Management en ondernemen

Managen, leiden of ondernemen moet je vooral zelf doen. Een hoop vaardigheden kun je wél leren. Lezen over of luisteren naar goede en slechte ervaringen van iemand anders is waardevol en een kijkje in de keuken van een ander werkt super inspirerend. Durf te leren om beter te inspireren...
5 resultaten in Management en ondernemen | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Een cultuur voor iedereen
In de meeste organisaties heeft bijna iedereen een extra baan waar niet voor wordt betaald: verbergen van zwakke eigenschappen, saboteren hoe anderen naar hen kijken en altijd zo goed mogelijk voor de dag komen. Een grotere verspilling van menselijk kapitaal is niet te vinden.
Lees meer
vanaf  € 29,99
Boekomslag Toekomstklaar
Wat is het gezamenlijke doel van jouw organisatie? Waar dóén jullie het voor? Waar doe jij het voor? Mensen én organisaties willen van betekenis zijn, op een gelukkige en verbonden manier samenwerken. Gezond zakenverstand draait al lang niet meer om winst alleen.
Lees meer
vanaf  € 25,00
Boekomslag Reinventing organizations
Moderne organisaties lijken vast te zitten in een verouderd stelsel. Werknemers raken gedemotiveerd, ondernemers zoeken naar een ander soort management, vertrouwde modellen schieten tekort. Kunnen we op die manier eigenlijk nog wel verder? Reinventing Organizations biedt een antwoord. Het boek laat zien hoe we aan het begin staan van een nieuw tijdperk.
Lees meer
vanaf  € 27,99
Boekomslag Hoe word ik echt rijk?
Hoe word ik echt rijk?
Een frisse kijk op ons moderne bestaan

We leven in een wereld die voortdurend en snel verandert. De eerste menselijke neiging is dan om krampachtig vast te houden aan dat wat was of leek te zijn.
Veel mensen zoeken Grip via een Geloof, Geld, Geweld en Getallen.
Lees meer
vanaf  € 22,50
Boekomslag Wat wel werkt
Wat Wél Werkt Altijd al op zoek geweest naar wat wél werkt? In je werk en in de rest van je leven zijn er situaties die je anders zou willen.
Lees meer
vanaf  € 12,95