Economie

Rekenmeesters zijn het regelmatig niet eens over economische vooruitzichten, de boeken in deze categorie verschaffen vooral economisch inzicht waaronder die van bekende economen.
623 resultaten in Economie | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Hermanuscript
***** PAS OP, INCLUSIEF VIP-PROGRAMMA ***** Neem contact op met Rick Hermanussen over het VIP-programma. Dat mag voordat het je het überhaupt koopt, maar ook daarna. De trilogie van Rick Hermanussen is het ideale cadeau voor een startende ondernemer, marketeer of collega van de marketingafdeling.
Lees meer
vanaf  € 139,00
Boekomslag How to become the best Online Marketeer
Online Marketeer, het is 1 van de meest omslachtige beroepen in Nederland. Een online marketeer kan zich met zoveel aspecten bezig houden dat het eigenlijk onmogelijk is dat er maar 1 persoon aan marketing doet voor jouw bedrijf. Zelfs een team van 5 man is te weinig om jouw markt te domineren.
Lees meer
vanaf  € 99,00
Boekomslag How to become the best Content Creator
Dit boek is onderdeel van het VIP-programma: Content Creatie XXL Koop dit boek dus ook alleen als je de workshop Content Creatie XXL wilt volgen. Nadat je dit boek gekocht hebt, neem je contact op met Rick Hermanussen voor een belafspraak, een koffie afspraak en een live trainingsafspraak. Resultaat van de de workshop: 1.
Lees meer
vanaf  € 139,99
Boekomslag How to become the best Entrepreneur
Hallo! Ik ben Rick Hermanussen, een schrijver van 3 met elkaar verweven boeken. Een trilogie over Verleidend Schrijven, Content Creaties & Ondernemerschap: 1. Hoe word je de beste Copywriter - Auteur Rick Hermanussen 2. Hoe word je de beste Content Creator - Auteur Rick Hermanussen 3.
Lees meer
vanaf  € 139,00
Boekomslag How to become the best Project Manager
Om meer dan 200 projecten te kunnen managen, is een diepe betrokkenheid bij alle partijen cruciaal. Iedereen moet het tijdschema weten, wat de prioriteit heeft en dat iedereen aan het project werkt alsof het z'n levenswerk is.
Lees meer
vanaf  € 99,00
Boekomslag How to become the best Website Builder
Vroeger maakte ik ook website en deed ik amper aan content creatie, SEO, SEA en andere termen uit de marketingboeken. Hedendaags is het cruciaal om klanten meer te bieden dan een template website en unieke teksten. Denk ook aan content creatie gespecificeerd op de doelgroep en het opvolgen van leads.
Lees meer
vanaf  € 99,00
Boekomslag BiertjeDrinken.nl
Dit boek helpt jou beter gevonden te worden en zichtbaarder te zijn op Social Media -kanalen zoals LinkedIn, YouTube en Instagram. Samen met Rick Hermanussen ga je kijken waar bij jou de kansen liggen voor de Online Marketing van jouw merk, jouw Personal Branding en/of van jouw markt. Jij kiest de manier van kennisoverdracht.
Lees meer
vanaf  € 99,00
Boekomslag Help, ik zit in de OR!
Het succes van de ondernemingsraad hangt af van de samenwerking. Met elkaar, met de bestuurder en de achterban. Ondernemingsraden zijn de meeste tijd kwijt met vergaderen over inhoudelijke onderwerpen. Als de OR daarnaast 5% van zijn tijd zou besteden aan de samenwerking, zou dat veel extra resultaat opleveren.
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag Van alle markten thuis
deze kan nog even worden ingevuld
Lees meer
vanaf  € 12,50
Boekomslag Applied research
This book focuses on the practical relevance of research. It describes in a clear and factual way what research implies. It goes through the five phases in the cycle of designing, performing, analysing and reporting applied research. The first phase comprises a problem analysis in which the problem definition is formulated.
Lees meer
vanaf  € 43,95
Boekomslag Spiritual Entrepreneurship
The journey to success in entrepreneurship doesn't always advance as planned and failure, deception and doubt are not uncommon. Many books have been written about best practices and strategies to accelerate success in entrepreneurship. Nevertheless, these best practices and strategies cannot prepare you for the ambiguous trials, tribulations and obstacles that will occur.
Lees meer
vanaf  € 20,00
Boekomslag Formule X
'Formule X' van Jurriaan Kamer en Rini van Solingen is een verhalend managementboek over snelheid, leiderschap en organisatieverandering. Veel organisaties worstelen met het feit dat de wereld sneller is geworden. Voor bedrijven en professionals voelt het leveren van werk vaak als een onmogelijke spagaat tussen kwaliteit en snelheid.
