Economie

Rekenmeesters zijn het regelmatig niet eens over economische vooruitzichten, de boeken in deze categorie verschaffen vooral economisch inzicht waaronder die van bekende economen.
9 resultaten in Economie | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Gigantisme
Pourquoi le nombre de cas d'obésité augmente-t-il dès qu'un nouvel hypermarché ouvre ses portes ? Pourquoi les plus grandes entreprises au monde s'arrogent-elles tous les bénéfices ? Pourquoi les clubs de football des petits pays arrivent-ils rarement à dépasser le stade des tours préliminaires de la Champions League ?Dix ans après le début de la crise financiè
Lees meer
vanaf  € 19,99
Boekomslag Onsterfelijk beursadvies
De beste beleggingsadviezen zijn van alle tijden. En de beursgeschiedenis herhaalt zich. Twee uitstekende redenen voor beursexpert Pierre Huylenbroeck om op zoek te gaan naar de 100 beste beleggingslessen van 20 oude - en vooral dode - meesters.In Onsterfelijk beursadvies legt Huylenbroeck hen in twintig fictieve interviews op de rooster.
Lees meer
vanaf  € 15,99
Boekomslag Durf falen
Het 'geslaagde' boek bij de populaire FuckUp Nights Professioneel falen is een van die dingen die we op school niet geleerd hebben. Er bestaan geen lessen ontslag krijgen, slecht advies volgen, failliet gaan, langdurig werkloos zijn, afgewezen worden, een burn-out uitzitten, ongelijk hebben, tegenslag incasseren of de handdoek in de ring gooien.
Lees meer
vanaf  € 15,99
Boekomslag Aan het werk. Een job als springplank (E-boek)
?Jobs, jobs, jobs... is de mantra in zowat elke politiek-economische discussie. In België vinden jaarlijks zo'n 570.000 mensen die job via uitzendwerk. Uitzendkrachten zijn aan de slag in zowat alle sectoren en in alle fases van een typische carrière, van de eerste job tot een bijverdienste na het pensioen.
Lees meer
vanaf  € 13,99
Boekomslag Iedereen belegger
Beursexpert schrijft ultieme bijbel voor de kleine belegger De ex-hoofdredacteur van De Tijd heeft eindelijk het beleggingsboek geschreven dat elke spaarder moet lezen. Naast een pleidooi voor aandelen vooral een heldere handleiding om zonder emoties te beleggen. Niemand kent de aandelenbeurs beter dan Pierre Huylenbroeck.
Lees meer
vanaf  € 19,99
Boekomslag Growth makes you happy
'The economy has to keep growing.' So says top economist Peter De Keyzer. In his view, a free market and intelligent growth are necessary for our continued wealth and well-being. Better yet: economic growth is the only recipe for guaranteeing more freedom and more prosperity for all.
Lees meer
vanaf  € 15,99
Boekomslag Econoshock 2.0
Het boek dat het maatschappelijk-economische debat de volgende maanden zal domineren. 15 september 2008, kwart voor twee 's ochtends. Het ondenkbare gebeurt: de Amerikaanse zakenbank Lehman Brothers moet bescherming aanvragen tegen zijn schuldeisers en sleurt in zijn val het hele financiële systeem mee.
Lees meer
vanaf  € 17,99
Boekomslag Groei maakt gelukkig (E-boek)
Topeconoom over zijn geloof in de vrije markt als welvaartsmotor 'Economie moet blijven groeien.' Dat stelt topeconoom Peter De Keyzer. Een vrije markt en intelligente groei is volgens hem immers noodzakelijk voor onze welvaart. Sterker nog: economische groei is het enige recept voor meer vrijheid, meer optimisme en meer welvaart voor iedereen.
Lees meer
vanaf  € 15,99
Boekomslag Je huis goed geregeld
Wat je moet weten als je een huis (ver)koopt of (ver)huurt Het zijn woelige tijden voor de huizenmarkt: betaalbaar wonen wordt alsmaar moeilijker, verhuren wordt steeds strenger gereglementeerd... Je bent dus maar beter goed geïnformeerd om de juiste (lees: voordeligste) keuzes te maken.
Lees meer
vanaf  € 13,99