Acties

Aantrekkelijke en tijdelijke kortingen op boeken, ebooks en luisterboeken.
51 resultaten in Acties | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Olaf & Giraf en de Grote Plons
Giraf is aangekomen in Nederland en fietst rond op een bakfiets volgeladen met gekleurde doosjes! Hij is op zoek naar Olaf... En Olaf? Hij is op zoek naar Giraf! Maar waar zou een giraffe zich kunnen verstoppen denk je? In de bus of in de supermarkt? Ga met ze mee op avontuur en ontdek het zelf.
Lees meer
vanaf  € 12,95
Boekomslag Het niets aan de hand hotel
Het niets aan de hand hotel Welkom in 'Het niets aan de hand hotel', waar magische wezens heerlijk zorgeloos op vakantie kunnen en waar gek juist normaal is voor Frankie Banister en zijn ouders. Op een dag komt er een koboldprins naar het hotel! Frankie en zijn ouders komen meteen in actie om ervoor te zorgen dat alles op en top geregeld is voor zijn komst.
Lees meer
vanaf  € 10,00
Boekomslag Zij en ik
Jupiter en haar buurjongen Courtney zijn al elf jaar beste vrienden, maar alles verandert als de mooie, sprankelende Rae hun leven instapt. Courtney 'Coop' Cooper: Gedumpt. Nog een keer. Normaal zou ik het niet erg vinden, maar op dit moment negeert mijn beste vriendin Jupiter Sanchez me om een of ander meisje te appen.
Lees meer
vanaf  € 10,00
Boekomslag Royals
Royals van Rachel Hawkins Een heerlijke YA-romance, perfect voor fans van de Selection-serie! Daisy Winters is dol op scifi, heeft een bijbaantje bij Walmart, houdt ervan haar haar in knalkleuren te verven en ze heeft een perfecte oudere zus die op het punt staat zich te verloven met de Schotse kroonprins Alex.
Lees meer
vanaf  € 10,00
Boekomslag Dadoe viert vakantie
Zomers puzzel- en verhalenboek van Dadoe, geschreven door Jim Bakkum en Kirsten Michel.
Lees meer
vanaf  € 7,99
Boekomslag Heerestraat en Rozenlaan
Nina's ouders zijn net gescheiden. Dat betekent niet alleen dat Nina vanaf nu elk weekend met een enorme weekendtas heen en weer moet fietsen tussen twee huizen, maar ook dat ze in sneltreinvaart moet wennen aan de nieuwe situatie. Aan de nieuwe vriendin van haar vader bijvoorbeeld, die twee kinderen heeft: Lindi (type valse stiefzus) en Mark (headbangende metalfan).
Lees meer
vanaf  € 4,99
Boekomslag Dog Man
De bestseller uit Amerika van dit moment: Dog Man! Lees nu het eerste boek over deze blaffende boevenvanger – half hond, half agent en helemaal politieheld.
Lees meer
vanaf  € 10,00
Boekomslag Deel 3
vanaf  € 5,00
Boekomslag De taal der doornen
Duik in een wereld van spookstadjes, hongerige wouden en pratende dieren, een wereld waar bij maanlicht duistere overeenkomsten worden gesloten. Lees over de zeemeermin die dodelijke stormen oproept en over een rivier die bereid is een door liefde verblinde jongeman te helpen, maar alleen tegen een vreselijke prijs.
Lees meer
vanaf  € 10,00
Boekomslag Toffie en de oude schatkaart
Op reis door het dierenrijk met een oude schatkaart Boek op AVI E4 niveau voor jongens en meisjes Met prachtige kleurenillustraties Hoera! Toffie en Kwast beleven weer een nieuw avontuur samen! Na de succesvolle start verschijnt dit voorjaar alweer het vierde boek in de serie.
Lees meer
vanaf  € 5,00
Boekomslag De strijdmagiër
De strijdmagiër van Taran Matharu Het razendspannende vervolg op De nieuweling en De edele Fletcher en zijn vrienden moeten vechten om te overleven als ze de ether doorkruisen op zoek naar een weg terug naar hun eigen wereld.
Lees meer
vanaf  € 10,00
Boekomslag I See London, I See France
I see London, I see France van Sarah Mlynowski Een grappig en ontroerend reisavontuur De negentienjarige Sydney heeft de perfecte zomer uitgestippeld. Samen met haar beste vriendin Leela gaat ze een maand door Europa reizen; selfies maken bij de Eiffeltoren, gelati eten en leuke jongens ontmoeten.
Lees meer
vanaf  € 10,00
Boekomslag De bliksemdief
Percy Jackson staat op het punt om van school getrapt te worden. Alweer... Een dat is nog maar zijn kleinste zorg, want hij ontdekt dat hij de nakomeling is van een Griekse god. Als de bliksemschicht van Zeus wordt gestolen hebben Percy en zijn vrienden tien dagen de tijd om zijn onschuld te bewijzen, anders zal er een oorlog uitbreken op de Olympus.
Lees meer
vanaf  € 5,00
Boekomslag Reis naar het middelpunt van de aarde
Professor Otto Lidenbrock stuit op een stukje perkament met daarop een oude en onbegrijpelijke tekst. Samen met zijn jonge neef Axel weet hij het perkament te ontcijferen. Ze lezen: Als je vóór 1 juli afdaalt in de vulkaan Sneffels -via de krater die zich in de schaduw van de bergtop Scartaris bevindt- kom je bij het middelpunt van de aarde uit. Ik heb het gedaan.
Lees meer
vanaf  € 7,50
Boekomslag Welkwoud
Dit Perzische sprookje begint op een ijzig koude avond... Laylee woont in het magische Welkwoud, waar de bewoners een gouden huid hebben en de winter vieren met eindeloos veel feestjes. Maar zij doet niet mee aan alle feestelijkheden. Laylee kan zich bijna niet meer herinneren hoe het was vóór haar moeder overleed.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Alter ego
Alter ego is het eerste deel in een nieuwe serie van Marissa Meyer, bekend van The Lunar Chronicles.


