categorie: Koken en eten / Basis kookboeken

Lekker vegetarisch op de barbecue

Overheerlijke recepten zonder vis of vlees

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 18,95
Uitvoering
Gebonden
Heerlijk barbecueën zonder vlees of vis? Het kan!

In dit boek deelt de Australische chef-kok Ross Dobson zijn favoriete vegetarische barbecuerecepten. Geliefde klassiekers zoals gevulde champignons, aardappelen in de schil of gegrilde maïs, maar ook verrassende recepten zoals tofoesteaks met verse sambal, aardappelburgers of vijgenspiesjes. Daarnaast geeft hij ideetjes voor hapjes, dipsauzen, bijgerechten en salades en is er een hoofdstuk gewijd aan overheerlijk brood.

Van de kleurrijke, smaakvolle gerechten in dit boek krijgt iedere groenteliefhebber het water in de mond!
Auteur
ISBN9789044754766
Leverbaarheidleverbaar
TaalNederlands
Datummaart 2019
Pagina's144
Afmetingen236x200x21mm (hxbxd)
Gewicht701 gr
UitgeverDeltas Centrale uitgeverij