categorie: Koken en eten / Eten en drinken

Ongezouten Zuiderhoek

koken zonder zout

Koop nu voor
€ 20,99
Uitvoering
Paperback
Op een dag kreeg Olga s vriend van zijn arts het dringende advies voortaan zoutarm te eten. Olga stond geschrokken voor het fornuis. Beiden waren liefhebbers van pittig en zout. Wat nu? Natuurlijk, Olga leerde met dit nieuwe regime te koken, maar bleef zich een beginner voelen. Omdat zij van steeds meer mensen om zich heen hoorde dat ook zij de zoutpot moesten laten staan, besloot ze samen met Ingrid Harms dit boek te maken, op smaak gebracht met tekeningen van Peter van Straaten. Naast de beginnersrecepten van Olga bevat dit boek interviews met zoutdeskundigen, recepten van sympathiserende kookexperts, en een aantal wetenswaardigheden over die grote boosdoener, zout.
Auteur
Medewerker
ISBN9789038898735
Leverbaarheidleverbaar
TaalNederlands
Datumapril 2014
Pagina's160
Afmetingen241x171x14mm (hxbxd)
Gewicht301 gr
UitgeverNijgh & Van Ditmar