Lees meer
vanaf  € 21,99
Boekomslag Beleggen met modelportefeuilles mei 2019
Deze uitgave bevat 15 modelportefeuilles met diverse beleggingsprofielen (defensief tot offensief) in de range euro 75.000,-- tot euro 300.000,--. Kant en klaar welke u zo kunt uitvoeren bij uw eigen bank. De beste aandelen, de beste beleggingsfondsen. Daarnaast zijn de thema's behoud, dividend en groei uitgewerkt.
Lees meer
vanaf  € 175,00
Boekomslag Mijn liefdesliefje , Love , Love..
Mijn liefdesliefje , Love , Love.. Mijn liefdesliefje voor dag en nacht.. Mijn liefdesliefje , Love , Love.. Mijn liefdesliefje , Dat jij was.. Mijn liefdesliefje , Love , Love..
Lees meer
vanaf  € 19,50
Boekomslag Elke werkdag een topdag
Ben je ook zo druk? Kom je niet toe aan wat je echt wilt doen? Dan is het tijd om de regie te pakken: reken af met de drukte en creëer ruimte in je hoofd. Doe wat er echt toe doet, zodat je werkdag je voortaan een goed gevoel oplevert. Mirjam Wiersma, bekend van Zakelijk flirten, testte een jaar lang technieken om meer uit je werkdag te halen.
Lees meer
vanaf  € 23,50
Boekomslag Ondernemen is een ABC'tje
Serial ondernemer en investeerder Michiel Muller maakt met zijn beproefde methode de drempel voor succesvol ondernemen een stuk lager.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Bedrijfskunde
Wie de ambitie heeft om te gaan ondernemen of dat al doet, moet van vele markten op zijn minst een behoorlijke basiskennis hebben. Deze uitgave brengt die kennis bij elkaar.
Lees meer
vanaf  € 60,00
Boekomslag Met veel liefde gedicht , Voor jou..
Deze nieuwe bundel weer graag door mij gedicht.. Deze nieuwe bundel van mij , Voor jou..
Lees meer
vanaf  € 19,40
Boekomslag Mijn receptenboek
vanaf  € 19,49
Boekomslag Super social
Je klanten zijn de hele dag online, waar blijf jij? Met dit boek bouw je onweerstaanbare sociale media waarmee je mensen echt bij je onderneming betrekt. Super social verandert de manier waarop je sociale media gebruikt. Niet als iets leuks voor erbij, maar als de basis van je communicatiestrategie.
Lees meer
vanaf  € 24,50
Boekomslag De Gelukseconomie
Het kapitalisme heeft ons welvaart gebracht, ook sociaal-emotionele armoede. Nog nooit waren zoveel mensen depressief, eenzaam en burn-out.
Lees meer
vanaf  € 39,95
Boekomslag Het ultieme vegan kookboek,
Auteur: Happy Vegan Titel boek: Het ultieme vegan kookboek, 84 heerlijke recepten + tips en tricks Het boek bestaat uit de volgende hoofdstukken: (deze receptuur is ook los verkrijgbaar als ebook) - Onmisbare Tips & tricks - 14 Heerlijke vegan smoothies - 14 Heerlijke vegan salades - 14 Heerlijke vegan soepen - 14 Heerlijke vegan voorgerechten - 14 Heerlijke vegan hoof
Lees meer
vanaf  € 26,89
Boekomslag Kwaliteitsmanagementsystemen
Het landschap op gebied van kwaliteit is permanent in verandering. Nieuwe kwaliteitsmethoden, nieuwe normen, nieuwe klanteneisen, nieuwe machines, nieuwe risico's of nieuwe productiemethoden maken het voor de kwaliteitscoördinator uitdagend om deze veranderingen op te volgen en te implementeren in de organisatie.
Lees meer
vanaf  € 39,00
Boekomslag De start-up professional
Jonge professionals hebben steeds meer moeite hun startende carrière vorm te geven. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar zo snel op, dat de arbeidsmarkt blijft veranderen. Toekomstbestendigheid hangt daardoor steeds meer af van iemands persoonlijkheid en steeds minder van de beroepskeuze.
Lees meer
vanaf  € 19,50
Boekomslag Milieumanagementsystemen
Het landschap op het gebied van milieu is permanent in verandering. Nieuwe wetgeving, nieuwe milieugevaarlijke stoffen, nieuwe milieurisico's of nieuwe productiemethoden maken het voor de milieucoördinator uitdagend om deze veranderingen op te volgen en te implementeren in de organisatie.
