categorie: Management en ondernemen / Management

Waar een wiel is, is een weg

Hoe je met kleine dingen het verschil maakt

Koop nu voor
€ 16,95
Uitvoering
Luisterboek (MP3-download)
Hoe krijg je meer plezier in wat je doet en kun je tegelijk anderen versterken? Heel simpel: door je eigen toegevoegde waarde te vergroten.

Jaap Bressers leek voorbestemd om een topmanager te worden. Tot hij bij een duikongeluk op zijn 21e zijn nek brak en in een rolstoel belandde. Dit zette zijn leven op zijn kop en maakte dat hij op een heel andere manier ging kijken naar de wereld om zich heen. Inmiddels is hij uitgegroeid tot cabaretier en spreker – Nederlands eerste sit-down comedian. Aan de hand van zijn ervaringen laat Jaap zien hoe je met kleine dingen zelf het verschil maakt.

Met humor en emotie inspireert Jaap je om nog meer uit je werk en leven te halen. Door verandering te zien als kans om je passie te volgen. En zelfs door als directeur eens zelf een rondslingerend blikje op te rapen. Of door te zijn als broeder Carlos, een Portugese verpleger die 'gewoon zijn werk deed', maar die van onschatbare waarde bleek doordat hij zich oprecht in een ander kon verplaatsen.

Persoonlijke, korte verhalen die je inspireren en helpen jouw toegevoegde waarde te zien. En die van anderen. Want als je zelf de eerste stap zet, dan volgt de rest vanzelf. Wat er ook gebeurt, zoals Jaap altijd zegt: 'waar een wiel is, is een weg'.

Luistervoorbeeld

Recensies

  • “Ik kan uit de grond van mijn hart zeggen, zijn optreden is magistraal.” – Kees van Kooten, cabaretier en schrijver.

    “Een topspreker als Jaap beveel ik zonder enige aarzeling aan.” – Jos Burgers, spreker en bestsellerauteur van onder andere De Wet van Snuf.

    “Inspirerend, humoristisch en ontroerend echt” – Sabine Uitslag, oud-Tweede Kamerlid.

    “Jaap weet als geen ander op luchtige en doordringende wijze aan te geven waar de ontbrekende schakel zit tussen lullen en poetsen.” – Jan van Setten, spreker en auteur van de bestsellers Hoe krijg ik ze zover? en De klantenfluisteraar.

    “Gewoon een geweldige jongen” – Erna Bressers, moeder van Jaap.

Trefwoorden

Auteur
Medewerker
ISBN9789462551152
Leverbaarheidleverbaar
TaalNederlands
Datumjuni 2019
UitvoeringMP3
Speelduur2u 48m 12s
Bestandsgrootte231 Mb
UitgeverBookora