Koken en eten

Smullen of juist afvallen? Onze kookboeken bieden inspiratie om lekker en gezond te koken. Ideaal voor de feestdagen of om het vakantiegevoel van de buitenlandse keuken langer vast te houden.
7 resultaten in Koken en eten | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Niet diëten maar gewoon lekker eten
Wil je gezonder gaan leven, je conditie verbeteren, meer bewegen of afvallen? Of heb je een hoge bloeddruk, verhoogde bloedglucosewaarden/diabetes, of een verhoogd cholesterolgehalte en wil je deze verlagen? Dan heb je al een stap in de goede richting gezet door te kijken naar boeken die je hierbij kunnen helpen.
Lees meer
vanaf  € 17,95
Boekomslag Een huis met een scenario
Martine krijgt telefoon van een notaris. Ze komt in aanmerking voor een bizarre erfenis. Hiervoor moet ze verschillende clausules naleven.

Ze komt terecht in een kluwen van het bovennatuurlijke, manipulatie en angst waardoor haar leven een drastische wending krijgt en ze uiteindelijk niet meer weet wie ze is. Niets is nog wat het is geweest.
Lees meer
vanaf  € 18,95
Boekomslag Pompoen!
De pompoen is populair, gezond, veelzijdig en ook nog eens erg lekker. Iedereen heeft wel een lekker recept voor pompoensoep. Maar met een pompoen kun je zoveel meer doen dan alleen soep maken.
Lees meer
vanaf  € 17,95
Boekomslag Rauw, naakt en gezond
Suzanne voelde zich jaren niet fit en begon een zoektocht naar de mogelijke oorzaken. Ze kwam uiteindelijk terecht in Amerika, bij het meest vooraanstaande gezondheidsinstituut ter wereld sinds 1956. Daar volgde ze het 21 dagen lange "Life Change Program" en raakte bevriend met andere gasten waarvan de meeste erg ziek waren en de hoop op genezing al bijna hadden opgegeven.
Lees meer
vanaf  € 17,95
Boekomslag Op weg naar een gezond leven
In zijn boek Op weg naar een gezond leven vertelt Joost Nijssen over hoe je op een gezonde en simpele manier je leven kan veranderen door goed voor jezelf te zorgen en wat eerlijke en pure voeding is. Hij motiveert je om ongezond eten te laten staan en daarvoor in de plaats lekker en gezond te eten, zonder gifstoffen.
Lees meer
vanaf  € 15,95
Boekomslag Het balansboek
Balansen; de leukste manier van blijvend afslanken zonder dieet. Een afslankboek met daarin een 40 stappenplan plus overzichtelijke tabellen en de mogelijkheid gebruik te maken van coachkaarten maakt dit boek uniek in zijn soort. Er wordt in begrijpelijke taal beschreven hoe jouw lichaam werkt, wat het wel en niet nodig heeft en waarom.
Lees meer
vanaf  € 17,95