categorie: School- en studieboeken / Basisschool

Werkboek

Geschikt voor groep 7 en 8: Voegwoord, Telwoorden, Persoonlijk, Bezittelijk, Vragend, Aanwijzend, Onbepaald, Betrekkelijk, Wederkerend, Wederkerig voornaamwoord, Bijwoord

uit de serie: Deel 2

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 19,95
Uitvoering
Paperback
Werkboek deel 2 voor woordbenoemen

De woorden in een zin kun je ook apart benoemen. Wat is een zelfstandig naamwoord en wat een bijvoeglijk naamwoord? Dit noem je woordbenoemen.

Het kunnen benoemen van een woord bepaalt of je woorden in een juiste volgorde zet en zo een juiste zin kunt vormen. Het geeft inzicht in de structuur van de taal. Dit werkboek helpt je om het woordbenoemen onder de knie te krijgen. Woordbenoemen is ook een groot onderdeel op de Cito Eindtoets. Dit boek is ook zeer geschikt om in te zetten als toetsvoorbereiding.

Dit werkboek is deel 2 van een serie van 3 en is het vervolg op deel 1. In deel 2 komen de Voegwoorden: nevenschikkend en onderschikkend, Telwoorden: hoofdtelwoord en rangtelwoord, Persoonlijke, Bezittelijke, Vragende, Aanwijzende, Onbepaalde, Betrekkelijke, Wederkerende, Wederkerige voornaamwoorden en Bijwoorden aan bod. aan bod.

In Woordbenoemen deel 1 komen de volgende woordsoorten aan bod: Werkwoorden, Infinitief, Hulpwerkwoord, Voltooid en Onvoltooid deelwoord, Lidwoord, Zelfstandig naamwoord,(Stoffelijk) Bijvoeglijk naamwoord, Bijvoeglijk gebruikt voltooid deelwoord en Voorzetsels.

Woordbenoemen deel 3 bestaat uit gemengde opgaven. De opgaven in dit boek zijn zeker niet makkelijk. Om dit boek te kunnen maken, moet je de stof uit de delen 1 en 2 goed beheersen.

Trefwoorden

ISBN9789493128170
Leverbaarheidpod
Levertijd5 werkdagen
Nr in serie2
TaalNederlands
Datummei 2019
Pagina's40
Afmetingen297x210x5mm (hxbxd)
Gewicht181 gr
UitgeverJunior Einstein

Kijk ook eens naar...

Boekomslag Werkboek
vanaf € 19,95
Boekomslag Werkboek
vanaf € 19,95