Luisterboeken

Luisterboeken op Kaleida kun je direct downloaden in mp3-formaat. Luisterboeken of audioboeken zijn ideaal om in auto of trein of op de fiets naar te luisteren. Sommige audioboeken zijn bijna hoorspelen met professionele stemacteurs die het als avondvullend programma ook prima doen.
4.163 resultaten in Luisterboeken | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag De golfmoorden
Deze detective speelt zich af rondom golfbanen. De negende politiethriller in de reeks 'Somers en De Winter'.
Lees meer
vanaf  € 18,95
Boekomslag Princes Lilleigh vindt magie
De avonturen van Princes Lilleigh. Leeftijd 6+
Lees meer
vanaf  € 9,95
Boekomslag Song, het vindkind
Een spannend kinderboek over verlies en over gevonden worden. Leeftijd 12+
Lees meer
vanaf  € 14,95
Boekomslag Liefde in Twin Bridges: Abby en Blake
Als Abby op dezelfde dag haar baan én haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rottweiler naar Amerika, ver weg van Rens' bedrog.
Lees meer
vanaf  € 17,50
Boekomslag Grote zus
Varg Veum krijgt bezoek van een vrouw die zich tot zijn verbazing voorstelt als zijn halfzuster. Maar ze is niet gekomen om de familie­banden aan te halen...
Lees meer
vanaf  € 4,99
Boekomslag Lief
Deel 2 van een heerlijk romantische en vrolijke trilogie over een Hollandse Grote Liefde in de internationale wereld van de dance. Voor lezers van onder andere Jennifer Probst
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag Bloesem in de nacht
Twee vrouwen, twee verschillende tijden. De verdwijning van een kind brengt hen samen.
Lees meer
vanaf  € 7,99
Boekomslag Leven en liefdes van een duivelin
In de inktzwarte satire 'Leven en liefdes van een duivelin' brengt Fay Weldon de ultieme wraakfantasie van elke bedrogen vrouw tot een even onvoorspelbare als verdiende climax.
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag Pristina
Broeierig schimmenspel tussen twee mensen die tot elkaar zijn veroordeeld. De een leeft in hotels, de ander in vreemdelingenkampen. Allebei proberen ze het beste uit hun leven te halen, en allebei weten ze dat een van hen gaat verliezen.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Op glad ijs
De thriller 'op glad ijs' speelt zich af tegen de achtergrond van de Olympische Spelen en terroristische dreiging.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Sherlock Holmes - De Griekse tolk
We maken kennis met Mycroft, de broer van Holmes. Hij blijkt zelfs genialer dan de briljante speurder, maar wat minder ambitieus.
Lees meer
vanaf  € 3,99
Boekomslag Sherlock Holmes - Het raadsel van Reigate
Het normaal zo rustige platteland bij Reigate wordt opgeschrikt door een inbraak en niet veel later door een moord. Sherlock Holmes vindt het een bijzonder interessante kwestie.
Lees meer
vanaf  € 3,99
Boekomslag Opposition
Vijfde en laatste deel van de Lux-serie. Jennifer L. Armentrout werd in Nederland vooral bekend met haar WACHT OP MIJ-serie. Maar nu is er de nieuwe YA-serie Lux. Een aanrader voor fans van Twilight en The Hunger games. Leeftijd: 15+
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag Hoe overleef ik moeilijke mensen
Psychotherapeut Jörg Berger introduceert beproefde strategieën voor de omgang met moeilijke mensen. Door de achtergrondinformatie, tips en trucs en voorbeelden uit de praktijk is dit een waardevol boek.
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag Alle slechte meisjes
Op een dag verdwijnt Summer. Ze is het zevende meisje in Grace dat plotseling niet meer thuiskomt... Prachtig geschreven, beklemmende thriller met een hartverscheurende ontknoping. Dit boek gaat recht je hart in en laat je niet meer los.
