categorie: Koken en eten / Eten en drinken

Slow Cooking

langzaam het lekkerst

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 9,95
Uitvoering
Gebonden
De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties. In dit boek vind je 35 heerlijke 'low & slow' bereidingen van over de hele wereld, van Limburgs zuurvlees tot Indonesische rendang. Gerechten om van te houden, om met aandacht te bereiden en in alle rust van te genieten.
Auteur
Medewerker
ISBN9789492440112
Leverbaarheidleverbaar
Druk1
TaalNederlands
Datumoktober 2017
Pagina's96
Afmetingen205x205x14mm (hxbxd)
Gewicht386 gr
UitgeverVeltman Distributie

Kijk ook eens naar...