categorie: School- en studieboeken / Basisschool

2 groep 7

geschikt voor de LVS-toetsen en Entreetoets van het Cito

uit de serie: Deel 2

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 24,95
Uitvoering
Paperback
De beste voorbereiding op de Entreetoets en de LVS-toetsen.

Dit Rekenen Oefenboek (deel 2 van 2) is zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 7. Er kan geoefend worden voor het vak Rekenen, zoals het getoetst wordt in de LVS- en Entreetoetsen. Dit geldt niet alleen voor Rekenen in de toetsen van Cito, maar ook voor toetsen in groep 7 van andere toegelaten aanbieders.

Het doel waar leerkrachten en ouders naar streven, is dat een leerling aan het einde van groep 7 een pre-advies meekrijgt dat goed passend is bij zijn of haar capaciteiten en het niveau van vervolgonderwijs na groep 8. Dit oefenboek kan daarbij uitstekend dienst doen, omdat er op de verschillende niveaus (lager dan 1F, 1F en 1S) geoefend kan worden voor de rekentoetsen in groep 7.

Alle domeinen voor Rekenen komen uitgebreid aan bod: Getallen, Verhoudingen, Meten en meetkunde en Verbanden. De vraagstelling past goed bij de vragen die voorkomen in de diverse toetsen. Oefenen met deze vragen kan er voor zorgen dat de leerling met meer zelfvertrouwen aan de toetsen begint. Al met al is dit Oefenboek een absolute aanrader.

Trefwoorden

ISBN9789493128026
Leverbaarheidpod
Levertijd5 werkdagen
TaalNederlands
Datumfebruari 2019
Pagina's40
Afmetingen297x210x10mm (hxbxd)
Gewicht157 gr
UitgeverJunior Einstein

Kijk ook eens naar...