Acties

Aantrekkelijke en tijdelijke kortingen op boeken, ebooks en luisterboeken.
11 resultaten in Acties | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Kintsugi
'Candice Kumai is de golden girl van de wellness-wereld' Elle Als dochter van een Japanse moeder en Amerikaanse vader deelt Candice Kumai in Kintsugi de eeuwenoude Japanse tradities die haar rust, hoop en kracht geven, samen met tientallen gezonde recepten die zijn gebaseerd op de Japanse keuken.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Paul Simon
De eerste biografie over Paul Simon met medewerking van Simon zelf Paul Simon is een van de grootste en meest geliefde songwriters in de popmuziekgeschiedenis met hits als ‘The Sound of Silence’, ‘Bridge Over Troubled Water’ en ‘Graceland’.
Lees meer
vanaf  € 10,00
Boekomslag Duty free: wodka en sigaren
Sensationele wereld van sigaren, wodka, Russische elite en maffia Wanneer Jan-Tjerk Mossel in de jaren tachtig als export manager van Dannemann Cigars de opdracht krijgt een importeur te vinden in het postcommunistische Rusland, heeft hij nog geen idee wat hem te wachten staat.
Lees meer
vanaf  € 10,00
Boekomslag Help me!
'Droge humor en zelfrelativering.' – Susan Smit, Happinez
'Hilarisch en herkenbaar' – Fidan Ekiz
'Sprankelend debuut.' – The Bookseller Wat gebeurt er als je de adviezen uit de oneindige stapel zelfhulpboeken daadwerkelijk opvolgt? Dat is wat Marianne Power doet als ze genoeg heeft van de sleur.
Lees meer
vanaf  € 10,00
Boekomslag Sexy, but tired. But sexy.
Hoe hou je je relatie spicy? Hoe verberg je een buikje of een bips vol cellulite? Waarom is het hartstikke onverstandig om 'nudes' te 'senden' en het tóch doen? Dan die andere nudes: welke lipsticks en waarom? Hoe overleef je een netwerkborrel waar je niemand kent? Hoe red je Humberto Tan op je eerste werkdag? Of: hoe kom je uiterst stijlvol je zwangerschap door en
Lees meer
vanaf  € 10,00
Boekomslag Estée kookt
In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Kruip nooit achter een geranium
Een persoonlijke zoektocht naar een lang en gelukkig leven. Als je vijftig wordt, is je blik opeens gericht naar de andere kant; die van ‘de ouderen’. In de vorige eeuw was dat een spookbeeld. De kinderen waren het huis uit, je man zag je niet meer staan, je had geen baan en geen uitgebreide schare vriendinnen.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag De avonturen van een jonge bioloog
Gezien bij RTL Late Night: 'Schitterend boek!' Sir David Attenboroug, de bekendste bioloog ter wereld 'Onmogelijk om weg te leggen.' The Telegraph Vijftig jaar geleden veranderde Sir David Attenborough de manier waarop we naar de natuur kijken voorgoed.
Lees meer
vanaf  € 10,00
Boekomslag Pelgrim
Bestsellerauteur Philip Dröge duikt in het vergeten leven van Christiaan Snouck Hurgronje. Een wetenschapper, spion en avonturier die eind negentiende eeuw in Mekka en Atjeh een heus dubbelleven leidt.
Lees meer
vanaf  € 10,00