Internet en computers

Boeken over internet, besturingssystemen als Mac OS X, Windows en Linux, apparaten als iPhones en iPads, productiviteitsgereedschap als Word, Excel en PowerPoint, programmeertalen als PHP en Perl, content management systemen als WordPress en Drupal en projectmethodes als Agile, Lean en Prince.
911 resultaten in Internet en computers | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Het Complete Boek Office 2019
Microsoft Office is de meest gebruikte kantoortoepassing ter wereld. Met programma's voor tekstverwerking, presentaties, databases, rekenbladen en e-mail is het een complete suite die veel functionaliteit biedt en de productiviteit verhoogt.
Lees meer
vanaf  € 47,99
Boekomslag Webscraping met Python
Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Programmeren is magie, maar webscrapen is een vorm van tovenarij. Met een eenvoudig geautomatiseerd programma kunt u webservers bevragen, gegevens ophalen en analyseren om daar de benodigde informatie uit te halen.
Lees meer
vanaf  € 39,99
Boekomslag Machine Learning voor Dummies
Machine learning is een vorm van kunstmatige intelligentie die zich bezighoudt met de ontwikkeling van algoritmes en technieken waarmee computers kunnen leren. Het gebruik van machine learning door bedrijven neemt wereldwijd explosief toe.
Lees meer
vanaf  € 34,99
Boekomslag Windows 10
Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Met Windows 10 slaat Microsoft meer dan ooit een nieuwe weg in. Daarnaast heeft het bedrijf de kritiek uit de markt ter harte genomen en is het menu Start - met meer functionaliteit - terug van weggeweest.
Lees meer
vanaf  € 49,99
Boekomslag Overstappen van Windows naar macOS
Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag PowerPoint 2019, 2016 en Office 365
Het programma Microsoft PowerPoint is een zeer populair en gebruiksvriendelijk programma voor het maken van professionele presentaties. In dit boek leert u zowel de basisbeginselen van het programma, als enkele geavanceerde functies. Door de stap-voor-stapinstructies leert u in uw eigen tempo werken met PowerPoint.
Lees meer
vanaf  € 19,99
Boekomslag HTML5 en CSS3
Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Van alle technieken voor het maken van webpagina's en webapps zijn HTML en CSS de belangrijkste. Zonder HTML geen webpagina's en zonder CSS blijft het een kale boel.
Lees meer
vanaf  € 37,99
Boekomslag Procreate 4 Handleiding
Procreate is de beste teken en schilder app voor de iPad. Je kan de app gebruiken als schetsboek, maar je kan er ook volwaardige kunstwerken mee maken. Als je de app eenmaal hebt aangeschaft in de AppStore dan zijn daarna alle updates gratis. In dit boek legt Stefan de Groot alle functies uit van Procreate 4.
Lees meer
vanaf  € 29,95
Boekomslag Windows 10 voor de beginnende senior computergebruiker
Windows 10 voor de beginnende senior computergebruiker is hét ultieme beginnersboek voor senioren. Speciaal geschreven voor starters die nauwelijks (of nooit) eerder hebben gewerkt op een computer of laptop. Beginnershandelingen zoals het aanzetten van de computer en het gebruik van de muis of het touchpad worden stap voor stap aangeleerd.
Lees meer
vanaf  € 24,99
Boekomslag Microsoft Excel VBA voor Dummies
Om de mogelijkheden van Excel optimaal te benutten, moet je de kracht van Visual Basic for Applications (VBA) begrijpen en toepassen. VBA is de programmeertaal waarin macro's worden geschreven. Door macro's aan Excel toe te voegen, wordt het werk gemakkelijker en kun je de productiviteit vergroten.
Lees meer
vanaf  € 34,99
Boekomslag De wereld van UDI
Vroeger ging iedereen naar de zon maar sinds een paar jaar willen we allemaal naar de cloud. Raar! Waarom naar de cloud? En wat is de cloud? Wat kun je daar dan vinden en het belangrijkste: hoe kom je daar dan? Op al deze vragen geven wij antwoord in deze atlas.
