Economie

Rekenmeesters zijn het regelmatig niet eens over economische vooruitzichten, de boeken in deze categorie verschaffen vooral economisch inzicht waaronder die van bekende economen.
5 resultaten in Economie | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Wat te doen met je pensioen
Terwijl de regering wikt en weegt over wie wanneer met pensioen mag, zitten zoveel mensen nog wel met àndere vragen over het pensioen.
Lees meer
vanaf  € 22,99
Boekomslag Investeren in vastgoed
De laatste jaren zijn de rentevoeten steeds gedaald en de leningen dus steeds goedkoper geworden. Kortom: op de bank verdampt het spaargeld langzaam maar zeker, terwijl je bijna gratis geld kan lenen.
Lees meer
vanaf  € 22,99
Boekomslag Voor de kost
Hoe gaat het met 'werk' in Vlaanderen? Hoe zijn jobs geëvolueerd? Hebben sommige beroepen nog wel toekomst? Dit boek serveert 40 verhalen van 40 verschillende mensen, elk over hun beroep. Zij die tot nu de moderne tijd overleven, andere die onder druk staan en dreigen te verdwijnen, en nieuwe beroepen die voortkomen uit de evoluties die we allemaal opmerken.
Lees meer
vanaf  € 22,99
Boekomslag Econo-mysteries
Waarom drukken we niet gewoon geld bij als het op is? Kan België echt failliet gaan? Waar ligt ons goud ergens opgeslagen? Dát en nog veel meer vroegen 37 leerlingen en hun leerkracht economie van de Broederschool in Sint-Niklaas zich af. Zij ontdekten dat economie, geld en goud gehuld zijn in vele mysteries, en dat zij de antwoorden niet altijd vonden in handboeken.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag De perfecte storm
Onze economie is de jongste jaren als een lappenpop door elkaar geschud. Eerst raasde de bankencrisis als een orkaan over de hele wereld. Kort daarop donderde de eurocrisis vanuit het Zuiden van Europa als een vloedgolf over het hele continent. Tot overmaat van ramp staat er nu een vergrijzingscrisis voor de deur waar we niet op voorbereid zijn.
Lees meer
vanaf  € 22,50