categorie: Sport / Watersporten

In veilige haven

de beste vaaradviezen van de KNRM

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 19,99
Uitvoering
Paperback
Michiel Scholtes heeft de afgelopen jaren voor het KNRM-magazine 'De Reddingboot' veel artikelen geschreven over het veilig aanlopen van belangrijke Nederlandse havens. Hij voerde hiervoor tientallen vraaggesprekken met reddingbootschippers.

Twintig van deze artikelen zijn nu geactualiseerd, uitgebreid en gebundeld in dit boek. Elk hoofdstuk biedt gedetailleerde overzichtskaarten en veelzeggende foto's van de omstandigheden ter plekke. Iedere geïnterviewde KNRM-schipper deelt zijn kennis over zijn vaargebied en de aanloop van zijn thuishaven, en geeft adviezen over een veilige vaart.

'In veilige haven' geeft met name pleziervaarders een goed beeld van wat zij bij een bepaalde haven kunnen verwachten en hoe daarmee om te gaan. Daarom verdient dit boek een vaste plek op elke navigatietafel.

Michiel Scholtes zeilde als kind op groot binnenwater. Later schipperde hij op charterschepen en maakte veel zeilreizen over zee. Hij publiceert onder andere in het populaire zeiltijdschrift 'Zilt Magazine'. Voor Hollandia schreef hij eerder de Vaarwijzers 'De Noordzeekust' en 'Het IJsselmeer'.
Auteur
ISBN9789064106354
Leverbaarheidleverbaar
Druk1
TaalNederlands
Datumfebruari 2018
Pagina's128
Afmetingen241x166x10mm (hxbxd)
Gewicht397 gr
UitgeverGottmer Uitgevers Groep

Kijk ook eens naar...