Lees meer
vanaf  € 39,00
Boekomslag Beleggen in vastgoed - Deel II. Thematische toelichting - 1. Kwaliteit
Dit boek 'Kwaliteit' is het eerste deel van Deel II. uit de serie 'Beleggen in vastgoed - Op transparantie gericht'. Het thema is van groot belang, want het toekennen van waarde is kwaliteit gerelateerd, maar daarop wordt nooit serieus ingegaan bij het waarderen. Na het theoretische 1e gedeelte, plaats het 2e gedeelte dat in de context van vastgoed.
Lees meer
vanaf  € 90,00
Boekomslag Denken als Gordon Ramsay
Gordon Ramsay is een duivel in de keuken. Hij vloekt en hij tiert en hij is zowel in de keuken als op tv ongekend succesvol. Hij sleepte een recordaantal van zestien Michelinsterren binnen.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag Beleggen in vastgoed - IV. 1. Marktsegment Science parks
Dit is het eerste boek van deel vier van de serie 'Beleggen in vastgoed - Op transparantie gericht'. Het thema ervan is science park-vastgoed, het beleggen daarin en het managen daarvan. Science parks zijn van belang vanwege de Reen relatief laag risicoprofiel aan toegekenend wordrendementsontwikkeling.
Lees meer
vanaf  € 78,00
Boekomslag Opvallen met visual storytelling in 60 minuten
Als je online aandacht voor je verhaal wilt krijgen, is tekst niet meer voldoende. Je hebt ook beeld nodig: dat wordt veel sneller verwerkt door het menselijk brein. Leer hoe je video, animaties en infographics kunt inzetten voor succesvolle online communicatie.
Lees meer
vanaf  € 12,50
Boekomslag De onweerstaanbaarheidstheorie
Nu alles een commodity wordt, zit er maar één ding op: vernieuwen en zo een onweerstaanbaar bedrijf worden. De Onweerstaanbaarheidstheorie geeft inzicht in en oplossingen voor de belangrijkste vraag waarmee bedrijven worden geconfronteerd: hoe kun je ontsnappen aan de commodity-valkuil? Het goede nieuws is: je kunt het zelf.
Lees meer
vanaf  € 16,99
Boekomslag Hoe word ik een speedboot?
Menno Lanting reisde de wereld over op zoek naar de meest inspirerende ondernemers en organisaties, zowel start-ups als grote multinationals. In dit boek vind je de belangrijkste lessen om ons voor te bereiden op de toekomst en op de nieuwe manier van werken.
Lees meer
vanaf  € 6,99
Boekomslag Zo schrijf je een goed managementboek
Een managementboek schrijven is nog steeds een van de beste manieren om jezelf als deskundige op de kaart te zetten. Dat wil jij ook, maar waar moet je beginnen? En waar haal je de tijd vandaan? Een goed boek schrijven is moeilijk. Als het makkelijk was, dan deed de lezer het zelf wel. Maar met een goede voorbereiding zal het je lukken.
Lees meer
vanaf  € 21,50
Boekomslag Veiligheidsmanagementsystemen
Het landschap op gebied van veiligheid en gezondheid (V&G) is permanent in verandering. Nieuwe wetgeving, nieuwe gevaarlijke stoffen, nieuwe risico's of nieuwe productiemethoden maken het voor de preventieprofessional uitdagend om deze veranderingen op te volgen en te implementeren in de organisatie.
Lees meer
vanaf  € 39,00
Boekomslag Kasstroomcalculaties voor een optimaal financieel beleid
Kasstroomcalculaties zijn een belangrijke managementtechniek die financiële directies van ondernemingen helpen om de juiste beleidsbeslissingen te nemen, ter maximalisatie van de waarde van hun onderneming.
Lees meer
vanaf  € 49,00
Boekomslag Groeien met verdienmodellen in 60 minuten
Heeft jouw onderneming wel het beste verdienmodel? Er zijn modellen waarmee je misschien meer kunt omzetten. Maak kennis met het abonnementsmodel, het lokaasmodel en nog twintig verdienmodellen waarmee je nieuwe markten kunt aanboren. Marijn Mulders is gespecialiseerd in veranderingsmanagement en businessmodellen.
Lees meer
vanaf  € 12,50
Boekomslag Out of office
We horen langs alle kanten dat we onze grenzen moeten bewaken. Terecht maar we mogen hard werken niet demoniseren. Sabine doorbreekt de taboes rond hard werken en geeft je een handige toolkit.