Lees meer
vanaf  € 48,00
Boekomslag ITIL®4 - A Pocket Guide
The ITIL pocket guides of Van Haren Publishing are since long recognized as the industry classic guide on the topic of ITIL, in many languages. Over the years this authoritative guide has earned its place on the bookshelves and in the briefcases of industry experts as they implement best practices within their organizations.
Lees meer
vanaf  € 19,57
Boekomslag DevOps Handboek
Dit boek legt de managementaspecten van DevOps uit voor degenen die zich professioneel bezighouden met informatie- en technologiemanagement.
Lees meer
vanaf  € 34,83
Boekomslag Cyber security
De komst van cyberspace heeft onze levens gemakkelijker en efficiënter gemaakt. Dankzij cyberspace kunnen we altijd en overal bij informatie, hebben we onze netwerken altijd bij de hand en zijn afstanden in ruimte en tijd verwaarloosbaar geworden.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag Modbus The Manual
Modbus is one of the oldest industrial network protocols in existence, yet still the #3 in popularity. As of July 2018, a new version appeared on the market. Surprisingly, no one ever wrote a detailed book about Modbus.
Lees meer
vanaf  € 40,00
Boekomslag Handboek Excel 2019
Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Microsoft Excel mag zich verheugen in een toenemende belangstelling. Steeds meer mensen ontdekken het gemak en de ontelbare mogelijkheden van dit onderdeel van het Microsoft Office-pakket.
Lees meer
vanaf  € 31,99
Boekomslag Succes met Testmanagement
Word jij als gevolg van nieuwe werkwijzen als agile, DevOps of andere veranderingen binnen jouw organisatie plotseling geconfronteerd met het feit dat testen onderdeel is gaan uitmaken van je functie? En heb je die 'magische testwereld' tot nu toe altijd toevertrouwd aan gespecialiseerde medewerkers? Ben jij al jaren aan de slag binnen het vakgebied testen en krijg je er p
Lees meer
vanaf  € 34,99
Boekomslag Photoshop voor Lightroom gebruikers
Lightroom is een geweldig programma. Tegenwoordig is het voor heel veel fotografen het belangrijkste gereedschap voor fotobewerking. Maar op een gegeven moment realiseer je je dat je fotobewerkingen wilt doen die Lightroom gewoon niet kan.
Lees meer
vanaf  € 34,99
Boekomslag Social Media voor Dummies
De 'nieuwe' social media buitelen over elkaar heen. Het lijkt soms wel of er elke dag weer een nieuw platform bijkomt. Social media voor Dummies maakt je wegwijs in 'de wereld die social media heet'.
Lees meer
vanaf  € 19,99
Boekomslag Handboek Power BI
De hoeveelheid en verscheidenheid van beschikbare gegevens neemt dagelijks toe. De wil en de noodzaak deze gegevens te gebruiken wordt daarmee ook steeds groter. Microsoft Power BI is een belangrijk en veelgebruikt hulpmiddel om toepassingsgerichte inzichten te maken en zo meerwaarde te creëren met al deze gegevens.
Lees meer
vanaf  € 35,50
Boekomslag Basisboek Excel 2019, 2016 en Office 365
Het rekenprogramma Microsoft Excel is een gebruiksvriendelijk programma dat talloze mogelijkheden biedt voor allerlei toepassingen. In Basisboek Excel 2019, 2016 en Office 365 leert u zowel de basisbeginselen van het programma, als enkele geavanceerde functies. Door de stap-voor-stapinstructies zijn alle handelingen eenvoudig uit te voeren.
Lees meer
vanaf  € 19,99
Boekomslag Veranderen in vogelvlucht
In “Veranderen in vogelvlucht” stipt auteur Tineke van der Berg losjes diverse thema's rondom organisatieontwikkeling aan. Het boek biedt een mooie mix tussen theorie en praktijk, met veel voorbeelden en tips. Helder en toegankelijk geschreven; voor de beginnende veranderaar.
