categorie: Literatuur en romans / Literaire non-fictie

Confettiregen

Een pleidooi voor de vrijheid van het individu

uit de serie: Confettiregen

Koop nu voor
€ 22,99
Uitvoering
Gebonden
CONFETTIREGEN is een prachtig, ontwapenend en ontroerend verhaal over een jongen genaamd Wobie die opgroeit in een warme en veilige omgeving. Als in een sprookjeswereld. Eenmaal op school komt hij erachter dat zijn enthousiasme volgens sommigen gekooid moet worden, dat sommige kleren alleen voor meisjes bestemd zijn en dat verliefdheid ingewikkelder is dan een hartje tekenen.
Aan de hand van drie bepalende ontmoetingen in zijn jeugd, komt Wobie steeds meer over zichzelf te weten. Naarmate hij ouder wordt ontdekt hij langzaam maar zeker dat hij anders is dan zijn broers, anders dan zijn meeste klasgenoten, anders dan wie hij dacht te zijn. Anders dan wie hij wilde zijn. Langzaam sluipt er een grijze mist in zijn leven, en begint hij iets te ontdekken dat eerst genegeerd, vervolgens gevreesd, maar uiteindelijk gevierd wordt. Dit boek is een dagboek van die worsteling en die zoektocht.
CONFETTIREGEN is niet alleen een geweldig verhaal om te lezen maar ook een belangrijk boek dat verschillende generaties herkenning zal geven en verschillende generaties zal raken.

Prijzen en awards

  • Hebban Debuutprijs (shortlist, 2020)
Auteur
ISBN9789000370634
Leverbaarheidleverbaar
Druk11
TaalNederlands
Datummaart 2020
Pagina's344
Afmetingen223x150x36mm (hxbxd)
Gewicht639 gr
UitgeverSpectrum

Kijk ook eens naar...