categorie: Literatuur en romans / Populaire fictie

Pluk van de Slettenflat

Het ultieme mannenboek

Koop nu voor
€ 15,00
Uitvoering
Luisterboek (MP3-download)
"Toen hij op tv hoorde zeggen dat Jeroen Pauw met zijn tweehonderd vrouwen aanzien onder de mannelijke bevolking genoot, dacht Pluk maar één ding: amateur"

Sexy, spannend en heel grappig. Pluk van de Slettenflat kan door deze smakelijke ingrediënten volgens auteur Silvester Zwaneveld het beste worden omschreven als 'hét studenten- of ultieme mannenboek' bij uitstek.

Het schrijven van deze zwartgallige komedie stond al jaren op de lijst van cabaretier en multitalent Silvester Zwaneveld. Na talrijke boeken te hebben geïllustreerd, en er al naar gehint te hebben in zijn vorige theatershow, is zijn eerste eigen roman een feit. Het verhaal is geïnspireerd op vele ontmoetingen in het dagelijks leven, waaronder een aantal fascinerende met verschillende brandweermannen.

Het boek vertelt het verhaal over de jonge brandweerman Pluk, die alles in het leven gemakkelijk afgaat: vrouwen, seks, werk, hij krijgt het allemaal gedaan. Als brand-weerman heeft hij alle tijd voor zijn vurige uitspattingen. Als hij een jonge vrouw tegenkomt, Sanne, die eens niet onder de indruk van hem is, weet Pluk niet wat hem overkomt. Hij is tenslotte de held die elke vrouw in zijn bed krijgt? Vanaf dat moment maakt hij de een na de andere verkeerde beslissing Hij wil een vonkje bij haar bewerkstelligen, maar het wordt een ontembaar vuur. De held van eerst, wacht een zware aftocht...

Luistervoorbeeld

Trefwoorden

Auteur
Medewerker
ISBN8717837022632
Leverbaarheidleverbaar
TaalNederlands
Datummaart 2016
UitvoeringMP3
Speelduur3u 50m 42s
Bestandsgrootte150 Mb
UitgeverUitgeverij Nanda