4 tot 5 sterren

De beste boeken van Kaleida met een 4 tot 5 sterrenwaardering.
799 resultaten in 4 tot 5 sterren | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Gratis geld voor iedereen
Het probleem is niet dat we het niet goed hebben. Het probleem is dat we niet weten hoe het beter kan. In deze internationale bestseller laat Rutger Bregman zien hoe ideeën de wereld kunnen veranderen. Iedere mijlpaal van beschaving – van het einde van de slavernij tot het begin van de democratie – was ooit een utopische fantasie.
Lees meer
vanaf  € 7,00
Boekomslag Heilige Rita
Bijna vijftig jaar woont Paul Krüzen met zijn vader in een Saksische spookboerderij buiten Mariënveen, een vergeten dorp aan de grens. Eens zorgde zijn vader voor hem, nu zorgt hij voor zijn vader. Lang geleden stortte een Russische piloot neer in het maisveld achter hun huis. Dit zette een keten van gebeurtenissen in werking waarvan ze nooit volledig zijn bekomen.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Bizar
Ik heb de laatste tijd vaker het gevoel dat iemand me in de gaten houdt, maar steeds als ik probeer te ontdekken wie dat doet, zie ik niets. Ik beeld het me vast in... Elena, 15 jaar, voelt zich na de dood van haar vader eenzaam en onbegrepen. Online raakt ze aan de praat met Tim, bij wie ze zich meteen op haar gemak voelt en tegen wie ze alles kan zeggen.
Lees meer
vanaf  € 15,95
Boekomslag Lekker & simpel
150 populaire recepten van Sofie en Jorrit

Het heeft even geduurd, inmiddels duizenden vragen en mailtjes verder, maar nu is het eindelijk zover... de nieuwe uitgave van het eerste kookboek van Lekker en Simpel is een feit. Sofie & Jorrit hebben niet zomaar de tekst en foto's geknipt en geplakt en 'hup naar de drukker ermee'.
Lees meer
vanaf  € 21,99
Boekomslag De familiereünie
In de familiereünie, een intense roman over identiteit, liefde en vergeving toont Tatiana de Rosnay, de schrijver van Haar naam was Sarah, wederom haar kwaliteiten als uitmuntend verhalenverteller enerzijds en kenner van de menselijke ziel anderzijds.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Zomernacht
Net als andere jaren besteedt Laurien van Poelgeest de eerste week van de zomervakantie als leiding op een zomerkamp voor kinderen. Ook al kan ze na haar eerste jaar als lerares Nederlands op een middelbare school wel vakantie gebruiken, ze heeft veel zin in het kamp. Sinds ze zelf als kind meeging, heeft ze nog geen jaar overgeslagen.
Lees meer
vanaf  € 7,99
Boekomslag 12 regels voor het leven
Wat moet íedereen in de moderne wereld weten? Om antwoord te geven op deze moeilijkste vraag der vragen combineert de gerenommeerde psycholoog Jordan B. Peterson de zwaarbevochten waarheden van oude tradities met verbluffende ontdekkingen van grensverleggend wetenschappelijk onderzoek.
Lees meer
vanaf  € 8,99
Boekomslag Dichtregels voor de doden
Dichtregels voor de doden van Preston & Child is het achttiende deel in de Pendergast-serie. Na een machtswissel binnen de top van de FBI in New York, wordt A. X. L. Pendergast geconfronteerd met een onmogelijk voorwaarde om zijn baan te kunnen behouden: de fameuze einzelgänger moet gaan samenwerken met een partner.
Lees meer
vanaf  € 20,99
Boekomslag DE RUMAG. BIJBEL
Antwoorden op ál je vragen… Maar dan op z’n RUMAG.s Wat RUMAG. roept wordt trending. Wat RUMAG doet, trekt publiek. Met ruim een miljoen volgers is RUMAG. met recht een beweging te noemen. En dat is ook niet zo gek als je kijkt naar de merchandise met goed bedachte quotes en venijnige maar slimme grappen. Maar wat er nog niet was? Het RUMAG.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag Een goede daad
Wanneer oorlogsveteraan Aloysius Archer in 1949 voorwaardelijk vrijkomt uit de gevangenis, waar hij zat voor een misdaad die hij niet heeft gepleegd, vestigt hij zich in het stadje Poca City. Archer heeft een lijst meegekregen met wat hij verplicht is te doen na zijn vrijlating en wat hem allemaal verboden is.
