categorie: Koken en eten / Eten en drinken

Hommage

50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 32,50
Uitvoering
Gebonden
De geuren en smaken uit zijn jeugd in visrestaurant Oud Sluis draagt Sergio Herman tot op de dag van vandaag met zich mee, en de mossel is daarbij het diepst verankerd in zijn herinnering. Alleen al die krachtige jus, met genoeg power om de allerbeste sauzen te creëren, was reden genoeg om dit boek te maken. Maar lang niet de enige: gemarineerde, gekookte, gestoomde en gebakken mosselen brengen allemaal een eigen smaaksensatie mee die je zonder meer zal verrassen. Zeelands mooiste product, het magische zwarte goud, verdient dan ook een plekje op alle tafels thuis.

In het kookboek Hommage vind je vijftig toegankelijke mosselrecepten. Door verschillende basistechnieken toe te passen, leer je veel meer dan de klassieke gekookte mosselen met frites op tafel te zetten, hoe lekker die ook zijn. De recepten neigen naar alle windstreken en zijn zowel klassiek als modern, maar bovenal typisch Sergio. Met prachtige fotografie en persoonlijke en cultureelhistorische achtergrondverhalen.
Auteur
Medewerker
ISBN9789038811420
Leverbaarheidin herdruk
Verwachte verzenddatum20-10-2022
Levertijd13 werkdagen
Druk2
TaalNederlands
Datumseptember 2022
Pagina's256
Afmetingen257x202x25mm (hxbxd)
Gewicht981 gr
UitgeverNijgh & Van Ditmar