Geheime identiteiten.

Uitzonderlijke talenten.

Zij wil wraak. Hij wil gerechtigheid.

De Rebellen zijn een groep jongeren met buitengewone vermogens en talenten, die is ontstaan uit een de ruïnes van een verpulverde samenleving.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Zac & Mia
De laatste persoon die Zac had verwacht in de kamer naast die van hem, is een meisje zoals Mia: boos, snel op haar teentjes getrapt en met een twijfelachtige muzieksmaak. In de 'echte' wereld zou hij nooit bevriend met haar (willen) raken.
Lees meer
vanaf  € 5,00
Boekomslag Achter de nevel
Jacinda heeft een grote fout gemaakt en moet gedwongen terug naar haar draki-kolonie. Dit betekent dat ze eindelijk weer kan zijn wie ze echt is, een draki, maar ook dat ze Will moet achterlaten en haar straf onder ogen moet zien.
Lees meer
vanaf  € 5,00
Boekomslag Kracht van de onyx
Miram is gevangengenomen door de Enkro's en Jacinda, Tamra, Will én Cassian verzinnen een absurd plan om haar te redden: Jacinda zal zich ook laten oplsuiten. Na 24 uur zullen hun vrienden beide meisjes komen redden zodat ze voorgoed terug kunnen keren naar de kolonie, maar het loopt anders dan gepland.
Lees meer
vanaf  € 4,99
Boekomslag Ziel van vuur
Jacinda is een draki; ze ziet eruit als een meisje maar kan zich transformeren tot een draak. Vanaf het moment dat wordt vastgesteld dat ze tot een van de meest bijzondere soorten hoort, wordt haar leven beheerst door haar kolonie.

