categorie: Koken en eten / Keuken per land en streek

Kaas uit eigen keuken

Handboek voor het zelf maken van kaas

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 25,00
Uitvoering
Gebonden
Zelf je eigen kaas maken is echt zo moeilijk niet. Met een paar pakken melk en een beetje oefening is iedereen in staat om zijn eigen kaasje te maken. Veel van de benodigde materialen zijn met een beetje knutselwerk en creativiteit eenvoudig te maken. Van makkelijk en snel tot iets moeilijker en met wat meer geduld. Verse kaas, Goudse kaas, maar ook een aantal klassiekers van elders uit Europa, zoals blue stilton en camembert. Kaas uit eigen keuken is een stap-voor-stap handboek dat je alle ins en outs van het kaasmaakproces leert. Wat komt erbij kijken, welke spullen heb je nodig? Wat zijn de valkuilen en wat is cruciaal? Bovendien biedt het extra recepten van Vlielander topchef Robert Buurma om je zelfgemaakte kazen te verwerken in heerlijke gerechten. NILS KOSTER is al jaren geïnteresseerd in alles wat eetbaar is uit de natuur. Zijn eerste kaas maakte hij in 2013 en na eindeloos proberen en aanpassen van recepten heeft hij inmiddels op Vlieland een oude bunker waar de meest fantastische kazen liggen te rijpen en waar hij proeverijen, workshops en rondleidingen geeft.
Auteur
ISBN9789059569003
Leverbaarheidleverbaar
Druk1
TaalNederlands
Datummaart 2019
Pagina's160
Afmetingen257x212x24mm (hxbxd)
Gewicht1030 gr
UitgeverFontaine Uitgevers

Kijk ook eens naar...