap in sport en business
Leiderschap in sport en business - Wat het bedrijfsleven kan leren van de sport
Hans Westerbeek & Aaron Smith

Hoewel er veel verschillen zijn tussen sport en het bedrijfsleven, betekent dat niet dat zakelijke leiders niets kunnen leren van hun collega's uit de sport.
Lees meer
vanaf  € 36,57
Boekomslag Management van sportaccommodaties en -evenementen
Management van sportaccommodaties en -evenementen
Hans Westerbeek, Aaron Smith, Paul Turner, Paul Emery, Christine Green, Linda van Leeuwen & Berend Rubingh

Of het nu gaat om de Olympische Spelen of om een atletiekwedstrijd voor de jeugd, een zorgvuldige organisatie is van groot belang om ervan verzekerd te zijn dat zowel sporters als toeschouwers plezier bele
Lees meer
vanaf  € 41,87