Het benauwt haar dat ze voortdurend in de gaten wordt gehouden.
Lees meer
vanaf  € 5,00
Boekomslag Gever
De maatschappij waarin Jonas opgroeit, lijkt perfect. Er is geen oorlog of pijn. Iedereen krijgt een duidelijke taak en er hoeven geen keuzes te worden gemaakt. Wanneer Jonas twaalf is, wordt hij uitverkoren. Jonas wordt Bewaker van Herinneringen: hij ziet toe op het geheugen van de samenleving. Hij wordt door de Gever ingewijd in de geheimen van anderen.
Lees meer
vanaf  € 5,00
Boekomslag De laatste Namsara
In den beginne was de Oude eenzaam. Daarom maakte hij twee metgezellen voor zichzelf. De eerste noemde hij Namsara. De tweede metgezel noemde hij Iskari. Waar Namsara blijdschap en liefde bracht, bracht Iskari dood en verderf. Asha is niet alleen de dochter van de koning van Firgaard, maar ook de Iskari; de meest gevreesde drakendoder van het land.
Lees meer
vanaf  € 10,00
Boekomslag 1
Na een roerige periode lijkt de vrede teruggekeerd op zowel de aarde als de maan. Maar Iko weet wel beter: ze jaagt op losgeslagen genetisch gemanipuleerde wolfsoldaten. Zij zwerven nog steeds rond en lijken gevaarlijker dan ooit.
Lees meer
vanaf  € 10,00
Boekomslag Dadoe
Lees, luister en zing met dit vrolijke prentenboek, inclusief CD met ingezongen nummers van Jim Bakkum en Kirsten Michel én karaokeversie!
Lees meer
vanaf  € 7,99
Boekomslag Muggenland
Het leven van Mim Malone staat op zijn kop. Haar vader en nieuwe stiefmoeder besloten te verhuizen, waardoor Mim opeens in de wastelands van Mississipi woont, in plaats van haar vertrouwde Ohio. En voordat deze storm goed en wel is gaan liggen, hoort ze dat haar moeder ziek is geworden.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Bushaltebaby
Samen staren we naar de doos. Hij beweegt. Een beetje. Ik strek mijn hals om erin te kijken. In het licht zien we iets wits wapperen in het licht. Een minuscuul handje. Wanneer ze op een avond van school naar huis loopt, vindt de 13-jarige Amy tot haar grote schrik een pasgeboren baby in een bushokje.
Lees meer
vanaf  € 10,00
Boekomslag Groeibijbel
De groeibijbel wil de bijbelse verhalen verrassend en verfrissend vertellen voor tieners en (jong)volwassenen.
Lees meer
vanaf  € 17,50
Boekomslag De kleine prinses
De komst van Sara Crewe op de chique kostschool van Miss Minchin in Londen gaat niet onopgemerkt voorbij. Met haar elegante kleding, haar onberispelijke manieren en haar altijd lieve en vriendelijke karakter, krijgt het muizinnetje al snel de bijnaam "de kleine prinses".
Lees meer
vanaf  € 7,50
Boekomslag Toffie en de kleine olifant
Hoera, Toffie en Kwast gaan samen nog veel meer avonturen beleven! Na de succesvolle start van de serie, verschijnt dit voorjaar het derde boek in de serie. De eerste twee delen zijn heel goed ontvangen, en blijken zowel populair om voor te lezen (5+) als om zelfstandig te lezen (7+).
Lees meer
vanaf  € 5,00
Boekomslag De onverklaarbare logica van mijn leven
Het is de eerste dag van Sals laatste jaar op de middelbare school en alles staat op het punt te veranderen.

Salvador dacht dat hij wist waar hij hoorde in de wereld. Maar als hij geconfronteerd wordt met zijn veranderende gedrag, begint hij meer en meer na te denken over zijn verleden, heden en toekomst.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Silvester...en het knorrende cadeau
'Silvester krijgt een varken' is het derde deel in de succesvolle serie graphic novels over Silvester. Silvester verkoopt lootjes voor 'Ons Honk'. De hoofdprijs is een heel varken. Sil en zijn ouders winnen de prijs. Sils vader timmert alvast een hok. Het varken wordt afgeleverd met een diepvrieswagen... in handige porties.
Lees meer
vanaf  € 11,50
Boekomslag Toffie maakt nieuwe vrienden
Nieuwe serie voor een brede doelgroep (liefhebbers van o.a. Heksje Billy,
Doltje Weerwolfje)

Alle stokstaartjes blijven hun hele leven in de burcht waar ze wonen, maar Toffie droomt ervan om op avontuur te gaan. Hij wil zien wat er aan de andere kant van de hoge heuvel is. Op een dag vertrekt hij.
Lees meer
vanaf  € 5,00
Boekomslag Toffie en het vliegende penseelzwijn
Nieuwe serie voor een brede doelgroep (liefhebbers van o.a. Heksje Billy,
Doltje Weerwolfje)

