Lifestyle

4.981 resultaten in Lifestyle | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Ik word papa
No-nonsense hulpboekje vol grappige weetjes en originele tips voor wie vader wordt.Van 'help, ben ik hier wel klaar voor?' tot 'yes, eindelijk...
Lees meer
vanaf  € 15,99
Boekomslag Op naar de 100!
De Japanse Kane Tanaka werd begin dit jaar 116 jaar oud. Daarmee is ze de oudste nog levende aardbewoner. De oudste Belg momenteel is Elisabeth De Proost, zij is liefst 111 jaar. Heel lang leven is voor veel mensen een mooie droom, maar dan alleen als ze ook gezond oud kunnen worden.
Lees meer
vanaf  € 22,99
Boekomslag Het negen maanden invulboek
Het negen maanden invulboek is een fris invulboek van Eva Reinders dat door de vrolijke uitstraling iedere aanstaande moeder zal aanspreken. Elke zwangere vrouw (en dat zijn er 245.000 per jaar in Nederland en Vlaanderen!) is op zoek naar informatie en ervaringsverhalen, en wil alles wat ze tijdens deze bijzondere periode meemaakt vastleggen.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag Queen of Jetlags
Noor de Groot, beter bekend als Queen of Jetlags, breidt haar imperium uit. Eindelijk publiceert zij een boek, en wat voor een: dit is háár boek over haar magische fotowereld en tegelijkertijd jóuw persoonlijke stijlgids.
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag #not so perfect (Midprice)
In #Not so perfect daagt Eline Hoogenboom je uit om je niet zo perfecte leven te delen.
Lees meer
vanaf  € 15,99
Boekomslag Healthy ageing
Gezond ouder worden, hoe doen mensen dat? Bij Healthy ageing staat het gedrag dat bijdraagt aan een zo gezond mogelijk leven centraal. Het gaat hierbij vooral om het bevorderen van zelfredzaamheid en versterken van gezond gedrag.
Bij professionals is er een groeiende behoefte aan inzichten over gezond ouder worden en aan interventies die dat ondersteunen.
Lees meer
vanaf  € 26,50
Boekomslag Van Terschelling tot Timboektoe
?'Een grote reis maken met je gezin, daar heeft een kind toch niets aan?' Reislustige ouders krijgen dat vaak te horen. Onzin, vinden Claartje Schouten en Ilona Annema.
In Van Terschelling tot Timboektoe bundelden ze hun belevenissen samen met die van negentien andere reislustige gezinnen.
Lees meer
vanaf  € 20,99
Boekomslag City Shapers LONDON
As one of the most diverse and admired cities in the world, London is a playground for creative people, entrepreneurs and innovators. This book portrays the people who are changing the way Londoners move around and go out; what they eat, drink and read; and how they are coiffed, dressed and entertained.
Lees meer
vanaf  € 34,99
Boekomslag 365 albums die je beluisterd moet hebben
Muziek is vandaag toegankelijker dan ooit tevoren. Dankzij platformen als Spotify, Deezer en YouTube zijn albums slechts een muisklik verwijderd.
Lees meer
vanaf  € 15,99
Boekomslag Etiketjes 18+
Psychische diagnoses bij kinderen (ad(h)d, ass, hsp…) roepen nog altijd veel vragen op of worden als 'etiketjes' afgedaan. Gelukkig doorbreken we stilaan de mythes hierrond en durven ouders al sneller uit te spreken dat hun kind 'anders' is.
Lees meer
vanaf  € 19,99
Boekomslag De mijne zijn de liefste
Het is geweldig om verliefd te zijn, ook als blijkt dat je nieuwe liefde al kinderen heeft. Maar leven in een samengesteld gezin is ingewikkeld. Na een tijdje blijkt het minder soepel te lopen dan je had verwacht. Je gaat snappen waarom zoveel van deze relaties binnen enkele jaren stranden. Vertwijfeld vraag je je af waar je aan begonnen bent.
Lees meer
vanaf  € 24,95
Boekomslag Very Vintage
Very Vintage is een bron van inspiratie voor iedereen die van vintage houdt: de interieurreportages tonen hoeveel mogelijkheden er zijn om vintage in je woning te integreren.
Lees meer
vanaf  € 24,95
Boekomslag Mikpunt Moskee
Dit boek weerspiegelt de zorg die in moslimgemeenschappen leeft over weerstand en agressie tegen moskeeën en wil beter onder de aandacht brengen welke betekenis moskeeën in Nederland hebben. Het boek is bedoeld voor een breed publiek dat belangstelling heeft voor de plaats van de islam en moslims in de samenleving, maar vooral ook voor politici en beleidsmakers.
