Lifestyle

5.085 resultaten in Lifestyle | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Te goed geregeld
In Te goed geregeld zet Chris van der Heijden in heldere taal de problematiek van een doorgeslagen regelcultuur op een rij, en beargumenteert hij overtuigend wat de belangrijkste voorwaarden voor een mogelijke en broodnodige verandering zijn. Al in de zeventiende eeuw viel het buitenlandse bezoekers op hoe goed Nederland zijn zaakjes geregeld had.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag Het Fully Raw voedingspatroon
Kristina Carrillo-Bucaram, oprichter van FullyRaw en Rawfully Organic en een YouTube-beroemdheid met 1 miljoen volgers, heeft haar gezondheid drastisch verbeterd door een volledig onbewerkte en veganistische leefstijl – en dit kun jij ook.
Lees meer
vanaf  € 32,50
Boekomslag Easy Vegan Feelgood
Je goed voelen met de vegan lifestyle, dat is waar de Easy Vegan Feelgood om draait. Voel je gezond met deze mediterrane gerechten. Geniet van een goede portie dolce far niente met je vrienden. En vooral, feel connected: met elkaar én met de aarde. Living the Green Life. Dit is het vervolg op het succesvolle Easy Vegan en Easy Vegan 2.
Lees meer
vanaf  € 21,99
Boekomslag Wij zijn de Massa!
Het leven van de rich en famous: net als sprookjes en mythen vindt ook de mythe van hun uitzonderlijkheid een voedingsbodem in de menselijke geest. In dit essay laat Lucy Wobma zien hoe de betoverende beelden van de wereld van de rijken eeuwenlang zijn opgebouwd tegenover die van de grote, middelmatige massa.
Lees meer
vanaf  € 13,90
Boekomslag De eeuwige kop van Jood
'Anti-Judaïsme' en 'antisemitisme' zijn meer dan ooit delicate en beladen begrippen. 'Revisionisme' en 'antizionisme' zijn dat vandaag allicht nog meer. Aan de hand van een geschiedenis van de eeuwenoude en nog steeds actuele Jodenhaat ontknoopt Abicht in 'De eeuwige kop van Jood' de verwarring met heldere en ondubbelzinnige argumenten.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Een opgeruimd gezin
In 'Een opgeruimd gezin' geeft Eva Jarlsdotter handige tips en trucs voor als je alle rommel in huis zat bent. Om zo thuis met het gezin, zonder rommel en chaos, optimaal te functioneren. Ze helpt je om je huis om te toveren tot een warm en gezellig thuis, vrij van frustraties en vol rust. Iedereen is gelukkiger met meer flow in huis.
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag House of Dol
Voor wie altijd al een kijkje heeft willen nemen in het leven van influencer Sara Dol, is het eindelijk zover: in House of Dol neemt Sara je mee langs alle kamers in haar denkbeeldige huis. Ruim 1,5 miljoen volgers kijken dagelijks naar de video's op TikTok waarin Sara danst en playbackt.
Lees meer
vanaf  € 15,99
Boekomslag Natuurlijk en zeker handboek
Ben je op zoek naar een natuurlijk en betrouwbaar alternatief voor hormonale anticonceptie, vrij van kunstmatige hormonen en zonder bijwerkingen? Of wil je juist graag zwanger worden en dus weten op welke dagen je het meest vruchtbaar bent? Dan is sensiplan precies wat je zoekt! De basale temperatuur en andere signalen van je lichaam laten je zien wanneer je vruchtbaar
Lees meer
vanaf  € 24,95
Boekomslag Eko-Logisch
Ben jij op zoek naar een boek met mooie Eko-bewuste recepten? Dan is dit jouw boek! Bewuste keuzes maken heeft niets met geitenwollen “muffe” sokken te maken. Dit was eerlijk gezegd mijn vooroordeel van Eko-bewust leven. Best bekrompen, want ik ben er inmiddels achter dat Eko-bewust helemaal niet suf, muf of raar is.
Lees meer
vanaf  € 19,49
Boekomslag 'Ik doe krant'
Op een weergaloze manier beschrijft Françoise Kist een indringend portret van de onderkant van Nederland, waar pech, geluk of toeval het leven ten slotte bepalen.
