Economie

Rekenmeesters zijn het regelmatig niet eens over economische vooruitzichten, de boeken in deze categorie verschaffen vooral economisch inzicht waaronder die van bekende economen.
8 resultaten in Economie | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag De kern van knechel
Dit boek behandelt de kern van het standaardwerk 'Auditing, Assurance & Risk' van Robert Knechel, derde druk. Die kern bestaat vooral uit de modellen en technieken waarmee Knechel de strategische risico's en procesrisico's van een onderneming kaart brengt. Een ander onderdeel is de psychologie van accountants.
Lees meer
vanaf  € 27,00
Boekomslag Auditing essentials
Deze zakpocket geeft een slimme samenvatting van de accountantsregels. Het toont de essentie van de VGC, de onafhankelijkheids­regels, de Wta, Bta, het tuchtrecht, de kantoorvoorschriften, de fraudemelding, de Wwft en al die andere belangrijke regels voor RA's en AA's.
Lees meer
vanaf  € 29,00
Boekomslag uitwerkingen auditing cases
UITWERKINGEN AUDITING CASES
Mag je de jaarrekeningcontrole aanbieden voor de helft van de prijs? Of telefonisch klanten van andere kantoren benaderen? Met welke beheersingsmaatregelen ondervang je de relevante bedrijfsrisico's? Hoe controleer je de inkopen, voorraden en de omzet? Hoe tackel je fraude? En wat doe je met de klikbrief van de CFO in gewetensnood?

Lees meer
vanaf  € 29,00
Boekomslag 2A
Dit deel helpt RA- en AA-studenten om zich goed en effici√ęnt voor te bereiden op tentamens auditing. Het bevat cases over veel facetten van de jaarrekeningcontrole waaronder de onafhankelijkheidsregels, beheersings- en controlerisico's, de audit van bedrijfsprocessen en het afgeven van controleverklaringen.
Lees meer
vanaf  € 25,00
Boekomslag 1A wet- en regelgeving
Dit Compendium maakt de wet- en regelgeving voor accountants transparant. Brenda Westra beschrijft glashelder wanneer RA's en AA's aan welke regels moeten voldoen en wijst ook op de mazen in de wet.
Lees meer
vanaf  € 59,00
Boekomslag 1 handleiding voor tentamens auditing
Dit boek laat zien hoe je succesvol tentamens auditing uitwerkt, mede aan de hand van handige voorbeeldteksten.
Lees meer
vanaf  € 29,00
Boekomslag 1B
Dit Compendium behandelt de Controle- en overige standaarden (COS) die betrekking hebben op de jaarrekeningcontrole. De COS worden in heldere taal samengevat, toegelicht en verduidelijkt. Alle RA's en AA's moeten deze standaarden toepassen.
Lees meer
vanaf  € 55,00