categorie: Koken en eten / Eten en drinken

Zelfgeplukt

heerlijke en heilzame bloemen- en kruideninfusies

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 19,99
Uitvoering
Gebonden
Al eeuwen maken we gebruik van kruiden en bloemen. Ze zijn onmisbaar in de keuken, ze bezitten tal van geneeskrachtige eigenschappen en ze zijn ideaal om 'thee' van te trekken. Die kruidenthees, eigenlijk infusies genoemd, zijn een lekker, gezond en trendy alternatief voor thee en koffie. Bovendien kun je eenvoudig zelf infusies maken met de planten en kruiden die je in je tuin hebt staan.

Trek samen met Ann Vansteenkiste de natuur in. Ze toont welke planten je kan gebruiken, hoe je ze moet drogen en hoe je er de lekkerste infusies van trekt. Ze verklapt je de heerlijkste kruidencombinaties en staat uitgebreid stil bij de heilzame werking van bloemen en kruiden en hoe ze je kunnen helpen bij veel voorkomende kwalen.

Ann Vansteenkiste is herboriste, aromatherapeute en theesommelier. Eerder schreef ze al het succesvolle boek 'De stille kracht van thee', dat helemaal gewijd was aan de theeplant en theecultuur. 'Zelfgeplukt' is een belangrijke aanvulling op haar theeboek. Een onmisbaar werk voor theeliefhebbers en levensgenieters.
Auteur
ISBN9789058268686
Leverbaarheidleverbaar
Druk1
TaalNederlands
Datummei 2012
Pagina's208
Afmetingen258x200x29mm (hxbxd)
Gewicht1068 gr
UitgeverDavidsfonds

Kijk ook eens naar...