Lees meer
vanaf  € 21,99
Boekomslag Stop met stilstaan, Start met leven!
Ontdek hoe je zelf invloed op je leven hebt, op alle 12 de levensgebieden. En hoe je zo een 'Hawesome' leven creëert vol health, wealth, geluk, vriendschap en avontuur en zo je missie gaat leven.
Lees meer
vanaf  € 10,99
Boekomslag Van hart tot hart
Van hart tot hart is een gedachtewisseling in briefvorm. John Lapré, inmiddels landelijk bekend door zijn boek De veilige kerk en door spreekbeurten en interviews over hoe gelovigen met seksuele diversiteit om (kunnen) gaan, beantwoordde een brief van evangelisch voorganger Wieger Sikkema en van het een kwam het ander.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag De Coders
Welkom in de 21e eeuw: het tijdperk waarin programmeurs de dienst uitmaken. Facebooks algoritmes bepalen het nieuws, WhatsApp domineert onze communicatie en ons liefdesleven wordt gestuurd door datingapps. Onze wereld draait op computercode, en die is geschreven voor programmeurs.
Lees meer
vanaf  € 21,50
Boekomslag Poezenpraat
Altijd al alle ins en outs over het wonderlijke vrouwenlichaam willen weten? Stiekem last van brandende vragen over seks,soa's, onenightstands, wilde nachten en probleemvagina's? Poezenpraat is een musthave voor iedereen die zijn of haar kennis wil vergroten over allerlei pikante taboeonderwerpen.
Lees meer
vanaf  € 19,99
Boekomslag Genadezesjes
In Genadezesjes laat Eelco Runia zien wat iedereen weet maar niemand durft te zeggen. Hij analyseert op scherpe maar humoristische wijze de ontsporing van de universiteit, ooit een bolwerk van professionaliteit.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag Hooggevoelig geboren
De Noorse prinses Märtha Louise ervaarde als kind alles al heel intens. Geluiden, kleuren, gevoelens: alles kwam ongefilterd binnen. In dit openhartige boek getuigt ze hoe ze met vallen en opstaan leerde omgaan met haar hoogsensitiviteit.
Lees meer
vanaf  € 15,99
Boekomslag Anti-fame
Beroemd worden maakt je leven nodeloos ingewikkeld. Dat vertellen ze je niet op school, of op Instagram. Daarom is er nu dit boek: dat je helpt om níet beroemd te worden, of je ervan verlost als je er per ongeluk tóch bent ingetrapt.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Wegwijs in levensvragen
Levensvragen horen bij het leven. Ze komen op bij ingrijpende gebeurtenissen, bij tegenslag, op kruispunten of kantelmomenten in je leven. Maar ook als het goed gaat, als je eigenlijk best gelukkig bent.
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag Straightforward
When asked to name an archetypal love story, most people will reply 'Romeo & Juliet', although some say 'Tristan & Isolde' instead. Very few will come up with a classical example, and the reason for this is simple: when you say archetypal, it is assumed you mean love between a man and a woman, and instances of this in classical accounts are rare.
Lees meer
vanaf  € 24,95
Boekomslag Opnieuw echt eten
Wat kunnen we nog eten in een wereld van voedingsrages en fabels? Natuurarts Stef Mintiens baant zich een weg door de wildgroei van elkaar tegensprekend onderzoek over voeding om eindelijk uit te komen bij de waarheid over wat we zouden moeten eten en waarom.
Lees meer
vanaf  € 24,99
Boekomslag Kinderen uit de knel
Het project Kinderen uit de Knel heeft een grote vlucht genomen door de groeiende vraag naar behandelaanbod voor ouders, die gevangen zitten in conflicten na scheiding, en voor hun kinderen en netwerk.
