categorie: Koken en eten / Eten en drinken

Indisch koken

homemade Happiness

uit de serie: Homemade happiness

Verkrijgbaar als
Niet leverbaar
€ 17,50
Uitvoering
Gebonden
De nieuwe titel in de succesvolle Happiness-serie neemt je mee naar een uniek stuk culinair erfgoed: de Indische keuken. De Indische keuken, met zijn weldoordachte composities van smaken, geuren en kleuren. De gerechten zijn een versmelting van Indonesische en Hollandse invloeden en veelal gebaseerd op familierecepten die van generatie op generatie zijn overgegaan.

Dit opnieuw zeer complete en sfeervolle kookboek neemt je bij de hand om thuis de meest fantastische Indische en Indonesische gerechten op tafel te zetten. Zo'n beetje alleskomt aan bod: soepen, gerechten met vlees, kip of vis, groenten en eiergerechten, bijgerechten, boem boes en andere smaakmakers, maar ook broodjes, drankjes en zoetigheden.
Zoals gebruikelijk in deze serie zijn het niet zelden ietwat eigenwijze gerechten met een twist, maar altijd heel goed doenbaar. Alle ingrediƫnten voor een perfecte oosterse maaltijd zijn hiermee ruimschoots verkrijgbaar. Wat je zelfmoet inbrengen, is de liefde voor het koken en de hartverwarmende Indische gastvrijheid. En onthoud: als er niets over is, dan was er niet genoeg! Selamat makan!
Auteur
ISBN9789461448057
Leverbaarheidniet leverbaar
Nr in serie4
TaalNederlands
Datumfebruari 2016
Pagina's240
Afmetingen253x198x25mm (hxbxd)
Gewicht886 gr
UitgeverImagebooks Factory

Kijk ook eens naar...