categorie: Thrillers en spanning / Thrillers

Vergeten

uit de serie: John Puller

Koop nu voor
€ 7,99
Uitvoering
E-book (ePub)
Special agent John Puller is de beste van zijn vak. Namens de US Army’s Criminal Investigative Division – ACID– onderzoekt hij zware misdaden waarbij Amerikaanse militairen betrokken zijn, als slachtoffer of als dader. Maar nu krijgt hij met een zaak te maken die hem persoonlijk raakt: de onfortuinlijke dood van een oude vrouw in het stadje Paradise, aan de Golfkust van Florida.
De plaatselijke politie doet de zaak af als een ongeluk, een ongelukkige val met een fatale afloop. Maar vlak voor haar dood stuurde Betsy Puller Simon, de tante van John, een brief aan zijn vader. Een brief waarin ze schreef dat er zich in het ogenschijnlijk vreedzame Paradise, waar toeristen en rijke gepensioneerden van zonovergoten stranden genieten, vreemde zaken voordoen.
Naarmate zijn onderzoek vordert, raakt Puller er steeds meer van overtuigd dat de dood van zijn tante geen ongeluk was. Dat er achter de façade van wuivende palmen en paradijselijke zandstranden een smerig zaakje schuilgaat. En dat de betrokkenen tot werkelijk alles bereid zijn om de waarheid te verdoezelen…
Auteur
Medewerker
ISBN9789044966671
Leverbaarheidleverbaar
Nr in serie2
TaalNederlands
Datumnovember 2012
Pagina's384
UitvoeringePub met watermerk
ePub-versie2
Bestandsgrootte3110 Kb
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers

Kijk ook eens naar...