Lees meer
vanaf  € 18,99
Boekomslag Het 6 minuten dagboek
Schrijf jezelf gelukkig in 6 minuten per dag! In dit invulboek stelt bestsellerauteur Dominik Spenst je de juiste vragen op het juiste moment. Na een gedegen uitleg over de principes van positieve psychologie, nodigt Dominik je in dit journal uit om over je dag na te denken, van schrijven een gewoonte te maken en positief op jezelf en je dag te reflecteren.
Lees meer
vanaf  € 16,99
Boekomslag Vincent Van Duysen
Sinds de uitgave van zijn eerste monografie bevestigt Vincent Van Duysen zijn reputatie met een buitengewoon ruimtelijk meesterschap en uiterst verfijnde detaillering. Deze nieuwe uitgave vult aan met dertig van de meeste recente werken van de Belgische architect van het voorbije decennium.
Lees meer
vanaf  € 49,99
Boekomslag De bucketlistkalender voor koppels 2020
Na het enorme succes van De Bucketlist Kalender verzamelt Elise nu 366 nieuwe uitdagingen die je samen met je geliefde moet gedaan hebben in 2020.Met leuke en romantische quotes om bij te houden, in te kaderen of op te hangen.
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag Heb je nou al eens een vriend?
'Heb je nou al een vriend?' is misschien wel de meest gehoorde vraag op familiefeestjes. Voor iedereen die 'm zat is, komen de schrijfsters van Damn, Honey! to the rescue.
Lees meer
vanaf  € 17,99
Boekomslag An Alcohol Problem? What now?
It is hard to imagine our society without the use of alcohol; it is, and has always been, embedded in our lifestyle. Excessive alcohol consumption is therefore one of our major health care problems. In this book the author has brought together what has been useful and workable in his more than thirty years of experience in working with alcohol users.
Lees meer
vanaf  € 25,00
Boekomslag Samen zeggen we dag*!
Je wilt het beste voor je kind door te zorgen dat ze gezond eten en zich sociaalemotioneel kunnen ontwikkelen. Maar waarom aten we onze kinderen dan uren turen naar een scherm? Dat komt omdat niemand ons ooit heeft geleerd wat digitale technologie met ons doet en hoe we ermee om moeten gaan.
Lees meer
vanaf  € 7,99
Boekomslag Het grote verjaardagen boek
'OH MY GOD! Mijn kind wordt zo snel groot!' Denk jij dat ook zo vaak?Die fijne kindertijd vliegt echt voorbij. En soms is het moeilijk om tussen al die leuke momenten, drukke dagen en 'eerste keren' nog goed te onthouden wanneer wat precies gebeurde.
Lees meer
vanaf  € 17,99
Boekomslag Monsterproces Holleeder
'De best aardige jongen', zoals Willem Holleeder zichzelf graag omschrijft, is-ie niet meer. Het verraad van zijn zus Astrid tergde hem meer dan hem lief was: 'Ze is erger dan de zee diep is.' In de extra beveiligde rechtbank De Bunker was hij gespannen, schraapte voortdurend zijn keel en explodeerde als zijn zus hem sarde.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Cyclopedia
Ruim 110 heel bijzondere fietsmodellen uit, met name, de 20e eeuw.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Stress en leefstijl, zoektocht van een verzekeringsarts
Er is een verband tussen chronische stress en leefstijl. In dit boek legt DR. LINDA BATTES de focus op verschillende stressfactoren. Als verzekeringsarts ziet zij in haar spreekkamer vaak cliënten met medische en sociale problemen. Deze problemen staan niet los van elkaar.
Lees meer
vanaf  € 14,95
Boekomslag Nooit alleen thuis
Als er niemand thuis is en het binnen helemaal stil lijkt, als alles is afgewassen en opgeruimd, zelfs als de vloeren glanzend schoon zijn, dan nog is ons huis een onvoorstelbare wildernis. Bioloog Rob Dunn introduceert in dit boek de bijna 200.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag Klein geluk
Wat heb je nodig om je lijf en hoofd sterker te maken? Als we de self-care industrie mogen geloven een mix van intense work-outs, smakeloze diëten en complexe meditatie-oefeningen, het liefst gestuurd vanuit een betalende app. Overbodig en vaak onhaalbaar betreurt therapeute Hannelore Demonie.
