categorie: Koken en eten / Basis kookboeken

Vleesbijbel

alles over rund & kalf, varken en lam

uit de serie: Kookbijbels

Koop nu voor
€ 24,99
Uitvoering
Gebonden
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.
ActieprijsTijdelijk van € 29,99 voor € 24,99
Auteur
Medewerker
ISBN9789048833337
Leverbaarheidleverbaar
TaalNederlands
Datummaart 2017
Pagina's496
Afmetingen217x163x45mm (hxbxd)
Gewicht1267 gr
UitgeverCarrera