Lees meer
vanaf  € 37,00
Boekomslag Jij bent, dus ik ben
Waar komt het onbehaaglijke gevoel vandaan dat zoveel mensen ervaren in onze samenleving? Leven we te snel? Maken we verkeerde keuzes? Of gaat het om een botsing tussen wat wij diep in onszelf willen en wat het moderne leven ons oplegt: stress, consumptie en permanente beschikbaarheid? De evolutie heeft ons miljoenen jaren gevormd om te leven en denken als leden van een gr
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag Voor ik het vergeet
De tragiek van dementie en andere wilsonbekwaamheid is niet te onderschatten. Ondanks menselijke (palliatieve) zorg willen sommigen niet aftakelen. Angst voor controleverlies motiveert voor het opstellen van wilsverklaringen. De wilsverklaring euthanasie geldt echter alleen bij onomkeerbaar coma en niet bij dementie, hersenbloedingen enzovoort.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf
Het beste dat je kunt worden is jezelf. Als kind word je al gevraagd wat je later wilt worden. Gek eigenlijk want een beroep definieert je niet als mens. Daarbovenop moet je de keuze voor een studierichting al maken op een leeftijd waarop je nog niet eens mag stemmen of drinken.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag Het transgender boek
Een complete reader over hoe het is om in Vlaanderen en Nederland te leven als trans persoon vandaag. Voor een breed publiek van geïnteresseerden. Er komen geregeld heel persoonlijke levensverhalen van transgender personen in de media. Op basis daarvan zou je kunnen denken dat er maar één weg, één soort transitie, één medisch traject is.
Lees meer
vanaf  € 22,50
Boekomslag Brainfit Hoe beweging je hersenen in conditie houdt
Wil je afrekenen met stress en vermoeidheid en tegelijkertijd je geheugen verbeteren? Je IQ verhogen en het verouderingsproces afremmen? Creatiever worden en je concentratievermogen vergroten? Dat kan! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is bewegen!
Recent hersenonderzoek heeft aangetoond dat lichamelijke activiteit een spectaculair effect heeft op onze hersenen.
Lees meer
vanaf  € 27,95
Boekomslag Minder afval, minder verspillen
vanaf  € 12,50
Boekomslag Heilzame kruiden voor geest en ziel
Stress, vermoeidheid, angstgevoelens: het zijn de kwalen van deze tijd. Ben je op zoek naar milde geneeswijzen voor deze en andere mentale klachten, of wil je ze op een natuurlijke manier behandelen? Dan zijn de geneeskrachtige kruiden in dit boek iets voor jou.
Lees meer
vanaf  € 15,95
Boekomslag Praktijkonderzoek in zorg en welzijn
Veel professionals in zorg en welzijn voeren praktijkonderzoek uit en zoeken op systematische wijze naar antwoorden op vragen die hun eigen praktijk oproept. Praktijkonderzoek is een professionele leerstrategie die beschouwd kan worden als een vorm van kwaliteitszorg die in de beroepspraktijk verankerd is.
Lees meer
vanaf  € 33,50
Boekomslag De activiteitengids
Monika Eberhart (1965) kwam op twintigjarige leeftijd tijdens haar eerste baan in de thuiszorg voor het eerst in contact met mensen met dementie. Toen nog als huishoudelijke hulp. Al snel ging haar voorkeur uit naar werken met deze doelgroep, mede door de natuurlijke klik die ze tijdens haar werk bleek te hebben met mensen met dementie.
Lees meer
vanaf  € 24,99
Boekomslag Het voedingskompas
Bas Kast toont aan dat het nog niet te laat is: je kunt jezelf weer gezond maken door vandaag te beginnen met de juiste keuzes te maken

Toen wetenschapsjournalist Bas Kast op zijn veertigste pijn op zijn borst kreeg, dacht hij: heb ik mijn gezondheid voorgoed verpest met ongezond eten? Hij besloot zijn eetgewoontes radicaal te veranderen om zichzelf te genez
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Hart voor vrouwen
Hart- en vaatziekten zijn al vele jaren wereldwijd doodsoorzaak nummer één bij vrouwen. Nog elke dag wordt de vrouwelijke hartpatiënt langs de mannelijke meetlat gelegd, wat tot verwarring, onduidelijke diagnoses en vaak verkeerde behandeling leidt. Vrouwen verschillen tot in elke cel van het lichaam van de man en dat heeft ook gevolgen voor gezondheid en ziekte.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag Het maakt uit hoe je sterft
Sinds euthanasie in Nederland in 2002 binnen bepaalde grenzen wettelijk werd toegestaan, wordt het steeds meer geaccepteerd als een aanvaardbare en waardige manier om te sterven. Veel mensen willen dat deze zelfbeschikking over het levenseinde een 'grondrecht' wordt, en ongetwijfeld zal deze wens binnen afzienbare tijd steeds meer gemeengoed worden.
Lees meer
vanaf  € 18,50
Boekomslag Next Nature
Bij 'natuur' denken we eerder aan een bos dan aan een snelweg. Maar hoe natuurlijk is de natuur? We leven in een wereld vol aangelegde natuurgebieden, regenboogtulpen, designerbaby's en gekweekt vlees.
