Koken en eten

Smullen of juist afvallen? Onze kookboeken bieden inspiratie om lekker en gezond te koken. Ideaal voor de feestdagen of om het vakantiegevoel van de buitenlandse keuken langer vast te houden.
7 resultaten in Koken en eten | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Gewoon gezond: stapsgewijs naar gezond en lekker eten
Gezond eten is makkelijk, erg lekker en heel belangrijk. Dit boek helpt je op weg om gezonder te eten dankzij de toegankelijke adviezen en makkelijke recepten. Stapsgewijs laat Rolien Scheepbouwer zien wat volgens haar gezond is en wanneer je wat en hoeveel moet eten.
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag Superfood: avocado
Tegenwoordig zijn superfoods razend populair vanwege hun gezonde eigenschappen. Deze serie richt zich niet alleen op de bekende superfoods zoals chiazaad, gojibessen en cacao, maar ook op de minder bekende die minstens net zo gezond zijn.
Lees meer
vanaf  € 14,95
Boekomslag Natuurlijk lekker basiskookboek
Ga met dit kookboek terug naar de basis: puur en gezond genieten van gerechten met alleen natuurlijke ingrediƫnten. Dit kookboek biedt tal van natuurlijke recepten die je nodig hebt voor een gezonde basis: alles van ontbijt, tussendoortjes, drankjes, sauzen, soepen tot diner.
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag Moestuin
Laat je culinair inspireren door de lekkere mogelijkheden van een moestuin. De auteur neemt de lezer mee op een reis door de seizoenen van de moestuin. De moestuin heeft veel lekkers, gezonds en geneeskrachtigs te bieden. Lees over tomaten, boerenkool, aardbeien, zwarte bessen, munt en meer! Laat je inspireren en ga zelf experimenteren met je eigen moestuin.
Lees meer
vanaf  € 9,95
Boekomslag Natuurlijk lekker bakken
Ga met dit bakboek terug naar de basis: puur en gezond genieten van baksels met alleen natuurlijke ingrediƫnten. Maak zowel hartige als zoete taarten, koekjes en ander heerlijks zoals het bedoeld is. Dit boek bevat de natuurlijke versies van klassiekers zoals marsepeingebakjes, slagroomtaart, stroopwafels, soesjes, brownies en pizza.
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag Wildplukken
Laat je culinair inspireren door het populaire fenomeen wildplukken. De auteur neemt de lezer mee op een reis door de seizoenen van de eetbare natuur. De natuur heeft veel lekkers, gezonds en geneeskrachtigs te bieden.
Lees meer
vanaf  € 9,95
Boekomslag Eten uit de natuur
Steeds meer mensen staan stil bij wat ze eten. Te veel zout, te veel suiker, E-nummers, hormonen, bestrijdingsmiddelen: niet al het voedsel uit de supermarkt is gezond. Eten uit de natuur is wel gezond en bovendien gratis en erg lekker. Ontdek snel met dit kookboek hoe gezond, lekker en voedzaam de natuur kan zijn.
Lees meer
vanaf  € 5,99