Alle stokstaartjes blijven hun hele leven in de burcht waar ze wonen, maar Toffie droomt ervan om op avontuur te gaan. Hij wil zien wat er aan de andere kant van de hoge heuvel is. Op een dag vertrekt hij.
Lees meer
vanaf  € 5,00
Boekomslag De Zwarte Piraat
Aan boord van zijn indrukwekkende schip bevaart de Zwarte Piraat de Caribische Zee. Hij is op zoek naar hertog Wan Guld, zijn aartsvijand. De hertog is namelijk verantwoordelijk voor de dood van zijn broers, de Rode en de Groene Piraat.
Lees meer
vanaf  € 7,50
Boekomslag Lijn 45
Dit verzonnen verhaal zou zo maar waargebeurd kunnen zijn. Merel Kan mixt op knappe wijze historische gebeurtenissen met fantasievolle wendingen waardoor een spannend verhaal ontstaat, dat is gebaseerd op werkelijkheden uit de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog.
Lees meer
vanaf  € 7,50
Boekomslag Moby Dick
De jonge knager Ishmael droomt van een avontuurlijk leven en besluit zich daarom aan te monsteren op een walvisvaarder. De onverschrokken en mysterieuze kapitein Ahab van dit schip heeft één brandende ambitie: om de reusachtige walvis Moby Dick te vinden met wie hij nog een oude rekening te vereffenen heeft ...
Lees meer
vanaf  € 7,50
Boekomslag Verhalen voor boys
Zes grappige verhalen om voor te lezen!
Over stuiteren door de ruimte, robothonden die een baasje zoeken, en ongelooflijk griezelige zussen...

Deze prachtige geïllustreerde verzameling is een ideaal cadeau voor kleine jongens.
Lees meer
vanaf  € 10,00
Boekomslag Verhalen voor girls
Zes sprookjeachtige verhalen om voor te lezen!
Over mooie gouden kettingen en bijzondere vriendschappen.
Lees wat een klein beetje elfenmagie kan doen

Deze prachtige geïllustreerde verzameling is een ideaal cadeau voor kleine meisjes.
Lees meer
vanaf  € 10,00
Boekomslag Maak vast!
Rits Kikker zijn mond open en dicht van links naar rechts. Zo is hij dicht en rits hem dan weer open.
Lees meer
vanaf  € 7,50
Boekomslag Speel- en doeboek Dinosauriërs
Ontdek alles over dinosauriërs en de prehistorische wereld met fascinerende speel- en doeboek. Maak je eigen dinotekeningen en kleur prachtige prehistorische tekeningen. Ga uitdagingen aan, zoals stickerpuzzels en de juiste fossielen bij elkaar zoeken. Vlucht voor roofdieren, red de dinosauriëreieren en speel andere spannende spelletjes.
Lees meer
vanaf  € 7,50
Boekomslag Het allermooiste boerderijboek
Kun jij de kleine kuikentjes helpen hun mama en papa terug te vinden op de boerderij? Je hoort allemaal spannende geluiden terwijl je dit boekje doorbladert.
Lees meer
vanaf  € 10,00
Boekomslag Het basisschoolboek
Het Basisschoolboek 3e editie Alles wat je leert op school in één boek Van spelling tot breuk, van Azië tot Napoleon, van waterhuis tot stroomkring en van voorrangskruising tot ‘How do you do’. Duidelijk uitgelegd met voorbeelden, illustraties en kaarten. Met begrippenlijsten en trefwoordenregister.
Lees meer
vanaf  € 19,95
Boekomslag Rembrandt voor kids
69 oefeningetjes en technieken voor (heel) jonge kunstenaars In dit creatieve en inspirerende boek leren kinderen tekenen. Ze leren omgaan met potloden, pennen, stiften, verf, borstels, kwasten, vingers, vorken, wattenstaafjes, rietjes, satéprikkers, kammen en wat je allemaal niet nog meer kunt verzinnen.
Lees meer
vanaf  € 9,99