Lees meer
vanaf  € 13,50
Boekomslag Windows 10 voor Senioren
Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Doe meer in minder tijd met uw computer, laptop of tablet! Ervaar de nieuwe mogelijkheden van Windows 10 aan de hand van de stapsgewijze uitleg, eventueel ondersteund met diverse gratis videolessen.
Lees meer
vanaf  € 27,99
Boekomslag Ontdek Lightroom Classic CC, inclusief e-update
Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.
Lees meer
vanaf  € 25,99
Boekomslag VeriSM™ Professional Courseware
Service management has never been so important, as all organizations are either receiving or providing services to and from others. As digitization has spread through our organizations and culture, IT has become a vital part of our workplace. VeriSM™ provides guidance on how to manage the variety of service management approaches which have now become common practice.
Lees meer
vanaf  € 95,35
Boekomslag WordPress Onder De Motorkap
WordPress aanpassen Onder De Motorkap. PHP, Child Theme, Functions, Hooks, Plugins, Widgets, Custom Post Types, Snippets en nog veel meer ...
Lees meer
vanaf  € 32,95
Boekomslag Acceptatietesten in de praktijk
Geen bedrijf is in staat om goed te kunnen functioneren zonder ICT. Veel bedrijven ontwikkelen hun applicaties en programma's zelf, andere bedrijven besteden deze werkzaamheden (deels) uit. In beide gevallen is het goed functioneren van programmatuur voor het bedrijfsproces van cruciaal belang. Goed functioneren is synoniem voor goed testen.
Lees meer
vanaf  € 29,95
Boekomslag Scrum – A Pocket Guide
This pocket guide to Scrum is the one book for everyone who wants to learn or re-learn about Scrum. The book describes the framework as it was designed and intended, with a strong focus on the purpose to the rules and adding an historical perspective to Scrum and the Agile movement.
Lees meer
vanaf  € 19,57
Boekomslag WordPress Theme
In dit boek wordt uitgelegd hoe je op basis van een eigen ontwerp, een WordPress Theme kunt maken. Kennis van HTML en CSS is hiervoor wel nodig. Php kennis is niet vereist. Alle Theme bestanden zijn digitaal beschikbaar.
Lees meer
vanaf  € 29,95
Boekomslag Microsoft Office 2019 voor senioren voor Dummies
Ben je een 50-plusser die Office gebruikt en zoek je de basisinformatie over programma's als Word, Excel, PowerPoint en Outlook? Microsoft Office 2019 voor senioren voor Dummies kan je helpen! Deze toegankelijke gids heeft grotere letters, duidelijke illustraties, slaat verwarrend jargon over en behandelt precies wat je nodig hebt.
Lees meer
vanaf  € 32,99
Boekomslag Wordpress - De volgende stap
Breng je WordPress kennis naar een hoger niveau Je beschikt al over basiskennis van WordPress maar je wilt nu de fijne kneepjes leren? Dan is dit het ideale boek dat je kennis van WordPress naar een hoger niveau kan brengen.
Lees meer
vanaf  € 29,95
Boekomslag Agile focus in besturing
Hoe bestuur je een wendbare organisatie, of beter, hoe bestuur je een organisatie naar een blijvende wendbare organisatie? • Ben jij lid van het Managementteam (MT) of lid van de directie die de noodzaak tot verandering in besturing ziet, die de urgentie voelt om daar iets aan te doen en gehoor hiervoor wil vinden bij de collega leden van het MT of directie? • Ben jij
Lees meer
vanaf  € 19,56
Boekomslag Webdesign en WordPress
Alles wat je moet weten om een WordPress site te maken.
Lees meer
vanaf  € 29,95
Boekomslag WordPress WooCommerce
Alles wat je moet weten om een WebShop te maken met WordPress & WooCommerce. Handleiding voor iedereen die zonder enige technische kennis een WebShop wil maken. In dit boek o.a.: WordPress installeren WooCommerce installeren Systeem configureren Thema installeren Eenvoudig, Variabel en Gebundeld Product Productcategorieën iDEAL en Mr.
