categorie: Koken en eten / Basis kookboeken

Technieken en recepten voor het roken

van vlees, vis, groente en nog veel meer

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 15,00
Uitvoering
Gebonden
Roken is leuk... op de barbecue welteverstaan! Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft - als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten van heerlijk zelfgerookte ribs, zalm en kip. Waar vind ik die technieken, hoor ik u denken. Hier, in dit boek. Met deze technieken en de 25 bijbehorende recepten bent u niet alleen een 'smoker' maar vooral 'hot'! 'Toen ik destijds probeerde om mijn culinaire reputatie in de barbecuewereld te vestigen, zocht ik de deskundige leiding van Ardie Davis via zijn innerlijke barbecuesjamaan Remus Powers. In dit boek laat hij iedereen delen in zijn jaren- en jarenlange ervaring. Geen enkele barbecue-avonturier mag dit boek missen.' ‒ Chris Schlesinger, chef/mede-eigenaar van The Automatic en coauteur van Grill It! en Let the Flames Begin
Auteur
ISBN9789048316502
Leverbaarheidleverbaar
TaalNederlands
Datumjuni 2018
Pagina's128
Afmetingen210x210x17mm (hxbxd)
Gewicht501 gr
UitgeverVeltman Uitgevers