Lees meer
vanaf  € 22,99
Boekomslag DE RUMAG. BIJBEL
Antwoorden op ál je vragen… Maar dan op z’n RUMAG.s Wat RUMAG. roept wordt trending. Wat RUMAG doet, trekt publiek. Met ruim een miljoen volgers is RUMAG. met recht een beweging te noemen. En dat is ook niet zo gek als je kijkt naar de merchandise met goed bedachte quotes en venijnige maar slimme grappen. Maar wat er nog niet was? Het RUMAG.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Afscheidsdans met Hongarije
Dit boek plaatst mijn persoonlijke worsteling met het ondemocratische en antisemitische Hongarije van Viktor Orbán in de recente geschiedenis van dit land. Via mijn vrouw ben ik het land gaan waarderen, maar daar is de laatste jaren steeds minder reden meer voor. Op zoek naar een helder antwoord op mijn vragen, kom ik tot een verrassende conclusie.
Lees meer
vanaf  € 15,95
Boekomslag Ziekte van Lyme
Steeds meer mensen zijn chronisch ziek door de ziekte van Lyme. Het merendeel van deze mensen is dit zonder het te weten, want ze zijn afhankelijk van onbetrouwbare diagnosemethoden.
Lees meer
vanaf  € 4,99
Boekomslag Evenwichtskunstenaars
Evenwichtskunstenaars Mensen met kanker leven tegenwoordig vaak langer, ook wanneer duidelijk is dat de kanker niet te genezen is. Ondanks hun ziekte is de kwaliteit van leven tussen de behandelingen relatief hoog. Zij staan voor de moeilijke opdracht om opnieuw inhoud en betekenis aan hun leven te geven.
Lees meer
vanaf  € 24,95
Boekomslag Der Mensch ist keine Plage
Cees Buisman argumentiert, dass auf der Erde, wie für 2100 vorausgesagt, Platz für 10 Milliarden Menschen ist, solange die westliche Welt sich nicht mehr auf ihre eigene Gesundheit, ihren Wohlstand und ihr Glück konzentriert, sondern ernsthaft anfängt, ein höheres Bewusstsein zu entwickeln.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag Van stoornis naar gave
Yama Voorhorst vertelt het persoonlijke verhaal over de heling van haar bipolaire stoornis. Zij transformeerde van ziek-zijn naar (zelf)heling door onder meer rust, voeding en meditatie.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag Waarom ik niet meer met witte mensen over racisme praat
Racisme is ons probleem. Het gaat niet alleen om agressie, maar ook om subtiele vooroordelen die je overal tegenkomt.
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag Can I achieve more in life?
Do you still remember what your purpose is in life? Are you acting in ways that facilitate for you to reach your purpose?
Lees meer
vanaf  € 8,99
Boekomslag Wie ben ik?
Het ideale imago van een professional: vastberaden, proactief, sterk en altijd druk. De realiteit van vele professionals: sterk van buiten en verontrust vanbinnen. De innerlijke van de professional heeft hulp nodig. Dit boekje bevat informatie om jou, de professional, te ondersteunen bij het nadenken over de vraag wie je werkelijk bent en hoe je voor je innerlijke zorgt.
Lees meer
vanaf  € 8,99
Boekomslag Kan ik meer bereiken in het leven?
Een algemeen gevoel dat we allemaal kennen, is dat van het meer willen bereiken in het leven. Zo nu en dan wordt het gedreven door wat wij rondom ons zien en soms is het enkel een verlangen om te bewijzen dat we veel meer aankunnen dan anderen denken of waarnemen.
Lees meer
vanaf  € 8,99
Boekomslag Paarlberg
De afpersing van Willem Endstra is tot op de dag van vandaag een schimmig spel. Welke rol speelde Jan-Dirk Paarlberg? Wat wat zijn relatie met deze bankier van de onderwereld? En met de koning, Willem Holleeder?