Lees meer
vanaf  € 29,95
Boekomslag MacOS Mojave
De laptops en desktopcomputers van Apple zijn al jarenlang erg populair. Heeft u de weg naar deze gebruiksvriendelijke computer gevonden, maar de basishandelingen nog niet geheel onder de knie? Dan is dit boek uitstekend geschikt voor u! In dit boek leert u stap-voor-stap werken met macOS Mojave.
Lees meer
vanaf  € 23,99
Boekomslag Webdesign en joomla 3.9
Alles wat je moet weten om een Joomla site te maken. Installeren, configureren, content en beheer en een eigen template maken.
Lees meer
vanaf  € 29,95
Boekomslag Basisboek Word 2019, 2016 en Office 365
Het tekstverwerkingsprogramma Microsoft Word is een zeer populair en gebruiksvriendelijk programma voor het werken met allerlei teksten. In Basisboek Word 2019, 2016 en Office 365 leert u zowel de basisbeginselen van het programma, als enkele geavanceerde functies. Door stap-voor-stapinstructies leert u in uw eigen tempo werken met Word.
Lees meer
vanaf  € 19,99
Boekomslag De digitale werkplek
Een digitale storm raast over het bedrijfsleven; oude verdienmodellen verdwijnen, nieuwe komen ervoor in de plaats. Alle grote digitale trends bereiken nu hun kantelpunt. Social, Mobile, Analytics en Cloud (SMAC) zijn volwassen geworden, vloeien in elkaar over en versterken elkaar.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Basishandleiding beter werken met excel 2019
De 'Basishandleiding Beter Werken met Excel 2019' is onmisbaar voor iedereen die optimaal en met volledig rendement aan de slag wil met Excel van MS Office 2019 of Office 365. Glashelder wordt de bediening van Excel 2019 uitgelegd aan de aan de hand van duidelijke illustraties en schermafbeeldingen.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag 250 tips & trucs voor macOS Mojave
Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. macOS is een schitterend, uiterst stabiel en zeer gebruiksvriendelijk besturingssysteem.
Lees meer
vanaf  € 18,99
Boekomslag Handboek Access 2019
Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. Databaseprogramma Access 2019, onderdeel van het Microsoft Office-pakket, wordt soms een elektronische kaartenbak genoemd. Maar deze omschrijving doet Access tekort, want u kunt er veel meer mee doen dan adresbestanden bijhouden.
Lees meer
vanaf  € 34,99
Boekomslag Photoshop Tools voor Fotografen
Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's. In Photoshop Tools voor fotografen deelt fotograaf en auteur Glyn Dewis Photoshop op in slechts drie hoofdfuncties: laagmaskers, penselen en overvloeimodi.
Lees meer
vanaf  € 34,99
Boekomslag 2019
Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u automatisch toegang, plus relevante extra's. Photoshop Elements is een fantastisch programma voor fotobewerking, en biedt hier en daar zelfs meer mogelijkheden dan Adobe Photoshop.
Lees meer
vanaf  € 25,99
Boekomslag Handboek Powerpoint 2019
Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's. PowerPoint 2019 is het meest gebruikte programma om presentaties samen te stellen. Het is onderdeel van zowel Microsoft Office 2019 als Office 365. U bedient PowerPoint met behulp van het dynamische lint met opdrachtknoppen en functies.
Lees meer
vanaf  € 25,99
Boekomslag Excel 2019 Gevorderd
Leer op een eenvoudige manier met duidelijke voorbeelden om te gaan met Excel Gevorderd 2019! Met het Lesboek Excel Gevorderd 2019 leert u op een eenvoudige manier om te gaan met het programma. Leer hoe u snel professionele draaitabellen m.b.v. slicers maakt. Hiermee kunt u specifieke relaties tussen de geselecteerde gegevens weergeven.
Lees meer
vanaf  € 26,95