Lees meer
vanaf  € 29,99
Boekomslag Parttime ZZP 2020
De voordelen van parttime ondernemen
Veel mensen die parttime starten doen dit vanwege de zekerheid van een baan. De inkomsten uit het eigen bedrijf of uit het freelance werk zijn zeker in het begin vaak onvoldoende om van te leven. Voor deze starters is het parttime ondernemerschap dan ook een tussenstap.
Lees meer
vanaf  € 24,95
Boekomslag Denken als Marcel Boekhoorn
Marcel Boekhoorn is de ondernemendste investeerder van Nederland. Sinds de verkoop van Bakker Bart rijgt hij lucratieve deals aaneen. Rijk werd hij door Telfort met een half miljard euro winst te slijten aan KPN. Beroemd werd hij als de redder van Hema.
Lees meer
vanaf  € 15,00
Boekomslag Routeplan 25
De regio Antwerpen-Waasland is een uitzonderlijke economische biotoop: een van de meest dichtbevolkte en welvarende regio's van Europa.
Lees meer
vanaf  € 29,99
Boekomslag Out of office
Verzet jij bergen werk vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel?
Krijg je soms te horen dat je (té) hard werkt?
Vind je dat jij als leidinggevende het hardst werkt van iedereen?
En stel je zelden een out of office in?Antwoord je 'ja' op minstens twee van deze vragen? Dan is de kans groot dat je een harde werker bent.
Lees meer
vanaf  € 29,99
Boekomslag SUCCESVOL INKOPEN
De maatschappij verandert, de zorg verandert mee. De spelregels daarmee ook. Ziekenhuizen opereren in een complex krachtenveld waarin een nieuw evenwicht gevonden moet worden tussen zorg, management en (nieuwe) wettelijke kaders. Procesveranderingen, verbeteringen en besparingen beginnen bij een strategische inkoopgedachte.
Lees meer
vanaf  € 24,99
Boekomslag Gedichten, hersenspinsels en verhaaltjes
Integer convallis, orci egestas fringilla viverra, diam eros pulvinar lorem, ac viverra enim urna nec augue. Nullam ut scelerisque nulla. Maecenas tortor eros, dictum nec quam eu, feugiat fermentum erat. Sed mi mi, consectetur at tortor ac, tincidunt aliquam ex. Nunc scelerisque pharetra ipsum. Aliquam sollicitudin mauris sed egestas facilisis.
Lees meer
vanaf  € 18,62
Boekomslag Ons bedrijf, een doolhof van emoties
Maure beschrijft simpel en in vogelvlucht de zakelijke kant dat een zeer groot deel, zoniet het allergrootste, aspect is in het leven van haar gezin.
Lees meer
vanaf  € 19,75
Boekomslag Waat 'n fieëst en ânger verhäölkes
Het in stand houden van het Limburgs dialect is voor velen heel belangrijk. Dat bleek mede uit het succes van mijn eerste bundel Wieërter verhäölkes in 2017. De laatste tijd kreeg ik steeds vaker de vraag wanneer een nieuwe bundel verhalen in het dialect zou verschijnen.
Lees meer
vanaf  € 13,06
Boekomslag Agile werken in 60 minuten
Agile is populair, en niet zonder reden. Door kleine stappen te zetten en al doende te leren kun je veel sneller resultaat boeken en eerder inspelen op veranderingen. Maar agile werken vereist wel dat je anders denkt en samenwerkt.
Lees meer
vanaf  € 12,50
Boekomslag AL WAT GINDS IS
Frans Siliakus (1953) heeft na het succes van zijn eerste dichtbundel 'Door de dood bekoord', en zijn tweede bundel 'Stemmen uit het verleden' de weg vervolgd die hij al was ingeslagen. Die stemmen uit het verleden kwamen uit een ver verwijderd gebied.
Lees meer
vanaf  € 25,66
Boekomslag Data modelleren in de praktijk
Dit boek bestaat uit twee delen, in ieder deel wordt vanuit een ander gezichtsveld gekeken naar data en modelleren. Ieder deel bestaat uit een overzicht van verschillende uitwerkingen opgedeeld in hoofdstukken. Ieder hoofdstuk heeft binnen een deel een vergelijkbare opbouw.
Lees meer
vanaf  € 29,95
Boekomslag De conflictadviseur
Met dit boek introduceren wij de conflictadviseur: een professional die een passend advies formuleert voor een lopend conflict. Dit advies komt tot stand op basis van een brede kennis over conflicten, behandelmethoden en communicatievaardigheden. Kennis die je in dit boek vindt. Algemeen uitgangspunt is: conflictaanpak vereist maatwerk. Elk conflict is anders.
Lees meer
vanaf  € 22,50