Economie

Rekenmeesters zijn het regelmatig niet eens over economische vooruitzichten, de boeken in deze categorie verschaffen vooral economisch inzicht waaronder die van bekende economen.
10 resultaten in Economie | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Van alle markten thuis
deze kan nog even worden ingevuld
Lees meer
vanaf  € 12,50
Boekomslag Liefde en verdriet
In deze bundel beschrijft de schrijver in gedichten over liefde, loslaten. Het is een zoektocht naar iets positiefs ondanks het verdriet.
Lees meer
vanaf  € 14,11
Boekomslag Imago en reputatie
Dit boek is een praktisch stappenplan voor het in kaart brengen van het imago en de reputatie van een organisatie, merk, product/dienst, of persoon. Door middel van dit boek kan je zelf een strategisch communicatie-, imago-, of reputatieplan schrijven. Het is geschikt voor zowel studenten als professionals.
Lees meer
vanaf  € 17,43
Boekomslag De trap naar succes voor de startende ondernemer
De startende ondernemer en de trap naar succes. In dit boekje worden de meeste zaken besproken waarmee een startende ondernemer te maken krijgt. Veel onderwerpen die in het boekje naar vorenkomen, zijn bij een startende ondernemer onbekend. De informatie die je als starter bij diverse instanties krijgt, ook bij open dagen voor starters, is zeer summier.
Lees meer
vanaf  € 11,30
Boekomslag Asielzoekers in Nederland
In dit boek worden diverse procedures beschreven die een asielzoeker moet doorlopen voordat een vluchteling zich in Nederland mag vestigen. De rechten die asielzoekers hebben, staan ook in het boek uitgebreid beschreven. Veel mensen hebben een bepaald vooroordeel over asielzoekers, vaak is dat helaas ook een negatief vooroordeel.
Lees meer
vanaf  € 18,95
Boekomslag De zaal van de twee waarheden
Eindelijk zijn er leuke activiteiten op de Benedictusschool. Meester Theo is op de school komen werken en Xena, Zilha en de andere kinderen van klas 6 hebben een verrassend jaar. Ze gaan zelfs op schoolkamp. Daar storten ze zich in een spannend speuravontuur.
Lees meer
vanaf  € 16,09
Boekomslag Incassokompas
Vroeg of laat wordt elk bedrijf geconfronteerd met debiteuren die slecht of zelfs helemaal niet betalen. En dan begint het circus van aanmaningen, smoezen, betalingsafspraken, boze brieven, onbereikbare debiteuren en uiteindelijk misschien het inschakelen van een incassobureau, deurwaarder of advocaat.
Lees meer
vanaf  € 12,93
Boekomslag Op de kroeg
In 'Op de kroeg' vertelt Valentijn Stevens vol humor over zijn belevenissen tijdens zijn studententijd te Enschede. Hij geeft in zijn verhalen praktische tips om om te gaan met de problemen die je als student tegen komt zoals huisgenoten die niet kunnen koken, verplicht college op vrijdagochtend, een gestolen fiets en geldgebrek.
Lees meer
vanaf  € 15,94
Boekomslag Common sense: Boycott Holland
The Dutch government and the Directorate of its Central Planning Bureau censor the economic analysis that is needed to resolve the economic crisis. The world is advised to boycott Holland till this censorship of science is resolved.
Lees meer
vanaf  € 15,37
Boekomslag Democratie en staathuishoudkunde
Wie de economische crisis wil oplossen moet de censuur van de wetenschap bij het Centraal Planbureau (CPB) wegnemen. Colignatus zag zijn werk daar vanaf 1990 tegengehouden. Na 22 jaar protest is zijn advies tot boycott van Nederland toch wel begrijpelijk.
Lees meer
vanaf  € 20,51