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag De offers
In een gesloten gemeenschap in de buurt van het Titicacameer worden in korte tijd drie kinderen vermoord. Alles wijst erop dat ze op rituele wijze zijn omgebracht. De Nederlandse onderzoeksstudent Luc en zijn Boliviaanse collega Nayra raken bij de zaak betrokken.
Lees meer
vanaf  € 13,99
Boekomslag Nice girls don't get the corner office
Het ultieme carrièreboek voor vrouwen in een prachtige nieuwe uitvoering
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Sexdagboek
Dit is een boek over 365 dagen seks. Opwindende, harde, tedere, experimentele, luie, energieke, lustvolle, jubelende, routineuze, wonderlijke seks. Dit is ook een boek over vrouw-zijn, ouder worden, lichamelijkheid, schaamte en schaamteloosheid, overgave, en natuurlijk: een innige liefde. Dit boek is een daad.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag Zuidenwind
In de zomer van 1988 gaan Nicole en haar beste vriendin Marjolein na hun eindexamen op vakantie naar Benidorm. Samen met enkele klasgenoten willen ze een paar weken onbekommerd feestvieren – luieren op het strand, dansen tot diep in de nacht – voordat ze definitief een streep onder hun middelbareschooltijd zetten. Maar dan gaat het mis. Jaloezie. Ruzie.
Lees meer
vanaf  € 6,99
Boekomslag Escape boek
Kraak de codes en puzzel je door dit interactieve verhaal. Kun jij uit dit boek ontsnappen?
Lees meer
vanaf  € 10,99
Boekomslag Het Rosie project
De autistische Don Tillman doceert genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en is op zoek naar een vrouw. Door zijn sociale onhandigheid is hij echter nooit verder gekomen dan een eerste date. Met behulp van een zestien pagina's tellende vragenlijst hoopt hij zijn perfecte partner te vinden.
Lees meer
vanaf  € 5,99
Boekomslag Volle bloei
Volle bloei is het verhaal van vijf vrouwen op leeftijd: Danny, Wanda, Lies, Anneke en Greetje. Ze ontmoeten elkaar op de begraafplaats, waar ze bloemen leggen op de graven van hun overleden echtgenoten.
Lees meer
vanaf  € 12,50
Boekomslag Het liefst van al
Het liefst zou de kikker met iemand samen willen kwaken, of, nóg liever, met zijn tienen of zijn honderden in een reusachtig koor. De wesp wil veel liever dan te moeten steken gewoon gezellig met iemand theedrinken, zoals de olifant het liefst van al met de slak zou willen dansen, en nog wel boven op zijn huisje.
Lees meer
vanaf  € 4,99
Boekomslag Pech onderweg
Pech onderweg is een supergrappige verhalenbundel van schrijversduo De Gouden Grijns: Kinderjurywinnaars Jozua Douglas en Tosca Menten. Met zwart-witillustraties van Geert Gratama.
Een tijdmachine reist onbedoeld naar de dinosaurustijd, een duikbootje valt ten prooi aan een woest wezen en een spookkarretje neemt per ongeluk de verkeerde afslag in een spookhuis.
Lees meer
vanaf  € 7,99
Boekomslag Sjakie en de grote glazen lift
Sjakie en de grote glazen lift begint waar Sjakie en de chocoladefabriek ophoudt: in meneer Wonka's grote glazen lift. Een fantastisch kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.
Lees meer
vanaf  € 5,99
Boekomslag Zondagskind
dwarsligger 614 Judith Visser Zondagskind Een pure en overdonderende roman over opgroeien met autisme Zondagskind vertelt het verhaal van een jong meisje dat opgroeit in de jaren tachtig en negentig, een tijd waarin weinig bekend was over autisme.