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag Florence
Met time to momo Florence (voorheen 100% Florence) haal je alles uit je stedentrip! Stap je hotel uit en loop regelrecht naar de leukste wijken van de stad. Op weg naar nieuwe restaurantjes, de beste koffie en dat lokaal gebrouwen biertje. Bij time to momo delen lokale auteurs uit liefde voor hún stad alleen de echte highlights met je.
Lees meer
vanaf  € 16,99
Boekomslag Bilbao, San Sebastián & de Baskische kust
Met time to momo Bilbao haal je alles uit je stedentrip! Stap je hotel uit en loop regelrecht naar de leukste wijken van de stad. Op weg naar nieuwe restaurantjes, de beste koffie en dat lokaal gebrouwen biertje. Bij time to momo delen lokale auteurs uit liefde voor hún stad alleen de echte highlights met je.
Lees meer
vanaf  € 16,99
Boekomslag Porto
Met time to momo Porto haal je alles uit je stedentrip! Stap je hotel uit en loop regelrecht naar de leukste wijken van de stad. Op weg naar nieuwe restaurantjes, de beste koffie en dat lokaal gebrouwen biertje. Bij time to momo delen lokale auteurs uit liefde voor hún stad alleen de echte highlights met je.
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag Ik, mijn hond en MS
Sandy Krijnen (1972) woont met haar man en hond in het prachtige Cornwerd. Friesland heeft sinds drie jaar haar hart veroverd. De kinderen wonen niet meer thuis, maar zijn altijd dichtbij. Vanuit het keukenraam kan ze in de verte de paarden zien lopen die sinds korte tijd weer in haar leven terug zijn. Sandy is afgekeurd voor het werken in het onderwijs.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Stad en Beleid
- Glashelder overzicht van stedelijke vernieuwing en beleidsontwikkeling; - stimuleert studenten om een brede, vakoverstijgende visie te ontwikkelen; - prikkelend en actueel met praktijkgerichte voorbeelden. Op toegankelijke wijze behandelt Stad en Beleid de belangrijkste onderwerpen op het gebied van stedelijke vernieuwing en beleidsontwikkeling.
Lees meer
vanaf  € 44,00
Boekomslag What kind of leader am I?
What kind of leader are you? this booklet is to assist you in (re)thinking on this question and rediscover how leadership is meant to be.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Gewonnen jaren
Gewonnen jaren van Dorly Deeg is een verfrissende kijk op het ouder worden. Voor de lezers van Dick Swaab, Ap Dijksterhuis, Oliver Sacks en Daniel Kahneman. Oud worden is normaal, laat Gewonnen jaren zien. De ouderen van nu hebben vele levensjaren gewonnen ten opzichte van vorige generaties.
Lees meer
vanaf  € 22,99
Boekomslag Brieven aan God en andere mensen
In zijn 'autobiografie van nooit verzonden brieven' ontloopt Paul van Vliet niets en niemand meer. Hij is niet langer de theaterman, niet de cabaretier, de zanger of de entertainer.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Je geld of je leven
'Ik, kapitein op het schip, zal mijn lijf koesteren en beschermen.
Het is me al 56 jaar trouw. Nu ben ik aan zet.'

In juli 2016 ontdekt Nellie Lobbezoo dat ze kanker heeft.
Lees meer
vanaf  € 17,50
Boekomslag Advocaat van de duivel
Advocaat van de duivel Iris Brik heeft talloze scheidingen begeleid en afgewikkeld en is ervan overtuigd dat het in de meeste gevallen slimmer en efficiënter kan. Daarom ontwikkelde ze een stappenplan dat jou samen met je partner op een logische manier door het scheidingsproces heen helpt.
Lees meer
vanaf  € 22,50
Boekomslag Nederland versie 2.0
Hieronder een overzicht van de belangrijke veranderingen voor de Nederlandse samenleving volgens dit manifest: Iedereen een coach Sport en creativiteit voor iedereen Woonvergunningen Iedereen een eigen huis Onderwijs in balans en gericht op preventie Geen hoge schulden Één belasting zonder aftrekposten Één uitkering Legalisering drugs, gokken en prostitutie
Lees meer
vanaf  € 18,26