Management en ondernemen

Managen, leiden of ondernemen moet je vooral zelf doen. Een hoop vaardigheden kun je wél leren. Lezen over of luisteren naar goede en slechte ervaringen van iemand anders is waardevol en een kijkje in de keuken van een ander werkt super inspirerend. Durf te leren om beter te inspireren...
9 resultaten in Management en ondernemen | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Professionals aan het stuur
Ben jij leidinggevende, teamcoach of hr-adviseur en streef jij naar meer eigenaarschap en speelruimte voor de professionals in jouw organisatie? En wil je dat de professionals die ruimte ook daadwerkelijk pakken zodat ze hun expertise volop inzetten voor de klant/cliënt/patiënt/leerling? Wil je aan de slag met zelforganiserende of zelfsturende teams? Of ben jij de profes
Lees meer
vanaf  € 19,50
Boekomslag Soft controls voorbij
Als controleur ben je traditioneel de toetsende schakel in de managementcyclus. Jouw rol beweegt zich echter steeds meer in de richting van advisering en consultancy. Je houdt het management en zijn of haar afdeling als het ware een spiegel voor, op basis van meetbare feiten.
Lees meer
vanaf  € 12,50
Boekomslag Van boek tot bestseller
Veel ondernemers die een boek hebben geschreven, vinden het lastig om hun boek te promoten. Vind jij dit ook moeilijk? Na het lezen van dit boek heb je volop inspiratie.

Je vindt in dit boek 52 motiverende boekpromotie-uitdagingen. Voor elke week van het jaar 1 uitdaging, zodat je het hele jaar met boekpromotie aan de slag kunt.
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag Soft skills
Dit managementboek over succes en geluk, is het derde boek van Ynnergy en het eerste boek van auteur en opleider Jan Busschers. Deze pageturner benadrukt voor professionals het belang van de ontwikkeling van zogenoemde 'soft skills' aanvullend op onze technische ofwel 'harde' vaardigheden.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag Van bierviltje tot bestseller
Stapsgewijs je boek in eigen beheer uitgeven voor een succesvolle business Wil je weten hoe je op een slimme manier je boek in eigen beheer uitgeeft met een succesvolle business als resultaat? 'Van bierviltje tot bestseller' leert je stap voor stap alles over het maken en het uitgeven van een boek.
Lees meer
vanaf  € 14,95
Boekomslag De transformatie ben ik zelf!
Je werkt bij een maatschappelijke organisatie en je merkt dagelijks dat de samenleving verandert. Jouw bewoners, cliënten of patiënten hebben nieuwe verwachtingen, waar je graag aan tegemoet wilt komen. Maar wat is daarvoor nodig en hoe doe je dat? De transformatie ben ik zelf! nodigt je uit om het antwoord niet te ver te zoeken.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag Creating value cards
Wil je betere resultaten en meer plezier & voldoening in je onderneming? Heb je behoefte aan een strategie en een helder stappenplan? Dan is dit spel voor jou! De Creating Value Cards zijn gemaakt om met plezier en spelenderwijs aan je businessmodel te werken. Op een andere manier naar je business kijken.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag Het kompas
Heb jij echt grip op het bedrijfsresultaat? Is er in jouw organisatie aansluiting tussen de strategie en de dagelijkse rapportages? Laten de dashboards in één oogopslag zien hoe je er nu voor staat? Leiden afwijkingen op KPI's en afgesproken doelen vanzelfsprekend tot een verbeteractie?

Het Kompas legt de lezer uit hoe je, door een tiental duidelijk omschreven
Lees meer
vanaf  € 24,99