Economie

Rekenmeesters zijn het regelmatig niet eens over economische vooruitzichten, de boeken in deze categorie verschaffen vooral economisch inzicht waaronder die van bekende economen.
6 resultaten in Economie | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Ondernemen is een ABC'tje
Serial ondernemer en investeerder Michiel Muller maakt met zijn beproefde methode de drempel voor succesvol ondernemen een stuk lager.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Het geheim van disruptie
'Het geheim van disruptie' van Menno Lanting bevat de kernboodschap uit zijn bestseller 'De disruptieparadox': de vier paradoxen van disruptie.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Hoe word ik een speedboot?
Menno Lanting reisde de wereld over op zoek naar de meest inspirerende ondernemers en organisaties, zowel start-ups als grote multinationals. In dit boek vind je de belangrijkste lessen om ons voor te bereiden op de toekomst en op de nieuwe manier van werken.
Lees meer
vanaf  € 6,99
Boekomslag De kleine Covey
'De kleine Covey'. Een handige samenvatting van Stephen Covey's 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap'.
Lees meer
vanaf  € 6,99
Boekomslag De kleine Buffett
Warren Buffett is de bekendste belegger en investeerder ter wereld. In 'De kleine Buffett. Zijn beleggingsfilosofie samengevat' vat financieel expert Patrick Beijersbergen zijn inzichten voor u samen.
Lees meer
vanaf  € 7,99
Boekomslag Een beetje Nooit Af
Superkorte hervertelling van 'Nooit Af', de spraakmakende visie over de fundamenten van leven en werk waarmee Martijn Aslander en Erwin Witteveen in 2016 de gemoederen opschudden.
Lees meer
vanaf  € 7,50