categorie: Koken en eten / Eten en drinken

Jam, gelei, confituur

en meer lekkers van het seizoen

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 15,50
Uitvoering
Paperback
Het hele jaar door genieten van je fruitoogst? Dat kan! In Jam, gelei en confituur laat Janine Bruinooge zien hoe je makkelijk zelf jam, compote, chutney, gelei en siroop maakt. Met fruit- en groentesoorten die op dat moment het lekkerst zijn en die je overal kunt krijgen. Of dat nou vers geoogste rabarber is of een handvol aardbeien van de volle grond: van alle seizoensgroente en -fruit kun je in je eigen keuken eenvoudig de heerlijkste conserven maken.
Het boek bevat 40 recepten - zowel klassiekers als 'net even anders' - ingedeeld op seizoen en naar fruit- of groentesoort. Alle recepten zijn vegetarisch en veelal veganistisch. Geniet van 128 pagina's vol informatie en aantrekkelijke foto's die je zullen inspireren om zelf aan de slag te gaan.
Auteur
Medewerker
ISBN9789462501652
Leverbaarheidleverbaar
TaalNederlands
Datumjuni 2017
Pagina's128
Afmetingen220x190x15mm (hxbxd)
Gewicht409 gr
UitgeverForte Uitgevers

Kijk ook eens naar...