Lees meer
vanaf  € 22,50
Boekomslag Gelijke kansen in de stad
Ongelijkheid neemt toe in Nederland en dat geldt vooral voor een grootstedelijke omgeving als Amsterdam. Het zijn bovendien vaak dezelfde kwetsbare groepen die te maken krijgen met achterstand, in het onderwijs, de gezondheidszorg, huisvesting en op de arbeidsmarkt. Deze bundel biedt een staalkaart van het ongelijkheidsonderzoek aan de Universiteit van Amsterdam.
Lees meer
vanaf  € 24,95
Boekomslag Wakker
'Hoe meer mensen wakker worden en inzien dat gedachten 100% van de tijd bepalen hoe we ons voelen, hoe meer begrip we voor elkaar krijgen: Ontdek waarom geen enkele omstandigheid je emoties veroorzaakt, maar dat het 'slechts' je gedachten zijn die je innerlijk leven sturen. In Wakker lees en leer je over de werkelijke krachten achter de menselijke ervaring.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag De kleedkamer 2
De kleedkamer is terug! 4 legendarische voorjaarsklassiekers, verschillende Tourritten, 30 nationale én internationale wielerhelden, evenveel unieke en meeslepende verhalen. De hoofdrolspelers van die ritten praten met Ruben Van Gucht en met elkaar over hun leven tijdens en na de koers. Zonder maskers en zonder schroom.
Lees meer
vanaf  € 22,50
Boekomslag The Four Horsemen
Het begin van de moderne atheïstische revolutie is terug te leiden naar een paar cocktails en vier belangrijke denkers: Dawkins, Dennett, Harris en Hitchens. Hun samenkomst resulteerde in een epische discussie, niet alleen over georganiseerde religie maar ook over cultuurkritiek, spiritualiteit, en de weg naar een ethisch verantwoord leven.
Lees meer
vanaf  € 17,50
Boekomslag Medische QI Gong & Depressie
Een depressie kan ons allemaal overkomen. We zijn in toenemende mate met ons hoofd gaan werken, de hersenen raken daardoor overbelast. De balans lijkt zoek. Medische Qigong is gebaseerd op de Chinese visie op gezondheid, de 5-elementenleer en is complementair aan de reguliere geneeskunde.
Lees meer
vanaf  € 14,95
Boekomslag Shine
Het is niet gemakkelijk om op dagelijkse basis gezonde keuzes te maken. Je weet dat het vierde chocolaatje niet goed voor je is, toch slaag je er niet in om eraf te blijven. Waarom doen we niet altijd wat goed voor ons is? Wat maakt verleiding zo onweerstaanbaar? Hoe komt het dat we geneigd zijn uit te stellen tot morgen? Nee, je hebt geen gebrek aan discipline.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Fibromyalgie anders bekeken
Fibromyalgie is een stressgerelateerde aandoening die gekenmerkt wordt door een reeks verschillende klachten, waarvan chronische pijn de belangrijkste is.Dr. Herlinde Jacobs is revalidatiearts en begeleidde vele honderden mensen met fibromyalgie. In 2011 startte ze een succesvol oefenprogramma op, met oog voor zowel de fysieke als de mentale aspecten van fibromyalgie.
Lees meer
vanaf  € 17,99
Boekomslag MEDISCHE QI GONG & de kracht van loslaten
Welke invloed heeft het loslaten op onze gezondheid en welbevinden? Je hoort het zo vaak; laat het los, maar hoe doe je dat? En hoe werkt dat nu eigenlijk? In dit boek krijg je achtergrondinformatie over de medische Qigong met praktische oefeningen om de kracht van het loslaten zelf te ervaren.
Lees meer
vanaf  € 14,50
Boekomslag Alsof de weg ons zocht
In 1963 laat Jeanne Devos, begeesterd door de mystiek van India, het klooster van de Zusters van de Jacht in Heverlee bij Leuven achter zich om duizenden kilometers verderop haar levenslot te verweven met dat van dove kinderen.
Lees meer
vanaf  € 23,99
Boekomslag Een dagelijkse portie power
Gezond en lekker eten waar je bovendien tonnen energie van krijgt? Dat kan vanaf nu met Een dagelijkse portie power.Claudia bundelde haar favoriete recepten uit haar vorige boeken en vulde ze aan met 80 gloednieuwe en overheerlijke gerechten.
Lees meer
vanaf  € 25,99