Lees meer
vanaf  € 13,99
Boekomslag De president
Op het allerhoogste niveau is besloten om alle Orphans uit de weg te ruimen. Maar Evan Smoak – Orphan X – besluit terug te slaan. Zijn doelwit is de president van de Verenigde Staten.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Bloedlink
Thomas Andrén, een corrupte politieagent met huwelijksproblemen, gaat zonder toestemming van zijn superieuren op zoek naar de identiteit van een onherkenbaar verminkt lijk.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag Stella
De joodse Stella komt voor een allesbepalende keuze te staan: samenwerken met de nazi's, of haar familie verliezen? Indrukwekkend liefdesverhaal over trouw en verraad in de Tweede Wereldoorlog.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Als de druiven rijpen
Leugens, familiegeheimen, charmes en intriges in de Italiaanse zon tussen de wijnranken in Toscane komen pijnlijk samen in dit kleurrijke luisterboek.
Lees meer
vanaf  € 17,95
Boekomslag Ho'oponopono
De basis van het Hawaïaanse vergevingsritueel is dat iedereen met elkaar verbonden is, ondanks gevoelens van onthechting of eenzaamheid. Met vier zinnen kom je tot jezelf en tot elkaar.
Lees meer
vanaf  € 4,99
Boekomslag Shadows
Jennifer L. Armentrout werd in Nederland vooral bekend met haar WACHT OP MIJ-serie. Maar nu is er een nieuwe YA-serie. Een aanrader voor fans van Twilight en The Hunger games. Leeftijd: 15+
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Cliffrock Castle
Downton Abbey in de eenentwintigste eeuw: het verhaal van een droombaan op een kasteel in Schotland
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag De vrouw in suite 10
De vrouw in suite 10 is de nieuwe, razend spannende thriller van Ruth Ware, bekend van In een donker, donker bos, dat wordt verfilmd door Reese Witherspoon.
Lees meer
vanaf  € 10,00
Boekomslag 30 methoden van beïnvloeding
Vergroot je invloed met wel 30 methoden!
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Dit is nu marketing
De afgelopen 25 jaar heeft Seth Godin miljoenen ondernemers, leiders en fans geïnspireerd. Met Dit is nu marketing deelt hij voor het eerst het geheim van zijn marketingkennis.
Lees meer
vanaf  € 9,90
Boekomslag Kies voor ons
Jonathan is Camille nooit vergeten. Ook al ging er een hele tijd voorbij, hij denkt nog elke dag aan haar. Als hij met de band Full Moon terugkeert naar België, gaat hij op zoek naar haar.
Lees meer
vanaf  € 16,95
Boekomslag Nooit meer voor een baas je bed uit
Dit boek is geschreven voor iedereen die voor zichzelf wil beginnen of dit overweegt. Wat komt er allemaal bij kijken en hoe pak je het aan zodat je een succesvolle start maakt?
Lees meer
vanaf  € 24,50
Boekomslag Ondernemen is net reizen
Is geschreven en ingesproken voor iedere ondernemer die de bakens wil verzetten én voor mensen die voor zichzelf willen beginnen. Helpt u bij het omzetten van dromen in heldere doelen. Inspireert.