Lees meer
vanaf  € 6,99
Boekomslag Brieven aan God en andere mensen
In zijn 'autobiografie van nooit verzonden brieven' ontloopt Paul van Vliet niets en niemand meer. Hij is niet langer de theaterman, niet de cabaretier, de zanger of de entertainer.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag De zeven zussen - Schaduw
'De zeven zussen – Schaduw' is het derde deel uit de zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag Een sprookje
In een sprookje van Danielle Steel leeft Camille haar droom: ze woont tussen de wijngaarden in de prachtige Napa Valley, Californië, en heeft een gerenommeerd wijnlandgoed, samen met haar ouders. Maar dan overlijdt plotseling haar moeder en moeten Camille en haar vader omgaan met het verlies van de vrouw van wie ze zoveel hielden.
Lees meer
vanaf  € 20,99
Boekomslag Zomerlicht, en dan komt de nacht
In 'Zomerlicht, en dan komt de nacht' schrijft Jón Kalman Stefánsson over een klein IJslands dorp, waar de bewoners dolen in het labyrint van de menselijke ziel. Iedereen strijdt op zijn manier tegen de lethargie, een gevaar dat in de kleine gemeenschap op de loer ligt.
Lees meer
vanaf  € 12,99
Boekomslag 5 minuten verhaaltjes
Korte verhalen voor elk moment van de dag voor eindeloos leesplezier met Woezel & Pip.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag De zeven zussen - Parel
'De zeven zussen – Parel' is het vierde deel uit de zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag De zeven zussen
'De zeven zussen' is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.
Lees meer
vanaf  € 9,99
Boekomslag De zeven zussen - Storm
'De zeven zussen – Storm' is het tweede deel uit de zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag De zeven zussen - Maan
'De zeven zussen – Maan' is het vijfde deel uit de zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag Ragdoll
Ragdoll van Daniel Cole is voor lezers met stalen zenuwen, die houden van Samuel Bjørk. In een appartement wordt een lichaam gevonden, samengesteld uit zes verschillende lijken en in elkaar genaaid tot een gruwelijke lappenpop.
Lees meer
vanaf  € 8,00
Boekomslag Familiegeheimen
De ongezonde manier waarop wij van jongs af aan getraind waren in het bewaken van geheimen, vormde de vruchtbare grond voor ons leven na dat met mijn vader.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag Leef een beetje!
Een geestige roman over liefde op latere leeftijd, van de winnaar van de Man Booker Prize Rond haar negentigste levensjaar vergeet Beryl Dusinbery vrijwel alles _ tot aan haar eigen kinderen toe. Ze slijt haar dagen met het treiteren van haar verzorgers en het door elkaar halen van oude anekdotes over verloren liefdes.
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag President vermist
Het Witte Huis is de thuisbasis van de president van de Verenigde Staten, de best bewaakte persoon ter wereld. Hoe is het dan mogelijk dat de Amerikaanse president spoorloos verdwijnt?President vermist is het adembenemende verhaal over macht waarin de lezer aan den lijve ondervindt hoe het is om de belangrijkste speler in the Oval Office te zijn.
Lees meer
vanaf  € 6,99
Boekomslag Ayrton Senna
Nog altijd wordt Ayrton Senna, de Braziliaanse drievoudig wereldkampioen, door vele collega's en fans gezien als de beste Formule 1-coureur aller tijden. Onlangs noemde NRC Handelsblad hem zelfs nog 'de grootste sporter aller tijden'.
Lees meer
vanaf  € 11,99
Boekomslag Slotcouplet
In 'Slotcouplet' vertelt longarts De Hosson openhartig hoe hij denkt, voelt en handelt bij vaak ingewikkelde ziektegeschiedenissen, en hoe hij worstelt met de vraag die veel dokters hebben: waar ligt de grens van geneeskunde?
Lees meer
vanaf  € 11,99