categorie: Literatuur en romans / Verhalenbundels

Huisarts op Vlieland (deel 3)

Verhalen van dokter John Deen

uit de serie: Huisarts op Vlieland

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 12,50
Uitvoering
Paperback
In dit derde deel van de verhalen van huisarts John Deen vinden we veel nieuwe verhalen over het prachtige eiland Vlieland en zijn bijzondere bewoners. Vriendelijk, eigenzinnig, soms een beetje anarchistisch! En kijkt John Deen terug op zijn carrière als huisarts. En eigenlijk ook als dierenarts, psycholoog en coach. De eerder in het lokale weekblad Vliezier gepubliceerde columns, waren de aanzet voor de populaire TV-serie met Monique van de Ven in de hoofdrol.

Voordat hij naar Vlieland kwam, was John Deen 22 jaar huisarts in het Zeeuwse Goes. Hij heeft 12,5 jaar de huisartspraktijk op Vlieland bemand. Een dorp met ongeveer 1.200 inwoners in de winter, maar 's zomers een trekpleister voor duizenden toeristen per week. Dat levert natuurlijk mooie dorpsverhalen op en spannende avonturen van toeristen die de gevaren van het eiland niet kennen!

,,Je hebt hier niets. Geen ziekenhuis, geen psychologische of psychiatrische hulp. Dan komt er veel op de schouders van de huisarts terecht. Maar ook het geven van bijvoorbeeld psychologische hulp heb ik een mooi onderdeel van mijn werk gevonden'', zegt Deen.
Auteur
Medewerker
ISBN9789065239815
Leverbaarheidaangekondigd
Verwachte verzenddatum26-06-2019
Levertijd5 werkdagen
Druk1
Nr in serie3
TaalNederlands
Datumoktober 2018
UitgeverUitgeverij Van Brug

Kijk ook eens naar...

Boekomslag 2
vanaf € 12,50