categorie: School- en studieboeken / Basisschool

Rekenen Oefenboek deel 2 groep 6

geschikt voor de LVS-toetsen van het Cito

uit de serie: Deel 2

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 24,95
Uitvoering
Paperback
De beste voorbereiding op de Entreetoets en de LVS-toetsen.

Dit Rekenen Oefenboek (deel 2 van 2) is zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 6. Er kan geoefend worden voor het vak Rekenen zoals het getoetst wordt in de LVS-toetsen (M6 en E6). Dit geldt niet alleen voor Rekenen in de toetsen van Cito (3.0), maar ook voor toetsen in groep 6 van andere toegelaten aanbieders. Dit oefenboek kan eraan meehelpen om voor het vak rekenen een goed resultaat te behalen in groep 6 dat bij de leerling past.

Dit Rekenen Oefenboek is het eerste deel van een set van twee. Beide Oefenboeken zijn geschikt voor kinderen die willen oefenen op het M6/E6-niveau van het Cito. Dit tweede deel richt zich vooral op het E6-niveau. Het eerste deel richt zich meer op het M6-niveau. Hierdoor is deel 2 een logisch vervolg op deel 1.

Alle domeinen voor Rekenen komen uitgebreid aan bod: Getallen, Verhoudingen, Meten en meetkunde en Verbanden. De vraagstelling (open en meerkeuze) past goed bij de vragen die voorkomen in de diverse toetsen. Zowel kale sommen als contextrijke sommen komen aan de orde. Oefenen met deze vragen kan er voor zorgen dat de leerling met meer zelfvertrouwen aan de toetsen begint. Al met al is dit Oefenboek een absolute aanrader.

Trefwoorden

ISBN9789493128286
Leverbaarheidleverbaar
Nr in serie2
TaalNederlands
Datummei 2019
Pagina's52
Afmetingen300x213x7mm (hxbxd)
Gewicht196 gr
UitgeverJunior Einstein

Kijk ook eens naar...