categorie: Literatuur en romans / Literaire thriller

Verjaard bedrog

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 9,99
Uitvoering
E-book (ePub)
Martin Redford, werkloos historicus, gaat gretig in op de uitnodiging om onderzoek te doen naar het aftreden van Edwin Strafford. Strafford was de jonge Engelse minister van Binnenlandse Zaken aan het begin van de vorige eeuw in een kabinet dat tegen vrouwenkiesrecht was.
Uit de memoires van Strafford blijkt dat hij aftrad om te kunnen trouwen met zijn geliefde, een voorvechter van kiesrecht voor vrouwen. Maar dan wijst zij hem plots af. Ontgoocheld en gebroken verdwijnt hij van het politieke toneel. Is de veelbelovende politicus bewust kapotgemaakt?

Naarmate Martin dichter bij de waarheid komt, duiken steeds meer mensen op die koste wat kost willen voorkomen dat zij moeten boeten voor verjaard bedrog.

Robert Goddard, geboren in Hampshire in 1954, studeerde geschiedenis in Cambridge en werkte onder andere als docent. Hij schrijft fulltime sinds hij in 1986 met Verjaard bedrog debuteerde. ‘Elke keer als ik een boek van Goddard open, voelt het alsof ik in een warm bad stap. Ook nu weer bij Bloedband. Vanaf de eerste zin wil je nog maar één ding en dat is doorlezen. Hij is een verteller pur sang, en weet de typisch Engelse sfeer als geen ander weer te geven in zijn boeken. Spanning wordt langzaam opgebouwd en de karakters komen tot leven.’ watleesjij.nu over Bloedband
Auteur
Medewerker
ISBN9789024572458
Leverbaarheidleverbaar
TaalNederlands
Datummaart 2016
Pagina's466
UitvoeringePub met watermerk
ePub-versie2
Bestandsgrootte1111 Kb
UitgeverLuitingh Sijthoff

Kijk ook eens naar...