Lees meer
vanaf  € 22,50
Boekomslag De Nedergrim 3 De Werthanknoop
Derde en laatste deel in de reeks van De Nedergim. Ook in dit verhaal weet auteur Matthew Jobin een wervelend fantasy-avontuur neer te zetten dat spannend blijft tot de laatste bladzijde. Leeftijd: 10+
Lees meer
vanaf  € 8,99
Boekomslag Alle hens aan dek
Peter-Paul weet al wat hij later worden wil: piraat. Daar moet hij een opstel over schrijven, dat door een wonderlijke speling van het lot terechtkomt bij de kapitein van piratenschip Draculus Drie. Leeftijd: 8+
Lees meer
vanaf  € 7,99
Boekomslag Kapsalon Romy
De tienjarige Romy moet elke dag na school naar haar oma omdat haar moeder moet werken. Haar oma vertelt leuke verhalen over haar kindertijd in Denemarken. Maar oma is ook steeds vaker in de war... Leeftijd: 9+
Lees meer
vanaf  € 7,99
Boekomslag De Zusterklokken
Astrid Hekne is anders dan de andere jonge vrouwen in het dorp Butangen in 1880 en droomt van een leven dat uit meer bestaat dan alleen trouwen, kinderen krijgen, en het land bewerken.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Middenwater
Arne Dahl bewijst met Middenwater opnieuw zijn meesterschap. Dit derde deel van de Berger & Blomreeks is weer een thriller van internationale allure.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag Het geheim van disruptie
'Het geheim van disruptie' van Menno Lanting bevat de kernboodschap uit zijn bestseller 'De disruptieparadox': de vier paradoxen van disruptie.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag De kleine moeder van Bergen-Belsen
Hetty Werkendam is nog maar een meisje als zij vanuit Amsterdam naar Bergen-Belsen wordt gedeporteerd. Als een van de oudste kinderen wordt Hetty 'de kleine moeder' van de kinderbarak.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag De drie vragen
De drie vragen bieden je de kans om je spirituele pad verder te verdiepen. De antwoorden openen de deur naar de volgende stap in je ontwikkeling en leiden je naar de ontdekking van je ware Zelf.
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag Wondersmid - De roeping van Morrigan Crow
Na Nevermoor – Morrigan Crow en het Wondergenootschap van Jessica Townsend is er nu het superspannende vervolg: Wondersmid – De roeping van Morrigan Crow. Leeftijd: 10+
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag De ideale man
De ideale man van Mathilde Hoekstra is een komisch en herkenbaar verhaal over een jonge moeder die uit haar ingedutte relatie wil stappen. De fout van haar leven of de beste beslissing ever?
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag We doen wat we kunnen
'We doen wat we kunnen' is een filmische, indringende pageturner vol scherpe dialogen en confronterende vragen. Wat blijft er van jezelf en je relatie over als je kind wegvalt.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag Stinkertje Stout
Hoe stout is Stinkertje Stout? Leeftijd: 4+
Lees meer
vanaf  € 14,95
Boekomslag De verborgen stad
Indrukwekkende roman over Rusland aan het begin van de 20e eeuw.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Het Spaanse gif
De jongen Melle ontdekt dat hij met honden kan praten. Samen met een Spaanse zwerfhond stort hij zich in een spannend avontuur om onrecht tegen deze dieren uit de wereld te helpen. Leeftijd: 9+
Lees meer
vanaf  € 13,90
Boekomslag Ayrton Senna
Het verhaal van Ayrton Senna, de Braziliaanse drievoudig wereldkampioen, door vele collega's en fans gezien als de beste Formule 1-coureur aller tijden.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag Happy life 365
Op basis van simpele stappen laat Kelly Weekers zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijkse geluksgevoel. Nuchter en met humor, met opdrachten, voorbeelden, stappenplannen, tips en quotes.
Lees meer
vanaf  € 16,99
Boekomslag Aswoensdag
Hanneke Hendrix beschrijft de levens van mensen met kwetsuren.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag De 7 elementen van flow en geluk
Flow is een bekend begrip om een situatie te beschrijven waarin je volledig samenvalt met dat wat je aan het doen bent, waarbij zonder tijdsbesef iedere handeling automatisch voortvloeit uit de vorige, je een staat van optimaal geluk ervaart.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Vrachtbrief
Auto's, vrouwen, bekentenissen en een indrukwekkende Poolse geschiedenis in deze wervelende roman over een Poolse charmeur. Meerstemmig ingesproken luisterboek, mét muziek!
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Sander is stout / lief
30 grappige luisterverhalen voor kleuters. Sander is vijf en zit vol goede, domme, stoute en lieve plannen. Leeftijd: 4+
Lees meer
vanaf  € 12,95